Forside  /   Helse og Skønhed  /  Hvordan man undgår Teen Acne

Hvordan man undgår Teen Acne?

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2016-08-18)
Hvordan man undgår Teen Acne?  Teen acne, ofte meget mere end nogen anden form for acne, bliver et stort uløselige problem. I puberteten er alt følte så lyst og pludselig disse steder- og de kan slå de lyseste følelser i den mørkeste elendighed.

Teenagere er ofte meget generet med deres gode udseende, især i forsøg på at tiltrække en en af modsatte køn, så udseendet af acne er en virkelig katastrofe for millioner af unge mennesker over hele verden. Nogle af teenagere lider af depressioner på grund af denne enkle grund. Teen acne kan være lyse rødt eller fisse hvid, men i hvert fald de er tiltrækkende og frastødende og de fleste af teenagere vil finde ud af, hvordan man undgår teen acne.

Hvordan man undgår Teen Acne?

Det er altid svært at fjerne og undgå acne, og teen acne er ikke udelukkelse. Fjernelse af acne er svært, fordi det kan enten har nogle ukendt årsag eller være forårsaget af interne faktorer, som ikke er meget let at besejre. Sidstnævnte er den mest levende indslag af teen acne.

Den mest almindelige indre årsag til acne er øget hormon niveau, og teen acne er bare sagen - i puberteten organisme ikke kan håndtere hormoner udbrud og blandt resultaterne af sådanne udbrud er øget talgproduktion (hud olie) af talgkirtler, så overskydende olie fylde huden porer og acne vises.

Næsten alle teenagere har acne, så vær ikke bange, hvis dit barn (eller du, hvis du er en teenager) gevinster en ulige række af bumser på panden eller hvor som helst. Dit bedste og du vil få et resultat. Det kan ikke komme lige med det samme, men i det mindste vil du kunne blødgøre den skadelige indvirkning på din hud, især og din sundhed som helhed.

Hvordan man kan undgå teen acne? Bedste måde at undgå teen acne er en kompleks behandling - fjernelse af interne årsager (vigtigste) og eksterne årsager (ikke hoved, men forværre situationen i mange tilfælde). Første dem kan være fjernet, først og fremmest af ordentlig kost. Acne faktisk synes ikke så meget på grund af hormoner; det vises på grund af deres indvirkning på sårbare hud. Forbrugende korrekte mængder af vitaminer (specielt A og B-kompleks) er en god hjælp for din hud.

Lære at undgå teen acne 


comments powered by Disqus