Center for Helbredspleje

Center for Helbredspleje

Internationalt Helsenetværk

Forside  /   Kvindens Helbred

Voksen Kvindesundhed

Voksen Kvindesundhed Kender du de øverste kvindelige sundhedsmæssige bekymringer? Hjertesygdomme, kræft og lav libido øverst på listen. Selv om disse er alvorlige bekymringer, der er gode nyheder. Sunde livsstilsvalg-såsom at spise en sund kost og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine-kan gå en lang vej mod at reducere kvinders sundhedsrisici.

For nogle kvinder, bryst sundhed toppe listen over kvindelige sundhedsmæssige betænkeligheder. Hvad er den bedste måde at gøre en bryst selv-eksamen? Hvad skal du gøre, hvis du finder et bryst klump? Hvad er den bedste måde at behandle brystsmerter?

For andre, kvinders sundhedsmæssige bekymringer omfatter kosmetisk kirurgi. Og som du bliver ældre, dine kvinders sundhedsmæssige bekymringer vil sandsynligvis ændre sig. Kan mave fedt føre til helbredsproblemer? Er Kegel øvelser virkelig nødvendigt? Få svar på disse og andre kvindelige helbredsspørgsmål.

Helsenyheder

Undersøgelse afslører langsigtede fordele af stress urininkontinens kirurgi

Sendt den mandag, juli 15, 2019

En af de mest almindeligt udførte operationer til behandling af stress urininkontinens i kvinder kan have bedre langsigtede resultater end en anden fælles kirurgisk teknik, ifølge en undersøgelse ledet af Mayo Clinic forskere.

Mor opfordrer til protein ryste regulering efter datter dør

Sendt den mandag, juli 15, 2019

En mor opfordrer sundhedsindustrien til at regulere salget af protein pulver og kosttilskud efter hendes datter døde i 2017 på grund af en protein-tung kost.

Lever med fremskreden bryst kræft

Sendt den mandag, juli 15, 2019

Der er en vis mængde debat omkring den nøjagtige definition af avanceret bryst kræft (ABC). Når vi taler om kliniske forsøg, er det ikke let at definere.Kvindens Helbred

Brystets helbred

Libido og Frugtbarhed
comments powered by Disqus