Forside  /   Mandens helbred  /  For tidlig sædafgang hos voksne

For tidlig sædafgang hos voksne

For tidlig sædafgang hos voksne Fænomenet for tidlig sædafgang hos voksne har ingen konkret definition. Det kunne henvises til den for tidlig sædafgang , der startede efter 40 eller dysfunktion, der eksisterede gennem hele livet.

Har du tælle, hvor ofte du ønskede du ville have mere opholder sig magt? Og du er ikke alene. En stor del om emnet for for tidlig sædafgang i voksne mænd er det faktum, at det er noget, der er fælles. National social Life Survey (NSLS) siger, at i virkeligheden, op til 30% af voksne mænd lider af for tidlig sædafgang. Gode nyhed er, at det ikke er en sygdom; Det er bare en seksuel tilstand.

Selv om for tidlig sædafgang i voksne mænd ikke påvirker den generelle sundhed, det stadig dårligt påvirker tilstanden af den person, fordi han ikke er i stand til at få tilfredshed fra hans forhold. Det påvirker privatlivet for den person. Du kan stoppe bekymrende nu, da der er en måde at hjælpe dig.

Denne betingelse har mange årsager, men det er primært på grund af stress og alder, når kroppen får mest stress fra arbejdet og fra de ansvarsområder. Stressorer, der kan påvirke dine ejakulationer er ikke let at ignorere.

Hvordan til at behandle for tidlig sædafgang?

How to Treat Premature Ejaculation?
Hvordan til at behandle for tidlig sædafgang?
Hvordan til at behandle for tidlig sædafgang hos voksne? Du kan prøve at tænke på noget andet i stedet for sex, som kan arbejde, men det eneste, det gør, er din orgasme intensitet falde. Måske du tænkte på receptpligtig medicin, men det er både dyrt og ofte har bivirkninger, hvis du er ældre end 40.

Ærlig talt er begge absolut unødvendige. I stedet kan jeg give dig nogle enkle råd, som kan hjælpe dig med at nyde sex i længere tid.

Jeg tror også, der er en masse misinformation derude om spørgsmålet om for tidlig sædafgang og den bedste praksis er ikke at bebrejde dig selv for for tidlig sædafgang. Hvis du har svært ved at tilfredsstille din partner og ejakulation ikke sker, når du forventer det, det kan være et tegn på, at din glandulær væv har for meget af et hormon kaldet testosteron bliver produceret af det.

Anyway der er et par muligheder for at behandle for tidlig sædafgang hos voksne.

"Start og Afslut"

Du bør prøve og mestre den måde, du "Start og finish", som vil hjælpe dig med at undgå for tidlig sædafgang. Du bør være i stand til at forstå, når du er klar til at komme og forsøge at udskyde det. Den nemmeste måde at øve det på er at onanere, og når du er dygtig nok, kan du prøve det med din partner.

Du bør være i stand til at genkende det nøjagtige øjeblik før en orgasme. Normalt er det ledsaget af en prikkende fornemmelse.
Når du føler det nogen stimulation bør stoppes. Når følsomheden falder, bør stimuleringen fortsættes. Bemærk, hvor længe du kan gøre det, og derefter give dig selv til at afslutte.

Indeværende "stop og opståen" metode er ikke nemlig nemme nemlig sig må ser ud. Din erektion kan blive svagere; der er ikke noget usædvanligt i det. Gå videre og dit organ vil få fastere. Brug disse pauser under samleje for hengivenhed og kys.

Kondomer med anæstetika

Benzocaine er et farveløs stof, der virker på nerver i penis og vagina på en meget lignende måde som en mild bedøvelse. Det skaber en bedøvende fornemmelse i de fleste mennesker under seksuel aktivitet. Selv om det er meget effektiv som en bedøvelse, benzocain bruges også i kondomer, der er designet til at forlænge samleje. Hvis det anvendes i den korrekte mængde, det kan øge tid for erektion og seksuel nydelse.

Når du bruger kondomer med benzocain du kan også opleve mindre fornemmelse og seksuel lyst, men nogle brugere rapporterer også let brændende eller snurren på huden.
Benzocaine gør du føler dig mindre følsom end normalt under onani, men denne effekt er midlertidig. Det varer kun i 1-3 minutter.

Nogle mennesker siger, at benzocain ikke bør anvendes på penis. Dette skyldes, at Benzocaine forårsager en brændende fornemmelse på den indvendige overflade af penis under samleje. Der er reporst af alvorlige allergiske reaktioner forårsaget af kondomer med benzocain.

Øvelser for penis sundhed

Øvelser for penis sundhed er en mere fremragende metode til at forsinke sædafgang. Denne teknik hjælper med at styrke din bækken gulv muskler, også kendt som PC muskler. Hvis du ønsker at opdage dem, opsige vandladning midstream at forstå de pubococcygeus muskler.

Udfør øvelserne for penis sundhed 10 gange hver gang og gøre dem igen, så længe du kan. Med tiden vil du være i stand til at gøre det længere. Prøv at gøre sådanne sæt 3 gange om dagen. Resultaterne vil være mærkbar i en måned. Hvad skal du gøre under samleje? Når du er ved at ejakulere, så prøv at klemme disse muskler ligesom du mestrer start-og-stop motion.

Naturlige kosttilskud

En naturlig sundhed supplement kan også være en meget hjælp, forudsat at det er købt hos en troværdig leverandør. Naturlige retsmidler, der beskæftiger sig med tidlig sædafgang er klinisk bevist at forsikre en længere, stærkere, hårdere erektion. Bortset fra at øge den opholder sig magt de også øge kraften i din orgasme.
Nu siger, at du ikke ønsker at styre dine orgasmer!
Og det virker lige så godt som det lyder på grund af den omhyggeligt udvalgte kombination af urte-seksuelle smagsforstærkere og uden bivirkninger at bekymre sig om.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Naturlige kosttilskud for for tidlig sædafgang
Naturlige kosttilskud kan tilføje andre fordele som øget libido, bedre og stærkere erektioner, og seksuel lyst. Når du tager kosttilskud, Husk, at produktet ikke er beregnet til alle. Naturlige kosttilskud kun arbejde for dem, der har gode erektioner, men lider af tidlige ejakulationer.

Du bør også undgå at tage nogen receptpligtig piller, der er designet til at behandle seksuelle dysfunktioner. Hvis det er tilfældet, kan en læge ordinere et sikkert, naturligt alternativ.

Konklusion: bekræftet af kliniske undersøgelser

Du kan undre, hvad af disse tre metoder er bedre. Faktisk alle af dem er gode, men det bedste er deres kombination. Flere undersøgelser viser, at omkring 95% af alle tilfælde af for tidlig sædafgang hos voksne kan behandles ved hjælp af denne kombination kun.

Lær, hvordan du styrer din ejakulation 


comments powered by Disqus