Forside  /   Helse og Skønhed

Voksen sundhed

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Voksen sundhed 

Når du tænker på voksne sundhed,du måske tænke på forskellige måder at holde sig sund - fra håndvask og vacciner til forebyggelse af kræft. Godt for dig! De valg, du foretager hver dag gå langt i retning af at fremme voksnes sundhed.

Det er lige så vigtigt at være opmærksom på dine tegn og symptomer. Vide, hvilke voksne sundhed advarselstegn fortjener lægehjælp, fra uforklarlige vægttab eller ændringer i afføringsvaner til åndenød og pludselig hovedpine.

Og selvfølgelig, regelmæssige fysiske eksamener og voksen sundhed screeningstest er en vigtig del af forebyggende voksen sundhedspleje. Vide, hvilke screeningstest du har brug for, og hvor ofte at få dem gjort. Tidlig påvisning er ofte nøglen til vellykket behandling.

Helsenyheder

MUSC biomedicinske ingeniører frigive planer for 3D-trykte beskyttende masker

Posted on Saturday, March 28, 2020

Med truslen om en mangel på beskyttende masker truende som romanen coronavirus pandemi vokser, Medical University of South Carolina biomedicinske ingeniører og tinkerers havde en inspireret idé: frigøre en hær af beslutningstagere fra hele USA, der kunne gøre sådanne masker fra 3D-printere - en teknologi, der i de senere år er blevet bredt tilgængelig.

Stanford forskere beskrive potentielle transmissionveje af COVID-19

Sendt på torsdag, marts 26, 2020

Meget er fortsat ukendt om, hvordan SARS-CoV-2, den virus, der forårsager COVID-19, spreder sig gennem miljøet.

Ny type immunterapi viser løfte om fremtidig behandling af kræft i æggestokkene

Sendt på torsdag, marts 26, 2020

Ondartet kræft i æggestokkene er snigende: Kendt og frygtet for vage og ukarakteristiske symptomer, der ofte betyder, at sygdommen opdages så sent, at i gennemsnit kun fire ud af seks patienter er stadig i live efter fem år.Helse og Skønhed

Akne og Hudpleje

Antialdring
comments powered by Disqus