Forside  /   Vægtkontrol  /  Sådan blokeres fedtabsorption

Hvordan man kan blokere fedt Absorption

Hvordan man kan blokere fedt Absorption 

Overvægt kan medføre sundhedsproblemer

Leve sundt er ikke en mulighed, men en nødvendighed! Vores sundhed er grundlaget for alt andet vi gøre i livet. Godt helbred er et tegn på en afbalanceret og ansvarlig person, og det afspejler på hvert domæne i livet. Faglige, personlige og familiens liv blive raske, som din kost går sund for. Overvægt kan forårsage sundhedsmæssige problemer, øge sløvhed og også lavere selvværd. Alle har en specifik vægt foranstaltning - for meget eller for lidt er et tegn på en usund livsstil.

Mange mennesker over hele kloden kæmper konstant med at tabe. Travl stillesiddende livsstil og usunde kostvaner er hovedårsagerne til upassende vægt. En afbalanceret og sund kost er en blanding af alle essentielle næringsstoffer, i det rette forhold, hele dagen. De to vigtigste næringsstoffer, der er ansvarlige for at få vægt er kulhydrater og fedt.

Kulhydrater og fedtstoffer

Det er vigtigt at indtage både kulhydrater og fedt, skal det indtages i den rigtige mængde. Kulhydrater og fedtstoffer er den vigtigste kilde til energi, men der er andre kilder også der kan give energi, der kræves af kroppen. Skære ned, ikke helt virkningsløs, hjælper forbrug af kulhydrater og fedt begynder at tabe sig og forbedre den generelle sundhed.

Først og fremmest, skal vi se på, hvor disse 'dårlige' kulhydrater og fedt kommer fra. Vi taler om transfedt og simple kulhydrater. Mere behandling går ind i en bestemt fødevare, jo mere sandsynligt er det, at det indeholder transfedtsyrer og masser af kulhydrater, som fører til vægtøgning, blandt mange andre sundhedsmæssige problemer som diabetes og endog kræft.

Kostvaner for det meste regne undgåelse af fedtstoffer og kulhydrater, men undersøgelser har vist, at det er bogstaveligt talt umuligt at få resultater at måde uden at kompromittere din krop trivsel.

Hvordan man kan blokere fedt Absorption?

Hvordan man kan blokere fedt absorption? Mens der er medicin, der hjælper blok fedt absorption er det altid bedre at vælge naturlige måder og fødevarer for at gøre dette. Æbler, sojaprodukter og fuldkorn er naturlige fødekilder, der effektivt blokerer fedt absorption.

Disse fødevarer kilder ikke bare blokere fedt absorption men også give energi til kroppen på en sundere måde. Du kan også vælge lavt carb og lavt fedtindhold kost, der er nærende men skære ned på mængden af kulhydrater og fedt du indtager.

Fordele ved lav carb og fedtfattig kost omfatter:

  • Fjerne sult pangs og giver en følelse af at være mæt
  • Øger niveauet af HDL (gode kolesterol)
  • Øger energiniveauet
  • Reducerer blodtryk og blodsukker
Ulemper:

  • Stor livsstilsændring
  • Bevidst indsats for at øge vifte
Spise en sund kost er godt for helbredet, uanset om dit mål er at tabe sig eller ej. En lav carb og fedtfattig kost og naturlige fedt blocker piller virker bedst, når suppleret med regelmæssige øvelser for at tabe vægt. Naturlige fedt blocker piller er nogen dag en bedre mulighed at crash dieting eller tager receptpligtig kosttilskud.

Hvordan man kan blokere fedt absorption? 


comments powered by Disqus