Forside  /   Kvindens Helbred  /  Bryst løft efter amning

Brystrekonstruktion efter amning

Brystrekonstruktion efter amning 

Amning

Selv om en dame kan være helt tilfreds med sin buste under hele sit liv, kan denne tilfredshed forsvinde efter amning. Når ptose sæt i ingen af disse kvinder kan ignorere udseendet af deres bryster. Ptose er et begreb, sundhed, men det betyder blot, sagging bryster.

Amning medføre omdannelsen af form og ingen kvinde har nogensinde kunnet bevare elastiske busten gennem alder. Barn bærer også kan dramatisk ændre form, karakter og størrelse af buste. Amning proces årsager almindeligt en tabt af smidighed, plat hud og et skift i brysterne kirtler.

Brystrekonstruktion

Populariteten af brystrekonstruktion voksende, og baseret på den amerikanske statistikker over 50000 damer anmode breast genopbygning kirurgi hvert år. Kvinder er tiltrukket af denne måde at løse problemet med dårlige bryst udseende efter amning fordi operationen ikke er meget tidskrævende.

Inden for maksimalt 5 timer kan en dame har velformede buste. Der er ingen grund til at forlade karrieren i lang tid eller bekymre sig om forholdet, fordi i en uge kvinder starter deres fælles live hvis der er ingen postoperative problemer. Men der er altid bekymring over visse risici efter operationen. Desuden er ikke alle psykisk parate til at vælge Brystforstørrelse. Dem, der er bange for kirurgi men vil have elastisk unge bryster vælger naturlægemidler healere.

Breast genopbygning produkter

De mest populære og nem at bruge naturlægemidler breast genopbygning produkter. Produkterne er typisk fyldt med plante østrogen, som siges at forbedre brystvæv. En mere fordel af bryst genopbygning produkter er deres tilgængelighed - der er ingen krav for en læge besøg for at få dem. Breast genopbygning produkter øge østrogen-niveau i en dames organisme, og buste væv start vokser.

De fælles breast genopbygning produkter indeholder almindeligvis følgende ingredienser gør din buste større:

  • Mælkebøtte er kendt for at have en masse naturlægemidler østrogener. Du kan tage sit skud eller rødder, eller begge dele, enten som supplement eller som te. En anden god motivation for at bruge mælkebøtte er, at det øger ens energi og gør dig leve længere.
  • Dong Quai roden giver dig stærke fytoøstrogener, Dong Quai er kilden til elementer, der kan forøge buste. Dette rod er også brugt som en urte behandling under menstruation. Det hjælper med at eliminere kramper.
  • Fennikel kan hjælpe dig med at udvikle form af din buste, hvis du føjer det til en gel eller olie til buste hud. Du kan også prøve fennikel drink. Fennikel er også en veletableret elskovsmiddel eller seksuel stimulans.
  • Bukkehorn har en lang historie. Det siges, at damerne fra østlige haremmer tog frø fra denne plante til at øge deres bryster. Bukkehornsfrø indeholder steroid prækursorer og kvindelige hormoner. Disse komponenter er i stand til at bidrage til en forbedring af væv i busten. Det omfatter også store beløb af fytokemikalier bidrager til bryst vækst.
  • Wild Yam bruges typisk med Bukkehorn på grund af dens naturlige næringsstoffer. Disse to slags urter i kombination forbedre brysterne vokser. Men hvad er mere vigtigt, wild yam kan hjælpe under PMS eller behandle overgangsalderen problemer.
  • Pueraria Mirifica forbedrer kvindelige funktioner, forbedrer fast bust, og kvaliteten af epidermis. Det hjælper for at forpurre overgangsalderen syndrom, og forbedrer tilstand af huden i del af en buste, navnlig. Det også har anti-aging egenskaber og forbedrer blodcirkulationen.
Forskellige kombinationer af disse naturlige komponenter er grundlæggende for størstedelen af bryst genopbygning produkter. Læs etiketten mens bryst piller og sikre, at du ved hvert element i medicin. Hvis du vælger nyttige brystforstørrende piller, kan du være sikker på at din buste bliver vidunderligt fyldigere, rundere, og rigtig dejlig og stor i løbet af 30 dage. Læs mere om breast genopbygning produkter 


comments powered by Disqus