Forside  /   Helse og Skønhed

Voksen Sundhed

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Voksen Sundhed 

Når du tænker på voksensundhed, du måske tænke på forskellige måder at holde sig sund - fra håndvask og vacciner til forebyggelse af kræft. Godt for dig! De valg, du foretager hver dag gå langt i retning af at fremme voksen sundhed.

Det er lige så vigtigt at være opmærksom på dine tegn og symptomer. Vide, hvilke voksne sundhed advarselstegn fortjener lægehjælp, fra uforklarlige vægttab eller ændringer i afføringsvaner til åndenød og pludselig hovedpine.

Og selvfølgelig, regelmæssige fysiske eksamener og voksne sundhed screeningstest er en vigtig del af forebyggende voksen sundhedspleje. Vide, hvilke screeningtest du har brug for, og hvor ofte at få dem gjort. Tidlig påvisning er ofte nøglen til vellykket behandling.

Helsenyheder

Immunterapi kombination krymper sjældne angiosarcoma tumorer i 25% af patienterne

Sendt på mandag, November 16, 2020

Forskere fra SWOG Cancer Research Network, en kræft kliniske forsøg gruppe finansieret af National Cancer Institute's Division of Cancer Diagnose og behandling, en del af National Institutes of Health, har vist, at immunterapi kombination af ipilimumab og nivolumab krymper sjældne angiosarcoma tumorer i 25 procent af alle patienter, med nogle har en endnu stærkere reaktion på lægemidlet kombination.

Lægemidler rettet mod neutrofiler kan reducere ARDS i svær COVID-19

Sendt på mandag, November 16, 2020

Forskere i Taiwan for nylig offentliggjort en rapport om deres brug af anti-neutrofil strategier til behandling af akut respiratorisk distress syndrom (ARDS) – en livstruende tilstand, der kan opstå i kritiske COVID-19 tilfælde – i tidsskriftet Frontiers in Pediatrics.

Elastiske ansigtsmasker kan gavne personer med kontaktdermatitis under COVID-19

Sendt på mandag, November 16, 2020

En University of Cincinnati immunolog anbefaler, at personer med kontaktdermatitis vælge ansigtsmasker lavet uden elastisk eller gummi, der giver dem mulighed for at bo sikkert midt i COVID-19 og samtidig undgå mulige allergiske reaktioner.Helse og Skønhed

Akne og Hudpleje

Antialdring
comments powered by Disqus