Forside / om voksen Health Care Center

Om voksen Health Care Center

About Adult Health Care Center

Velkommen til Voksen Health Care Center. Vi er det eneste sted på nettet, der giver artikler og anmeldelser om voksen sygdomme, lidelser og betingelser i mest populære sprog.

Om vores Website

Leder af sundhed og sundhedspleje kan være en følsom, men vigtig opgave, så det er vigtigt at bruge websteder, der kan give sandfærdige oplysninger bakkes op af videnskab og forskning. Vi leverer værdifuld og konstant ajourføring artikler , som omfatter de seneste innovationer i sundhedspleje, videnskab, forskning og medicinsk teknologi. Vi er en pålidelig kilde til alle dine medicinsk og sundhedsrelateret behov, voksne Health Care Center er i overensstemmelse med de bedste standarder for troværdig sundhedsinformation.

Vi har en international sundhed netværk, der forbinder lokaliteter på 20 forskellige sprog med over 2 millioner årlige besøgende sessioner på verdensplan.
Vores mission er at dele sundhed og sundhedspleje videnskab med dig!
Tilmeld dig vores diskussioner og kommentere vores artikler, modtage opdateringer fra vores nyhedsbreve og få adgang til yderligere oplysninger, brochurer og PDF-kopier af vores indhold!

Om vores Team

Vores team omfatter sundhed og videnskab forfattere, bidragydere, reviewere samt medicinske eksperter og journalister fra mange områder. De arbejder på indholdsproduktion på voksen Health Care Center, med en ordentlig forskning og kvalitetskontrol at sikre, at alle artikler er ajourførte, pålidelige og forståelige for et videnskabeligt engageret publikum.

Vores top bidragydere omfatter:

Lucas Botin

Klinisk farmakolog, MD. Administrerende direktør i voksen Health Care Center
Ines Obregon

Nutrition, mikrobiologi, fysiologi, M.Sc.
Jerry Kouvan

Psykologi, Ph.D. CEO hos YourWebDoc.com
Jennifer Greenwood

Dermatologi, M.Sc.
Boris Logan

Neurovidenskab, M.Sc.
og mange flere...

Vil du deltage i vores voksen Health Care Center Team? Vi er konstant på udkig efter sundhedseksperter til at hjælpe os med at udvikle vores indhold. Hvis du er talentfulde og meget passioneret om sundhedspleje for voksne, vil vi måske tale med dig om, hvordan vi kan arbejde sammen.

Om vores indhold

Voksen Health Care Center indeholder artikler om mange sundhed og sundhedspleje emner, disse artikler og anmeldelser er baseret på vores unikke opfattelse og har oprettet og gennemgået af sundhedsydelser eksperter og fagfolk. Vi gøre vores bedste for at levere høj kvalitet, up-to-date anmeldelser.

Det indhold, som vi offentliggør på vores hjemmesider er gennemgået af vores team af eksperter inden for sundhed og medicinsk journalister. Vores artikler indeholder de seneste opdateringer fra pålidelige kilder, herunder medicinske tidsskrifter, meddelelser fra føderale sundhed agenturer, og analyser på de seneste sundhedstrends. Vores erfarne freelancere kommunikere dagligt med top lægelige eksperter, at levere dybtgående undersøgelser, opdateringer og narrestreger at beriger vores sundhed nyheder og indhold.

Vores indhold er offentliggjort i henhold til retningslinjerne for medicinske og sundhedsmæssige oplysninger websteder på internettet.

Disclaimer

Lægelig rådgivning

Vær opmærksom, sundhed og sundhedspleje oplysninger findes på webstedet voksen Health Care Center ikke er beregnet til at erstatte en rådgivning fra en læge eller læge. Hvis du har eller har mistanke om et sundhedsmæssigt problem, bør du kigge efter professionel medicinsk rådgivning før handler på enhver information du læse på vores hjemmeside.
Aldrig se bort fra professionel lægelig rådgivning eller forsinkelse i søger det på grund af noget du har læst på en hjemmeside!

Reklamer og bannere

Voksen Health Care Center kan modtage finansiering fra reklamer og bannere. Vores bannere og andre annoncer er ikke målrettet til bestemte brugere og kan placeres på webstedet ifølge vores indhold interesser. Alle reklamer som adskiller sig fra andre indholdet med en passende etiket.