Forside  /   Helse og Skønhed

Voksen sundhed

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Voksen sundhed 

Når du tænker på voksen sundhed, kan du tænke på forskellige måder at holde sig sund – fra håndvask og vacciner til forebyggelse af kræft. Godt for dig! De valg, du foretager hver dag, går langt i retning af at fremme voksen sundhed.

Det er lige så vigtigt at være opmærksom på dine tegn og symptomer. Vide, hvilke voksne sundhedsadvarsler tegn fortjener lægehjælp, fra uforklarligt vægttab eller ændringer i tarm vaner til åndenød og pludselige hovedpine.

Og selvfølgelig, regelmæssige fysiske eksamener og voksen sundhed screening tests er en vigtig del af forebyggende voksen sundhedspleje. Vide, hvilke screeningstests du har brug for, og hvor ofte de skal udføres. Tidlig påvisning er ofte nøglen til vellykket behandling.

Helsenyheder

Tips til at forhindre acne forårsaget af træning

Sendt den onsdag, januar 15, 2020

Dem, der rammer gymnastiksalen på grund af deres Nytårsforsætter, er tilbøjelige til at høste fordelene, herunder forbedret generelle sundhed og humør.

Elevernes symptomer er ikke pålidelige til at afsløre luftkvaliteten i skolebygninger

Sendt den onsdag, januar 15, 2020

I skolebygninger med indendørs luftkvalitets relaterede problemer, såsom fugtskader, temperatur problemer eller dårlig ventilation, oplever eleverne lidt flere symptomer end i bygninger, hvor forholdene er angivet til at være gode baseret på ekspertevaluering.

Biomaterial-baseret vaccine har potentiale til helt at eliminere AML-celler

Sendt den tirsdag, januar 14, 2020

Akut myeloid leukæmi (AML) er en dødelig blodkræft, der stammer i knoglemarven og dræber de fleste af sine ofre inden for fem år. Kemoterapi har været standard AML behandling for over 40 år, og mens det ofte forårsager kræft til at gå i remission, det sjældent helt eliminerer cancerceller, som derefter fører til sygdomsrecidiv hos næsten halvdelen af behandlede patienter.Helse og Skønhed

Akne og Hudpleje

Antialdring
comments powered by Disqus