Forside  /   Mandens helbred  /  For tidlig sædafgang hos voksne

For tidlig sædafgang hos voksne

For tidlig sædafgang hos voksne Fænomenet for tidlig sædafgang hos voksne har ingen konkret definition. Det kunne henvises til den for tidlige sædafgang, der startede efter 40 eller dysfunktion, der eksisterede gennem hele livet.

Talte du om, hvor ofte du ville have, at du ville have mere udholdenhed? Og du er ikke alene. En stor del om emnet for tidlig sædafgang hos voksne mænd er det faktum, at det er noget, der er almindeligt. National Social Life Survey (NSLS) siger, at faktisk op til 30% af voksne mænd lider af for tidlig sædafgang. Den gode nyhed er, at det ikke er en sygdom; Det er bare en seksuel tilstand.

Selv om for tidlig sædafgang hos voksne mænd ikke påvirker den generelle sundhed, det stadig dårligt påvirker tilstanden af den person, fordi han ikke er i stand til at få tilfredshed fra sit forhold. Det påvirker privatlivet ser ud til at være. Du kan holde op med at bekymre dig nu, da der er en måde at hjælpe dig.

Denne betingelse har mange årsager, men det er primært på grund af stress og den alder, hvor kroppen modtager mest stress fra arbejdet og fra ansvar. Stressfaktorer, der kan påvirke dine sædafganger er ikke let at ignorere.

Hvordan man behandler for tidlig sædafgang?

How to Treat Premature Ejaculation?
Hvordan man behandler for tidlig sædafgang?
Hvordan man behandler for tidlig sædafgang hos voksne? Du kan prøve at tænke på noget andet i stedet for sex, som kan arbejde, men det eneste, det gør, er din orgasme intensitet falde. Måske du tænkte på receptpligtig medicin, men det er både dyrt og ofte har bivirkninger, hvis du er ældre end 40.

Helt ærligt, begge er helt unødvendige. I stedet kan jeg give dig nogle enkle råd, som kan hjælpe dig med at nyde sex i længere tid.

Jeg tror også, der er en masse misinformation derude om spørgsmålet om for tidlig sædafgang og den bedste praksis er ikke at bebrejde dig selv for for tidlig sædafgang. Hvis du har svært ved at tilfredsstille din partner og sædafgang sker ikke, når du forventer det, Det kan være et tegn på, at din kirtelvæv har for meget af et hormon kaldet testosteron, der produceres af det.

Anyway er der stadig et spørgsmål om, hvordan man behandler for tidlig sædafgang hos voksne.

Årsager til for tidlig sædafgang

Hvad er årsagerne til for tidlig sædafgang? Det er helt normalt og sundt for en person at have for tidlig sædafgang i hans sene teenage år, men det bør gå væk efter et par år.

Mange problemer kan forårsage for tidlig sædafgang. Et par af disse problemer omfatter:

 • Højt eller lavt blodtryk
 • Overdreven angst
 • Erektil dysfunktion
 • Infektioner
 • Lavt testosteronniveau
 • Høje østrogenniveauer
 • Mangel på sexlyst
 • Overforbrug af antibiotika
 • Bipolar lidelse
 • Sygdomme, der påvirker erektilvæv såsom prostatakræft
 • Dårlig urinkontrol
 • Urolithiasis
Mange af årsagerne til for tidlig sædafgang er et resultat af for meget alkoholforbrug,for meget stress og dårlig sundhed forvaltning. Dårlig seksuel sundhed kan være forårsaget af manglende øvelser, dårlig kost, stofmisbrug og mangel på tilstrækkelig hvile eller tid til sex.

Alkohol kan udløse angst, lavere testosteronniveauer, og endda forårsage seksuelle dysfunktioner hos mænd. Mænd, der drikker, når de ikke bør, og som undlader at respektere deres partnere kan få forskellige seksuelle forstyrrelser, der kan være meget svært at behandle.
Stress er en anden årsag til for tidlig sædafgang. Stress sænker niveauet af testosteron i kroppen,hvilket fører til lavere sædtal, øget angst og forårsager hurtigere sædafgang.

Hvordan man undgår årsager til for tidlig sædafgang?

Er der nogen behandling eller intervention, der vil gøre årsager til for tidlig sædafgang mindre sandsynligt? Hvor kan du finde mere information om hurtig sædafgang og andre seksuelle problemer? Nå, jeg tror, den gode nyhed er, at i modsætning til nogle misinformation derude, behøver du ikke at prøve kirurgi, yoga, eller gå til en læge til behandling af for tidlig sædafgang.

You Can Treat Premature Ejaculation at Home!
Du kan behandle for tidlig sædafgang derhjemme!
Faktisk kan du behandle for tidlig sædafgang helt derhjemme,og det kræver ikke engang en recept, men selvfølgelig vil det ikke skade at få en, hvis du tilfældigvis løber ind i dette problem.
Der er masser af naturlige behandlinger for tidlig sædafgang,så holde læse denne artikel, hvis du er interesseret. Alle disse retsmidler kan bruges derhjemme, men hvis du er virkelig alvorligt med at øge din udholdenhed, kan du se din læge eller terapeut.

Behandling for for tidlig sædafgang hos voksne

Her er et par af de mest almindelige måder at behandle for tidlig sædafgang derhjemme.

"Start og afslutning"

Du bør forsøge at mestre den måde, du "start og finish",som vil hjælpe dig med at undgå for tidlig sædafgang. Du bør være i stand til at forstå, når du er klar til at komme og forsøge at udskyde det. Den nemmeste måde at øve det på er at onanere, og når du er dygtig nok, kan du prøve det med din partner.

Du bør være i stand til at genkende det nøjagtige tidspunkt før en orgasme. Normalt er det ledsaget af en prikkende fornemmelse.
Når du føler det nogen stimulation bør stoppes. Når følsomheden falder, bør stimuleringen fortsættes. Bemærk, hvor længe du kan gøre det, og derefter tillade dig selv at afslutte.

Denne "stop and start" metode er ikke så let som det kan synes. Din erektion kan blive svagere; der er intet usædvanligt i det. Gå på og dit organ vil blive fastere. Brug disse pauser under samleje for hengivenhed og kys.

Kondomer med bedøvelsesmiddel

Benzocain er en farveløs stof, der virker på nerver i penis og vagina i en meget lignende måde som en mild bedøvelsesmiddel. Det skaber en bedøvende fornemmelse i de fleste mennesker under seksuel aktivitet. Selv om det er meget effektiv som bedøvelse, benzocain bruges også i kondomer, der er designet til at forlænge samleje. Hvis det bruges i det korrekte beløb, det kan øge tidspunktet for erektion og seksuel nydelse.

Når du bruger kondomer med benzocain du kan også opleve mindre fornemmelse og seksuel lyst, men nogle brugere rapporterer også let brændende eller prikken på huden.
Benzocain gør du føler dig mindre følsom end normalt under onani, men denne effekt er midlertidig. Det varer kun i 1-3 minutter.

Nogle mennesker siger, at benzocain ikke bør anvendes på penis. Dette skyldes, at Benzocain forårsager en brændende fornemmelse på peniss enindering under samleje. Der er reporst af alvorlige allergiske reaktioner forårsaget af kondomer med benzocain.

Øvelser for Penis Sundhed

Øvelser for penis sundhed er endnu en fremragende metode til at forsinke sædafgang. Denne teknik hjælper med at styrke din bækkenbundsmuskler,også kendt som pc-musklerne. Hvis du ønsker at opdage dem, afslutte vandladning midstream at forstå pubococcygeus muskler.

Udføre øvelserne for penis sundhed 10 gange hver gang og gøre dem igen, så længe du kan. Med tiden vil du være i stand til at gøre det længere. Prøv at gøre sådanne sæt 3 gange om dagen. Resultaterne vil være mærkbari en måned. Hvad skal du gøre under samleje? Når du er ved at ejakulere, så prøv at presse disse muskler, ligesom du mestrer start-og-stop øvelse.

Naturlige kosttilskud

En naturlig sundhed supplement kan også være en stor hjælp, forudsat at det er købt på en troværdig leverandør. Naturmedicin, der beskæftiger sig med tidlig sædafgang er klinisk bevist at sikre en længere, stærkere, hårdere erektion. Bortset fra at øge udholdenhed de også øge kraften i din orgasme.
Nu siger, at du ikke ønsker at kontrollere dine orgasmer!
Og det virker så godt som det lyder på grund af den nøje udvalgte kombination af naturlægemidler seksuelle smagsforstærkere og uden bivirkninger at bekymre sig om.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Naturlige kosttilskud for tidlig sædafgang
Naturlige kosttilskud kan tilføje andre fordele som øget libido, bedre og stærkere erektioner, og seksuel lyst. Når du tager kosttilskud, husk, at produktet ikke er beregnet til alle. Naturlige kosttilskud virker kun for dem, der har gode erektioner, men lider af tidlige sædafgang.

Du bør også undgå at tage nogen receptpligtige piller, der er designet til behandling af seksuelle dysfunktioner. Hvis det er tilfældet, en læge kan ordinere et sikkert, naturligt alternativ.

Konklusion: Bekræftet af kliniske studier

Du kan spekulerer på, hvad af disse tre metoder er bedre. Faktisk alle af dem er gode, men det bedste er deres kombination. Flere undersøgelser viser, at omkring 95% af alle tilfælde af for tidlig sædafgang hos voksne kun kan behandles ved hjælp af denne kombination.

Lær at styre din sædafgang 


comments powered by Disqus