Forside  /   Kvindens Helbred

Voksen Kvindesundhed

Voksen Kvindesundhed Kender du de øverste kvindelige sundhedsmæssige bekymringer? Hjertesygdomme, kræft og lav libido øverst på listen. Selv om disse er alvorlige bekymringer, der er gode nyheder. Sunde livsstilsvalg-såsom at spise en sund kost og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine-kan gå en lang vej mod at reducere kvinders sundhedsrisici.

For nogle kvinder, bryst sundhed toppe listen over kvindelige sundhedsmæssige betænkeligheder. Hvad er den bedste måde at gøre en bryst selv-eksamen? Hvad skal du gøre, hvis du finder et bryst klump? Hvad er den bedste måde at behandle brystsmerter?

For andre, kvinders sundhedsmæssige bekymringer omfatter kosmetisk kirurgi. Og som du bliver ældre, dine kvinders sundhedsmæssige bekymringer vil sandsynligvis ændre sig. Kan mave fedt føre til helbredsproblemer? Er Kegel øvelser virkelig nødvendigt? Få svar på disse og andre kvindelige helbredsspørgsmål.

Helsenyheder

Fysisk aktivitet kan dæmpe ugunstige atogeniske forandringer hos menopausale kvinder

Sendt den fredag, september 13, 2019

En ny undersøgelse om menopausale kvinder viser, at fritid fysisk aktivitet er forbundet med en sundere blod lipid profil. Men, resultaterne tyder på, at fritid fysisk aktivitet ikke synes at helt opveje de ugunstige lipid profilændringer i forbindelse med den menopausale overgang.

Knoglemarvsceller bidrager til graviditet succes i musemodel

Sendt den fredag, september 13, 2019

Videnskabsfolk rapporterer, at stamceller afledt af den voksne knoglemarv kan diktere, om en kvinde bliver gravid.

Parkinsons patienter drage fordel af "gamified" hjem motion

Sendt den fredag, september 13, 2019

Motion er altid svært at opretholde i mere end en kort periode, i de fleste tilfælde. Dette er så meget mere sandt, hvis du allerede er syg eller i smerte, eller finde bevægelser vanskeligt, som med Parkinsons sygdom.Kvindens Helbred

Brystets helbred

Libido og Frugtbarhed
comments powered by Disqus