Forside  /   Kvindens Helbred  /  Brystløft efter amning

Bryst rekonstruktion og løft efter amning

Bryst rekonstruktion og løft efter amning 

Amning

Hvad er amning? Amning er en meget vigtig del af perioden efter graviditeten og afgørende for en sund udvikling af et nyfødt barn. Amning hjælper babyer udvikle stærke bånd til moderen og kan også bidrage til at forbedre udviklingen af indre organer. Modermælk indeholder mange vitaminer og andre vigtige næringsstoffer, der er afgørende for udviklingen af hjernen og nervesystemet.
Det er blevet bekræftet i talrige kliniske undersøgelser, at amning er den mest effektive til at forebygge sundhedsproblemer og komplikationer.
Desværre er betydningen af amning for alle babyer ofte overset. Amning er et kraftfuldt terapeutisk værktøj og en perfekt måde at kommunikere mellem mor og en baby.

Hvordan Amning påvirker brystform

Selv om en dame kan være helt tilfreds med hendes buste i hele sit liv, kan denne tilfredshed forsvinde efter amning. Det er velkendt, at dette sker for mange kvinder. Når ptosis sætter i ingen af disse kvinder kan ignorere udseendet af deres bryster. Ptosis er et sundhedsudbevis, men det betyder blot sagging bryster.

Ptosis after Breastfeeding
Ptosis efter amning
Amning forårsage omdannelsen af form og ingen kvindelige nogensinde var i stand til at bevare elastisk buste gennem alder. Fødeleje også kan dramatisk ændre form, natur og størrelse buste. Amning proces almindeligt forårsager en tabt af smidighed, plat hud, og et skift af bryster 'kirtler.
Figurerne af en kvindes krop og bryster ikke længere ser ud som de var før graviditeten, og desværre er disse ændringer ikke reversible på egen hånd - medmindre en kvinde begynder at tage sig af hendes udseende og ønsker at genoprette ungdommelige bryster og figur.
Men med indførelsen af de nye teknikker og metoder til brystløft, kvinder ikke længere behøver at vænne sig til deres slappe bryster, fordi de har mange måder at brystrekonstruktion efter amning.

Bryst Rekonstruktion

Populariteten af bryst rekonstruktion vokser, og baseret på de amerikanske statistikker mere end 300.000 damer anmodning bryst rekonstruktion kirurgi hvert år. Kvinder er tiltrukket af denne måde at løse problemet med dårlig bryst udseende efter amning, fordi operationen ikke er meget tidskrævende.

Breast Reconstruction Surgery
Bryst rekonstruktion kirurgi
Inden for højst 5 timer en dame kan have velformet buste. Der er ingen grund til at forlade karrieren i lang tid eller bekymre sig om de relationer, fordi i en uge kvinder starter deres fælles live, hvis der ikke er nogen post-kirurgiske problemer. Men der er altid bekymring over visse risici efter operationen.
Desuden er ikke alle psykologisk parat til at vælge brystforstørrelse kirurgi.
Også, omkostningerne er meget høje, da operationen kan være nødvendigt at udføres på et hospital under generel anæstesi. Ud over selve operationen, omkostningerne ved post-operation behandlinger og rehabilitering er ofte højere end omkostningerne ved operationen alene.

En kvinde, der undgår brystkirurgi, men vælger at have en brystløft har et alternativ. Hvad skal man gøre, hvis en kvinde ønsker at holde sig væk fra bivirkninger forbundet med kirurgi? De, der er bange for kirurgi, men ønsker at have elastiske unge bryster vælge piller for naturlig brystvækst.

Bryst rekonstruktion produkter

Større bryster er ofte forbundet med en mere feminin udseende udseende, men nogle kvinder er ude af stand til at nå dem på grund af naturlige aldringsprocesser og graviditet-relaterede komplikationer.

Breast Reconstruction Options
Bryst rekonstruktion Muligheder
Lad os gennemgå de mest populære bryst rekonstruktion produkter, der kan være gavnlige i restaureringen af den ungdommelige udseende af kvindelige bryster.

 • Hormonbehandling. Denne form for bryst sundhedsprodukter kan have syntetiske hormoner i deres sammensætning. Disse brystforstørrende hormoner kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer, selv kræft. Men den største fare er for det ufødte barn og mors reproduktive system. Udover, de mangeårige undersøgelser af denne udokumenterede metode er ikke blevet udført endnu, og det betyder, at mange andre bivirkninger ikke er umuligt.
 • Injektioner af hormoner. Det er en meget farlig metode til at injicere hormoner lige ind i brystvæv. Du vil måske bemærke nogle resultater, men bivirkningerne er meget værre. Hormon injektion kan forårsage en massiv mængde af hævelse i brysterne. Også, brystvæv, der er blevet injiceret med hormoner er meget følsom og kan bløde ofte.
 • Brystkirurgi. Du kan have vævet arret og implantater kan blive beskadiget. Og meget ofte brystimplantater er årsagen til den forkerte diagnose, når brystkræft er bekymret. De mest alvorlige komplikationer af kirurgisk bryst rekonstruktion er svær infektion, blødning, og komplikationer fra blødning.
 • Bryst pumper. Denne metode kan forårsage dine bryster skæmmende eller endda brystkræft. En lang tid bryst pumpning er meget usikker. En undersøgelse udført i Det Forenede Kongerige har vist, at brugen af brystpumper i en længere periode er farligt for kvinders sundhed. Nogle kvinder har klaget over smertefulde ømme bryster, som senere blev anset for at være beskadiget fra over pumpe.
 • Øvelser. Særlige bryst øvelser med henblik på forbedring af bryst sundhed er temmelig sikker og ikke dyrt, men der er ingen dokumenteret bevis for deres effektivitet. Mens de er gavnlige for generelle sundhed, for hjerte og blod system og forbedre kvindens muskeltonus, de kan ikke fysisk ændre brystvæv, fordi det indeholder ingen muskler. Den eneste måde at forbedre bryst størrelse er at øge mængden af bryst væv, og det er her bryst øvelser mislykkes.
 • Undertøj. Der er et stort udvalg af bh'er eller korsetter, der kan gøre dine bryster ser gorgeous kun indtil det øjeblik, hvor du er nødt til at tage dem ud. De ser godt ud, når du bærer dem, men er meget dyre. Iført særlige undertøj kan give en unormal udseende form for bryst. Det er pinligt for mange kvinder at tage dem ud under intime møder. Formen af brysterne i undertøj normalt synes meget rund og veldefineret, men brysterne selv stadig forblive slappe.
 • Bryst piller. Bryst sundhed piller indeholder kun naturlige planteingrediensers. De har ikke nogen syntetiske hormoner, eller kemikalier, eller farvelægninger, eller konserveringsmidler. Brystforstørrende piller kan gøre dine bryster fast, større og mere ungdommelig. Naturlige bryst sundhedsprodukter vil ikke skade dig. Alle komponenter komme ind i blodbanen og absorberes af det, således bør du vælge bryst sundhed produkt uden kemiske stoffer. Hvis du ikke vælger et økologisk produkt, du kan være i risiko for at få et alvorligt medicinsk problem, ligesom kræfttumor.

Herbal Breast Rekonstruktion

En af de nemmeste måder at genoprette bryst form efter amning eller forbedre udseendet af aldrende bryster er at vælge naturlægemidler bryst rekonstruktion produkter. Det er en fantastisk måde for kvinder at forbedre deres helbred, få et løft i form af sundere bryster, eller bare for at få en flot krop.
Produkterne er typisk fyldt med plante østrogen, som siges at forbedre brystvæv. Endnu en fordel ved bryst rekonstruktion produkter er deres tilgængelighed - der er ingen krav om en læge besøg for at få dem. Bryst rekonstruktion produkter øge østrogen niveau i en dames organisme, og buste væv begynde at vokse.
Breast Reconstruction Herbs
Bryst rekonstruktion urter
Brystforstørrende produkter kan bruges som en løsning til at løfte bryster i næsten alle aldre efter puberteten. Breast rekonstruktion produkter kan også bidrage til at øge sexlyst i de fleste kvinder. Ud over de ændringer i udseende, bryst rekonstruktion produkter øge selvværd af en kvinde og kan forbedre den generelle livskvalitet.

Den fælles bryst rekonstruktion produkter indeholder almindeligvis følgende planteingredienser gør din buste større:

 • Mælkebøtte er kendt for at have en masse urte østrogener. Du kan tage sine skud eller rødder, eller begge dele, enten som et supplement eller som te. Et andet godt motiv til at bruge mælkebøtte er, at det øger ens energi og gør du lever længere. Det giver dig også lidt ekstra udholdenhed og giver dig et løft til din udholdenhed, så du kan forbedre dine fitnessresultater!
 • Dong Quai rod giver dig stærke fytoestrogener, Dong Quai er kilden til elementer, der kan forøge busten. Denne rod bruges også som en urte behandling under menstruation. Det hjælper til at fjerne kramper. Der er ingen videnskabelige undersøgelser, men det har været brugt til at behandle nogle af de problemer, der forårsages af menstruationscyklus og menstruationssmerter.
 • Fennikel kan hjælpe dig med at udvikle formen af din buste, hvis du tilføjer det til en gel eller olie til buste hud. Du kan også prøve fennikel drikke. Fennikel er også en veletableret elskovsmiddel eller seksuel stimulans. Fennikel er en vigtig ingrediens i mange opskrifter af indiske køkken. Det betragtes som verdens mest sexede krydderi.
 • Bukkehorn har en lang historie. Det siges, at damer fra østlige harems tog frø af denne plante for at øge deres bryster. Bukkehorn omfatter steroid prækursorer og kvindelige hormoner. Disse komponenter er i stand til at bidrage til forbedring af væv i busten. Det omfatter også stor mængde fytokemikatikamik, der bidrager til brystvækst. De er alle ansvarlige for vækst og udvikling af brysterne efter hurtigt vægttab.
 • Wild Yam bruges typisk med bukkehorn på grund af dens naturlige næringsstoffer. Disse to slags urter i kombination forbedre bryster vokser. Men hvad er mere vigtigt, vilde yam kan hjælpe under PMS eller behandle menopausale problemer. Faktisk er det meget nyttigt for dem, der lider af menopausale problemer. I en undersøgelse foretaget af en italiensk forsker, kvinder, der var blevet diagnosticeret med menopausale problemer og fik vilde yam forbedret deres betingelser i 57% tilfælde og bemærket færre symptomer i 86% tilfælde.
 • Pueraria Mirifica forbedrer kvindelige funktioner, forbedrer fast buste, og kvaliteten af epidermis. Det hjælper til at forpurre overgangsalderen syndrom, og forbedrer tilstanden af huden i den del af busten, især. Det har også anti-aging kvaliteter og forbedrer blodcirkulationen. Produktet er meget populært blandt kvinder med en bred vifte af kropsformer og er særligt velegnet til de modne kvinder, der desperat har brug for en bedre buste form.
Forskellige kombinationer af disse naturlige komponenter er grundlæggende for de fleste af bryst rekonstruktion produkter. Læs etiketten, mens du tager bryst piller og sikre, at du kender hvert element i medicinen.
Hvis du vælger naturlægemidler brystforstørrende piller, du kan være sikker på, at din buste vil være fantastisk fyldigere, rundere, og virkelig dejlig og stor i løbet af 30 dage.
Og du kan føle dig sikker på, at resultaterne vil være permanent,og din buste vil være større og rundere for livet!

Læs anmeldelser af bryst rekonstruktion piller 


comments powered by Disqus