Forside  /   Kvindens Helbred

Voksen Kvindesundhed

Voksen Kvindesundhed Kender du de øverste kvindelige sundhedsmæssige bekymringer? Hjertesygdomme, kræft og lav libido øverst på listen. Selv om disse er alvorlige bekymringer, der er gode nyheder. Sunde livsstilsvalg-såsom at spise en sund kost og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine-kan gå en lang vej mod at reducere kvinders sundhedsrisici.

For nogle kvinder, bryst sundhed toppe listen over kvindelige sundhedsmæssige betænkeligheder. Hvad er den bedste måde at gøre en bryst selv-eksamen? Hvad skal du gøre, hvis du finder et bryst klump? Hvad er den bedste måde at behandle brystsmerter?

For andre, kvinders sundhedsmæssige bekymringer omfatter kosmetisk kirurgi. Og som du bliver ældre, dine kvinders sundhedsmæssige bekymringer vil sandsynligvis ændre sig. Kan mave fedt føre til helbredsproblemer? Er Kegel øvelser virkelig nødvendigt? Få svar på disse og andre kvindelige helbredsspørgsmål.

Helsenyheder

Ny computeralgoritme muliggør forudsigelse af Svangerskabsdiabetes

Sendt den tirsdag, januar 14, 2020

En ny computeralgoritme muliggør forudsigelse, i de tidlige stadier af graviditeten eller endda før graviditet har fundet sted, hvoraf kvinder har en høj risiko for svangerskabsdiabetes.

Opdateret retningslinje for bryst kræft giver anbefalinger til håndtering af sager med lavt er-udtryk

Sendt den tirsdag, januar 14, 2020

Den opdaterede retningslinje for østrogen og progesteron receptor (ER/PgR) testning i bryst kræft, offentliggjort i dag af College of American patologer og American Society of Clinical Oncology, bekræfter meget af den oprindelige vejledning og har mere specifikke anbefalinger til håndtering og rapportering sager med lav er udtryk.

Maternel stress påvirker føtal hjernens udvikling

Sendt den tirsdag, januar 14, 2020

En ny undersøgelse offentliggjort online 13 januar 2020, i tidsskriftet JAMA Pediatrics rapporterer, at mødre, der lider alvorlig mental stress under graviditet kan have babyer med unormal udvikling i vigtige områder af hjernen, selv før fødslen. Det er allerede kendt, at babyer med medfødt hjertesygdom viser abnormaliteter i hjernen vækst og hjernen biokemiske reaktioner.Kvindens Helbred

Brystets helbred

Libido og Frugtbarhed
comments powered by Disqus