Forside  /   Helse og Skønhed

Voksen Sundhed

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2021-01-03)
Voksen Sundhed 

Når du tænker på voksen sundhed,du måske tænke på forskellige måder at holde sig sund - fra håndvask og vacciner til forebyggelse af kræft. Godt for dig! De valg, du foretager hver dag gå langt i retning af at fremme voksnes sundhed.

Det er lige så vigtigt at være opmærksom på dine tegn og symptomer. Vide, hvilke voksne sundhedsadvarsel tegn fortjener lægehjælp, fra uforklarlige vægttab eller ændringer i afføring vaner til åndenød og pludselig hovedpine.

Og selvfølgelig er regelmæssige fysiske eksamener og voksensundhedsscreeningstest en vigtig del af forebyggende voksensundhedspleje. Vide, hvilke screeningstest du har brug for, og hvor ofte at få dem gjort. Tidlig påvisning er ofte nøglen til vellykket behandling. 

Helsenyheder

Alternativer til amning

Skrevet fredag den 26. februar 2021

Uanset af hvilken grund, undertiden amning er ikke den bedste løsning for nye mødre. Find ud af, hvilke alternativer der er tilgængelige for dig til din baby.

DVT-sager og COVID: Hvad er linkene?

Skrevet fredag den 26. februar 2021

Læger har fundet flere blodprop tilfælde, som DVT og PE, under pandemien. Find ud af, hvad der kan forårsage disse tilstande, hvordan de forholder sig til COVID-19, og hvilke konsekvenser de kombinerede sygdomme kan skabe.

COVID: Mental Sundhed 'Epidemi' i Fællesskaber af Color

Skrevet fredag den 26. februar 2021

Fællesskaber af farve står over for en bølge af psykiske problemer som følge af, hvordan pandemien har ændret den måde, folk interagerer og sørge, eksperter advarer.Helse og Skønhed

Akne og Hudpleje

Antialdring
comments powered by Disqus