Forside  /   Helse og Skønhed

Voksen sundhed

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Voksen sundhed 

Når du tænker på voksen sundhed, kan du tænke på forskellige måder at holde sig sund – fra håndvask og vacciner til forebyggelse af kræft. Godt for dig! De valg, du foretager hver dag, går langt i retning af at fremme voksen sundhed.

Det er lige så vigtigt at være opmærksom på dine tegn og symptomer. Vide, hvilke voksne sundhedsadvarsler tegn fortjener lægehjælp, fra uforklarligt vægttab eller ændringer i tarm vaner til åndenød og pludselige hovedpine.

Og selvfølgelig, regelmæssige fysiske eksamener og voksen sundhed screening tests er en vigtig del af forebyggende voksen sundhedspleje. Vide, hvilke screeningstests du har brug for, og hvor ofte de skal udføres. Tidlig påvisning er ofte nøglen til vellykket behandling.

Helsenyheder

Undersøgelse viser, hvordan mæslinger virus forårsager immun hukommelsestab

Sendt den torsdag, oktober 31, 2019

I løbet af det sidste årti, har beviser monteret, at mæslinge vaccinen beskytter på ikke én, men to måder: ikke alene forhindrer det den velkendte akutte sygdom med pletter og feber, der ofte sender børn til hospitalet, men det synes også at beskytte mod andre infektioner på lang sigt.

Undersøgelse giver et første kig ind i sort boks af embryonale udvikling

Sendt den torsdag, oktober 31, 2019

Lidt vides om de molekylære og cellulære hændelser, der opstår under tidlig fosterudvikling i primat arter.

Molekylære dørvogtere, der regulerer calcium ioner afgørende for muskel sundhed og reparation

Sendt den torsdag, oktober 31, 2019

Calcium ioner er afgørende for, hvordan musklerne fungerer effektivt, spiller en hovedrolle i, hvordan og Hvornår musklerne kontrakt, Tap energi butikker til at holde arbejde og selvreparerende skader.Helse og Skønhed

Akne og Hudpleje

Antialdring
comments powered by Disqus