Forside  /   Kvindens Helbred

Voksen Kvinde Sundhed

Voksen Kvinde Sundhed Kender du de øverste kvindelige sundhedsmæssige bekymringer? Hjertesygdom, kræft og lav libido øverst på listen. Selv om disse er alvorlige bekymringer, er der gode nyheder. Sunde livsstilsvalg - såsom at spise en sund kost og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine - kan gå langt i retning af at reducere kvinders sundhedsrisici.

For nogle kvinder, bryst sundhed topper listen over kvindelige sundhedsmæssige bekymringer. Hvad er den bedste måde at gøre en bryst selv-eksamen? Hvad skal du gøre, hvis du finder en knude? Hvad er den bedste måde at behandle brystsmerter?

For andre, kvinders sundhedsmæssige bekymringer omfatter kosmetisk kirurgi. Og som du bliver ældre, dine kvinders sundhedsmæssige bekymringer vil sandsynligvis ændre sig. Kunne mave fedt føre til sundhedsmæssige problemer? Er Kegel øvelser virkelig nødvendigt? Få svar på disse og andre kvindelige sundhedsspørgsmål.

Helsenyheder

Hvordan man kan øge dit immunforsvar til at bekæmpe coronavirus

Sendt på tirsdag, marts 31, 2020

Som verden kæmper med coronavirus pandemi, flere og flere mennesker forsøger at beskytte sig mod virus med alle midler muligt. Der er i øjeblikket ingen vacciner mod svær akut respiratorisk syndrom coronavirus 2 (SARS-CoV-2), så øge immunforsvaret ved hjælp af kost, regelmæssig motion, og søvn er fornuftige foranstaltninger.

Undersøgelse kvantificerer den økonomiske byrde af CVD hos kvinder med en historie af præmature levering

Sendt på tirsdag, marts 31, 2020

En ny undersøgelse kvantificerer den fremtidige økonomiske byrde af hjerte-kar-sygdomme (CVD) hos kvinder med en historie af præmature levering.

Kvinder med postpartum psykiatriske lidelser mindre tilbøjelige til at få yderligere børn

Lagt ud på mandag, marts 30, 2020

Kvinder, der lider af psykiatriske lidelser som depression, angst, mani og skizofreni efter levende fødsel af deres første barn er mindre tilbøjelige til at gå på at få flere børn, ifølge den første undersøgelse for at undersøge dette i en stor landsdækkende Befolkning.Kvindens Helbred

Brystets helbred

Libido og Frugtbarhed
comments powered by Disqus