Forside  /   Helse og Skønhed

Voksen Sundhed

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2021-01-03)
Voksen Sundhed 

Når du tænker på voksen sundhed,du måske tænke på forskellige måder at holde sig sund - fra håndvask og vacciner til forebyggelse af kræft. Godt for dig! De valg, du foretager hver dag gå langt i retning af at fremme voksnes sundhed.

Det er lige så vigtigt at være opmærksom på dine tegn og symptomer. Vide, hvilke voksne sundhedsadvarsel tegn fortjener lægehjælp, fra uforklarlige vægttab eller ændringer i afføring vaner til åndenød og pludselig hovedpine.

Og selvfølgelig er regelmæssige fysiske eksamener og voksensundhedsscreeningstest en vigtig del af forebyggende voksensundhedspleje. Vide, hvilke screeningstest du har brug for, og hvor ofte at få dem gjort. Tidlig påvisning er ofte nøglen til vellykket behandling. 

Helsenyheder

Ebola Survivor kan have startet seneste udbrud - 5 år senere

Skrevet tirsdag den 16. marts 2021

En genetisk analyse viste, at det nuværende udbrud af ebola i Guinea sandsynligvis startede med en overlevende fra udbruddet i 2014-2016, hvis testikler husede sovende virus.

Flere lande suspenderer brugen af AstraZeneca-vaccine

Skrevet mandag den 15. marts 2021

En række nationer har standset ved hjælp af AstraZeneca COVID-19 vaccinen på grund af rapporter vaccinen kan være knyttet til blodpropper.

'Race Gap' i Heart Health har ændret sig lidt i 20 år

Skrevet mandag den 15. marts 2021

Ny forskning viser sorte amerikanere, der bor i landdistrikterne er to til tre gange større sandsynlighed for at dø af diabetes og forhøjet blodtryk sammenlignet med hvide landdistrikter folk.Helse og Skønhed

Akne og Hudpleje

Antialdring
comments powered by Disqus