Forside  /   Mandens helbred  /  For tidlig sædafgang hos voksne

Præmatur ejakulation hos voksne

Præmatur ejakulation hos voksne Fænomenet med for tidlig sædafgang i voksne har ingen konkrete definition. Det kunne blive henvist til for tidlig sædafgang , der startede efter 40 eller dysfunktion der eksisterede gennem hele livet.

Du tælle hvor ofte du ønskede, ville du have mere udholdenhed? Og du er ikke alene. Den nationale undersøgelse for sociale liv (NSLS) siger, at i virkeligheden, 30% af voksne mænd lider af for tidlig sædafgang. Gode nyheder er, at det ikke er en sygdom; Det er bare en seksuel tilstand.

Selv om for tidlig sædafgang i voksne mænd ikke påvirker den generelle sundhedstilstand, påvirker det stadig dårligt tilstand på personen, fordi han ikke er i stand til at få tilfredsstillelse fra sit forhold. Det påvirker privatliv på personen. Du kan stoppe bekymrende nu da der er en måde at hjælpe dig.

Behandle for tidlig sædafgang

Hvordan til at behandle for tidlig sædafgang i voksne? Du kan prøve at tænke på noget andet i stedet for sex, som kan arbejde, men den bare genstand sig gør er din orgasme intensitet fald. Måske du tænkte på receptpligtig medicin, men det er både dyrt og ofte har bivirkninger, hvis du er ældre end 40. Ærligt talt, er begge helt unødvendig. I stedet kan give dig nogle enkle råd, som kan hjælpe dig til at nyde sex længere.

Du bør prøve og mestrer måde du "start og slut", som vil hjælpe dig med at undgå for tidlig sædafgang. Du bør kunne forstå, når du er klar til at komme og forsøge at udskyde den. Den nemmeste måde at øve det er at onanere, og når du er dygtig nok, kan du prøve det med din partner. Du bør kunne genkende det nøjagtige tidspunkt før en orgasme. Normalt er det ledsages af en prikkende fornemmelse. Når du føler det bør nogen stimulation stoppes. Når følsomhed aftager, bør stimulation fortsættes. Bemærk hvor længe du kan gøre det og derefter tillade dig selv at afslutte.

Det er ikke så nemt som det kan synes. Din erektion kan blive svagere; der er intet usædvanligt i det. Gå og din organ vil få fastere. Brug disse pauser under samleje for kærlighed og kys.

Øvelser for Penis Sundhed

Øvelser for penis sundhed er en mere fremragende metode til at forsinke ejakulation. Denne teknik hjælper med at styrke din bækkenbundsmuskler, også kendt som PC musklerne. Hvis du ønsker at opdage dem, opsige vandladning vadested for at forstå overgangsalder musklerne. Udføre øvelser for penis sundhed 10 gange hver gang og gøre dem igen, så længe du kan. Med tiden vil du være i stand til at gøre det længere. Prøv at gøre sådanne sæt 3 gange om dagen. Resultaterne vil blive mærkbar i en måned. Hvad skal du gøre under samleje? Når du er ved at ejakulere, forsøg at presse disse muskler, ligesom du mestrer start og stop motion.

En naturlig sundhed supplement kan også være en stor hjælp, forudsat at det er købt på en troværdig leverandør. Økologiske kosttilskud, der beskæftiger sig med tidlig sædafgang forsikre en længere, stærkere, hårdere erektion. Bortset fra at øge udholdenhed øge de også styrken i din orgasme. Nu sige, at du ikke ønsker det! Og det virker så godt som det lyder på grund af den omhyggeligt udvalgt kombination af naturlægemidler Seksuel Enhancer og uden bivirkninger at bekymre sig om.

Du kan spørge, hvad disse tre metoder er bedre. Faktisk er alle gode, men bedst er deres kombination. Flere undersøgelser viser, at ca. 95% af alle tilfælde af for tidlig sædafgang i voksne kan behandles ved hjælp af denne kombination kun.

Find ud af hvordan man skal behandle for tidlig sædafgang 


comments powered by Disqus