Forside  /   Helse og Skønhed

Voksen sundhed

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Voksen sundhed 

Når du tænker på voksen sundhed, du kan tænke på forskellige måder at forblive sunde — fra håndvask og vacciner til forebyggelse af kræft. Godt for dig! De valg, du foretager hver dag gå en lang vej mod at fremme voksen sundhed.

Det er ligeledes vigtigt at være opmærksom på din tegn og symptomer. Kende som voksen sundhed advarselstegn merit lægehjælp, fra uforklarligt vægttab eller ændringer i afføringsvaner til åndenød af ånde og pludselige hovedpine.

Og selvfølgelig regelmæssig fysisk eksamener og voksen sundhed screening test er en vigtig del af forebyggende voksen sundhedspleje. Ved hvilke screeningstest, du har brug for, og hvor ofte der skal have dem gjort. Tidlig påvisning er ofte nøglen til vellykket behandling. 

Helsenyheder

Stigningen af MRSA på sygehuse tilknyttet fælles desinfektionsmiddel

Sendt oven på onsdag, marts 13, 2019

En ny undersøgelse har fundet en mulig sammenhæng mellem brugen af desinfektionsmidler til brug på hospitaler og fremkomsten af methicillin-resistente Staphylococcus aureus (MRSA) på patient menigheder.

Ved hjælp af robotter i autisme terapi for børn

Sendt oven på onsdag, marts 13, 2019

Autistiske børn mangler væsentlige sociale og kommunikationsfærdigheder, og typen og sværhedsgraden af symptomer oplevet er vidtrækkende. Fordi de har sådanne forskellige måder at udtrykke deres følelser, er det svært for terapeuter til at måle, hvor engageret de er med terapi.

Forskere udvikle nye molekyle, der stopper progression af hjertesvigt

Sendt oven på onsdag, marts 13, 2019

En gruppe forskere baseret i Brasilien og USA har udviklet et molekyle, der standser progressionen af hjertesvigt og forbedrer hjertets evne til at pumpe blodet.Helse og Skønhed

Akne og Hudpleje

Antialdring
comments powered by Disqus