Center for Helbredspleje

Center for Helbredspleje

Internationalt Helsenetværk

Forside  /   Helse og Skønhed

Voksen sundhed

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Voksen sundhed 

Når du tænker på voksen sundhed, kan du tænke på forskellige måder at holde sig sund – fra håndvask og vacciner til forebyggelse af kræft. Godt for dig! De valg, du foretager hver dag, går langt i retning af at fremme voksen sundhed.

Det er lige så vigtigt at være opmærksom på dine tegn og symptomer. Vide, hvilke voksne sundhedsadvarsler tegn fortjener lægehjælp, fra uforklarligt vægttab eller ændringer i tarm vaner til åndenød og pludselige hovedpine.

Og selvfølgelig, regelmæssige fysiske eksamener og voksen sundhed screening tests er en vigtig del af forebyggende voksen sundhedspleje. Vide, hvilke screeningstests du har brug for, og hvor ofte de skal udføres. Tidlig påvisning er ofte nøglen til vellykket behandling.

Helsenyheder

Veravas lancerer avancerede løsninger til håndtering af biotin interferens i diagnostiske tests

Sendt den fredag, juli 12, 2019

Veravas, Inc., en spirende diagnostisk virksomhed, lancerede en portefølje af produkter, der kan forbedre nøjagtigheden af de aktuelle diagnostiske testresultater ved at hjælpe laboratorie fagfolk opdage og administrere biotin interferens i patientprøver med VeraTest biotin og VeraPrep biotin.

Artroskopi mere præcis end MRI for chondrale defekter i knæet, finder undersøgelsen

Sendt den fredag, juli 12, 2019

Ved hjælp af artroskopi til at fase en læsion i chondral område af knæet er mere præcis end magnetisk resonans imaging, ifølge forskere fra Rothman Institute, La Jolla, Calif. Resultaterne blev præsenteret i dag på American Orthopedic Society of Sports medicin årlige møde.

Effektiv stoppe rygning behandlinger mindre tilbøjelige til at blive ordineret til mennesker med mentale sundhedsforhold

Sendt den torsdag, juli 11, 2019

En ny undersøgelse fra forskere ved universiteterne i Bath og Bristol tyder på, at lægerne bør genoverveje, hvilke lægemidler de ordinere for at hjælpe rygere med mentale sundhedstilstand spark vane.Helse og Skønhed

Akne og Hudpleje

Antialdring
comments powered by Disqus