Forside  /   Kvindens Helbred

Voksen Kvindesundhed

Voksen Kvindesundhed Kender du de øverste kvindelige sundhedsmæssige bekymringer? Hjertesygdomme, kræft og lav libido øverst på listen. Selv om disse er alvorlige bekymringer, der er gode nyheder. Sunde livsstilsvalg-såsom at spise en sund kost og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine-kan gå en lang vej mod at reducere kvinders sundhedsrisici.

For nogle kvinder, bryst sundhed toppe listen over kvindelige sundhedsmæssige betænkeligheder. Hvad er den bedste måde at gøre en bryst selv-eksamen? Hvad skal du gøre, hvis du finder et bryst klump? Hvad er den bedste måde at behandle brystsmerter?

For andre, kvinders sundhedsmæssige bekymringer omfatter kosmetisk kirurgi. Og som du bliver ældre, dine kvinders sundhedsmæssige bekymringer vil sandsynligvis ændre sig. Kan mave fedt føre til helbredsproblemer? Er Kegel øvelser virkelig nødvendigt? Få svar på disse og andre kvindelige helbredsspørgsmål.

Helsenyheder

PhD'er fyldt med mere stress end de studerende kan håndtere siger Study

Sendt den torsdag, November 14, 2019

En undersøgelse af 6.300 kandidater fra hele verden fandt, at næsten fire ud af ti af dem lider af mentale sundhedsspørgsmål såsom angst og depression. Dette var den femte og seneste sådan undersøgelse, hvis resultater dukkede op i denne uge i tidsskriftet Nature.

Eksponering for phthalater og højt stress niveau ved sen graviditet i forbindelse med for tidlig fødsel

Sendt den torsdag, November 14, 2019

Kvinder udsat samtidig for stress og plast tilsætningsstoffer sent i graviditeten har en øget risiko for for tidlig fødsel, ifølge en undersøgelse af Rutgers og andre institutioner.

Svingende vægt ændringer kan gentages i anden graviditet og kan forudsige dårlige resultater

Sendt den torsdag, November 14, 2019

Alle ved, at få overskydende vægt under en graviditet er dårlig, men klinikere sjældent overveje vægt gevinster og tab fra en graviditet til den næste-især i normal-vægt kvinder.Kvindens Helbred

Brystets helbred

Libido og Frugtbarhed
comments powered by Disqus