Forside  /   Helse og Skønhed

Voksen Sundhed

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Voksen Sundhed 

Når du tænker på voksensundhed, du måske tænke på forskellige måder at holde sig sund - fra håndvask og vacciner til forebyggelse af kræft. Godt for dig! De valg, du foretager hver dag gå langt i retning af at fremme voksen sundhed.

Det er lige så vigtigt at være opmærksom på dine tegn og symptomer. Vide, hvilke voksne sundhed advarselstegn fortjener lægehjælp, fra uforklarlige vægttab eller ændringer i afføringsvaner til åndenød og pludselig hovedpine.

Og selvfølgelig, regelmæssige fysiske eksamener og voksne sundhed screeningstest er en vigtig del af forebyggende voksen sundhedspleje. Vide, hvilke screeningtest du har brug for, og hvor ofte at få dem gjort. Tidlig påvisning er ofte nøglen til vellykket behandling.

Helsenyheder

Forskere identificere specifikke potentielle terapeutiske mål for aggressiv form for kræft i bugspytkirtlen

Sendt på tirsdag, September 15, 2020

Et team af forskere ledet af Mayo Clinic og Translational Genomics Research Institute (TGen), et datterselskab af City of Hope, har identificeret specifikke potentielle terapeutiske mål for den mest aggressive og dødelige form for kræft i bugspytkirtlen.

IRT-teknologi giver flere muligheder for at estimere ansigtstemperaturer med større nøjagtighed

Sendt på tirsdag, September 15, 2020

Termografi har været et varmt emne i år, på grund af behovet for hurtigere diagnostik til at opdage og forhindre spredning af COVID-19.

Nyt dokument diskuterer, hvordan man forebygger stafylokokker aureus infektioner hos kritisk syge spædbørn

Sendt på tirsdag, September 15, 2020

Neonatal intensivafdelinger (NICU) bør balancere forebyggelse af Staphylococcus aureus infektioner hos kritisk syge spædbørn med behovet for hud-til-hud kontakt med forældre og søskende, ifølge en Society for Healthcare Epidemiology of America (SHEA) hvidbog offentliggjort i tidsskriftet Infection Control & Hospital Epidemiology.Helse og Skønhed

Akne og Hudpleje

Antialdring
comments powered by Disqus