Forside  /   Helse og Skønhed

Voksen sundhed

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Voksen sundhed 

Når du tænker på voksen sundhed, kan du tænke på forskellige måder at holde sig sund – fra håndvask og vacciner til forebyggelse af kræft. Godt for dig! De valg, du foretager hver dag, går langt i retning af at fremme voksen sundhed.

Det er lige så vigtigt at være opmærksom på dine tegn og symptomer. Vide, hvilke voksne sundhedsadvarsler tegn fortjener lægehjælp, fra uforklarligt vægttab eller ændringer i tarm vaner til åndenød og pludselige hovedpine.

Og selvfølgelig, regelmæssige fysiske eksamener og voksen sundhed screening tests er en vigtig del af forebyggende voksen sundhedspleje. Vide, hvilke screeningstests du har brug for, og hvor ofte de skal udføres. Tidlig påvisning er ofte nøglen til vellykket behandling.

Helsenyheder

Klimaændringer med sandsynlighed for at accelerere spredningen af dal feber

Sendt den mandag, September 16, 2019

Valley Fever er endemisk for varme og tørre regioner som det sydvestlige USA og Californiens San Joaquin Valley, men en ny undersøgelse forudser klimaændringer vil forårsage svampeinfektionen rækkevidde til mere end dobbelt i størrelse dette århundrede, nå tidligere upåvirkede områder i hele det vestlige USA

Undersøgelse viser, hvordan samspillet mellem to cytokiner påvirker udviklingen af TFH-celler

Sendt den søndag, september 15, 2019

Kroppens immunrespons bekæmper smitsomme sygdomme, og det beskytter mod fremtidige infektioner gennem vaccination.

Det nyudviklede nanomateriale er både snoet og usnoet på samme tid

Sendt den søndag, september 15, 2019

Et nyt nanomateriale udviklet af forskere ved University of Bath kunne løse en gåde, som forskerne står over for, og som afbeviser nogle af de mest lovende typer af fremtidige lægemidler.Helse og Skønhed

Akne og Hudpleje

Antialdring
comments powered by Disqus