Forside  /   Mandens helbred  /  Medicin, der øger ejakulation

Lægemidler, øge sædafgang

Lægemidler, øge sædafgang 

Hvad er sædafgang?

Sædafgang er en proces, hvor sæd er udskrevet fra den mandlige reproductory tarmkanalen under en orgasme. Det er mandlige seksuel stimulation og den afsluttende fase for en naturlig opfattelsenaturlige mål.

Sædafgang i mange tilfælde kan opstå spontant mens du sover (normalt under at have "våde drøm") og i nogle sjældne tilfælde, kan det også forekomme på grund af prostata sygdom.

Ejakulation problemer

Der er dybest set 4 typer af ejakulation problemer:

 • Anejaculation - det er form for tilstand hvor den person er ikke i stand til at ejakulere sæd. Under denne type, den mandlige krop kan stadig føle glæden med orgasme og deres organer kan stadig producere sperms men under klimaks, ingen sæd kommer frem gennem penis.
 • Dysejaculation - Under denne form for sædafgang, personen er i stand til at producere sæd under orgasme men under ejakulation, de måske nødt til at gå gennem svære smerter. Under processen, kan personen har til at gå igennem en smertefuld brændende fornemmelse i lysken, når sæden er udbrød.
 • Retrograd ejakulation - i denne type af sædafgang sæden rejser i retningen bagud og ind i blæren i stedet kommer ud af urinrøret. Denne type af sædafgang problem findes i disse mænd har sklerose eller diabetes. Denne type af sædafgang er fysisk ikke skadeligt, men det påvirker mandlig infertilitet. Personen lider også, måske en anden fornemmelse under sædafgang proces. Denne type af sædafgang er også kendt som "tør komme" under processen personen kan opleve orgasme men han muligvis ikke frigive nogen sæd fra penis.
 • For tidlig sædafgang - også kendt som hurtig sædafgang, det er et fænomen, hvor personen konsekvent føler, han har ingen eller lidt kontrol over timingen af oprustning mod sædafgang.
Ønsker at øge mængden af din sæd for at have længere sædafgange? Hvis så derefter lægemidler, øge sædafgang er absolut løsningen søger du. De vil hjælpe dig til at producere mere sæd så godt, har længere sex.

Lægemidler, øge sædafgang

Selvfølgelig bør du vide, hvordan disse lægemidler fungerer. De hjælper din krop til at have, hvad det virkelig behov og mængden i det skal være. Med andre ord får din organisme nok næringsstoffer, så du har bedre orgasmer og udløsninger. I dag er det meget udbredt for at være interesseret i at ændre nogle ting i dit sexliv som sperm belastning, motilitet, sædkvalitet og samlede mandlige fertilitet.
Lægemidler, øge sædafgang kan hjælpe dig med alt det faktiske omstændigheder nævnt: sædkvalitet, motilitet og sådan noget.
Naturmedicin øge sædkvalitet er designet til at hjælpe mænd til at øge sædafgang volumen femdoblet. Og det betyder selvfølgelig, længere og uforglemmelig orgasmer. Udover forbedring din sædafgang, påvirker disse lægemidler dine orgasmer. Men det vigtigste punkt er, at din erektion bliver stærkere og hårdere hvad vil føre til at have mere magt.
Som et resultat, din seksuelle partner vil have bedre følelser for.
I overensstemmelse med resultaterne af kliniske forsøger naturlige produkter til formål at øge volumen kan bidrage til bedre generel ydeevne, hvad angår seksuel aktivitet. På grund af høj kvalitet udløsninger mennesker forbedre deres seksuelle liv og føler helt tilfreds.

Guide: Hvordan til at vælge naturlige medicin for at øge Sperm Count?

Det første spørgsmål, der kommer, når du ønsker at købe dem er, hvordan man gør det rigtige valg. I denne guide forsøgt vi at skitsere flere ting, der er tilbøjelige til at kræver din opmærksomhed.

How to Choose Natural Medicine to Increase Sperm Count?
Hvordan til at vælge naturlige medicin for at øge Sperm Count?
Før du køber et produkt, bedes du, svare på følgende spørgsmål:

 • Er der 100% naturlige komponenter i det middel, som du vil erhverve? Glem ikke at du har brug for sikker og naturlig produkt , som ikke vil forårsage bivirkninger men vil lade du får den ønskede effekt.
 • Var det afprøvede produkt og hvad var resultaterne? Glem ikke at kun klinisk testede produkter, som er accepteret af læger, kan anses for at være sikker. Kun disse kosttilskud kan hjælpe dig med at løse dine problemer.
 • Produktet kan du stole på hvis fabrikanten tilbyder fuld pengene-tilbage-garanti i tilfælde du ikke er fuldt ud tilfreds med produktet og rimelig tidsramme.
 • Se gennem udtalelser for de naturlige lægemidler, du gerne vil købe. Hvis pillerne er virkelig effektiv, vil der afgjort være nogle rigtige succeshistorier.
 • Findes der nogen støtte til kunderne? Kunde support-linjer bør være tilgængelig hele tiden via forskellige midler, herunder e-mail og telefon, eller på anden måde, således at du kan stille spørgsmål og få tilfredsstillende og professionel svar.
 • Hvilke udtalelser kan findes i uafhængige fora? Udtalelser findes der er sandt, fordi producenterne på deres web-sites vil vise positive referencer kun.
Finde et forum eller en gennemgang site til at hjælpe dig med at træffe dit valg. For eksempel, er "sperm volumen" diskussionsforum et sted, hvor du kan læse succeshistorier og svigt af rigtige mænd, der har alle slags erfaringer med lægemidler, øge sædafgang og kan svare på selv mest vanskelige spørgsmål om disse produkter.

Medicin til at øge sædkvalitet og sædkvalitet

I år har lægevidenskaben formået at designe visse lægemidler , hjælpe folk med at slippe af med visse sundhedsmæssige problemer som de måske har lidt i år. Tilsvarende, hvis nogen er at have problemer i forbindelse med produktionen af sædceller, sædkvaliteteller sperm mobilitet, han kan helt sikkert slippe af der ved indtagelse af visse lægemidler.
Der er grundlæggende 2 hovedtyper af sperm lægemidler.
Den første en - medicin til at øge sædtal - er designet til at øge antallet af sædceller og samlede volumen af sædvæsken. Disse lægemidler forbedre også orgasme kvalitet! Andet en - medicin til at øge sædkvalitet - forbedrer hastigheden af sædceller, hvilke er krævede nemlig forbedrede mandlige fertilitet.

Medicine to Increase Sperm Motility and Sperm Count
Medicin til at øge sædkvalitet og sædkvalitet
Her er en liste over almindeligt opslag medicin at øge sperm count og sperm motilitet:

 • Gonadotropiner - gonadotropiner indeholder hCG og hMG, der stimulerer testiklerne til produktion af sperms og testosteron. Denne medicin i visse tilfælde bruges i kombination med andre reproduktive teknologier (ART) for at øge produktionen af sædkvalitet. Nogle af de almindeligt anerkendte mærker på markedet omfatter Novarel og Pregnyl.

  Det generelle forbrug af gonadotropiner involverer to eller tre injektioner om ugen og dens behandlingscyklus varer i mindst seks måneder. I sjældne tilfælde, hvis antal sædceller ikke stadig bliver normale efter seks måneders behandling cyklus, tilsætning af hMG regime er lavet til behandling og behandlingscyklus er yderligere udvidet til et til to år.
 • Clomifencitrat - clomifencitrat er en ikke-steroid medicin hjælper med at øge produktionen af follikelstimulerende hormon (FSH), hypofyse hormoner og luteiniserende hormon (LH). Denne medicin dirigerer testiklerne til at producere sunde sædceller og udskiller testosteron. Medicinen er generelt forbruges tre gange om ugen men dens behandlingscyklus kan variere fra tre til seks måneder afhængigt af resultatet. Man kan selv forbruge stof i lav mængde for to år i tilfælde af de hormonelle niveau bliver normal.
 • Letrozol - Letrozole er anbefalet af læger, da det hjælper med at øge testosteronniveauer i kroppen, hvilket hjælper med at maksimere sædkvalitet. Medicin, kort sagt, der bruges til at behandle alle spørgsmål vedrørende sædkvalitet. Letrozol bør indtages en gang om ugen (en pille) eller som foreskrevet af lægen.
 • Bromocriptin - medicinen bruges som en kontrollerende pille, der hjælper med at forhindre frigivelse af prolaktin hormon i den mandlige krop. Prolaktin hormon, som forårsager en reduktion af testosteron-niveauet i den mandlige krop kan blive fjernet med denne medicin. Bromocriptin er bedst egnede til de mænd, der lider af sperm værdiforringelse på grund af hyperprolaktinæmi.
 • Imipramin - imipramin er nyttige i behandling af retrograd ejakulation. Medicinen vender processen med unormal ejakulation af sperm fra blæren og tilbage ind i penis.
 • Syntetisk testosteron piller, injektioner, eller gelsare - mange læger anbefaler syntetisk testosteron piller, injektioner, eller gelsare til top op det lavere niveau af testosteron i den mandlige krop. Grunden til dette er, at formen gel er meget sikrere end i pilleform.
 • Antibiotika og anti-svampe narkotika - problemer relateret til svampe og bakterielle infektioner i det reproduktive system er behandlet ved hjælp af antibiotika og anti-svampe narkotika.

Ting at undgå hvis du ønsker at øge sædtal og ejakulation bind

Der er visse ting at undgå hvis du ønsker at øge sperm count og ejakulation volumen. Normalt er disse dårlige vaner, der negativt påvirker sperm produktion, sædkvalitet og motilitet.

Things to Avoid If You Want to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Ting at undgå hvis du ønsker at øge sædtal og ejakulation bind
Disse er de vigtigste fælles ting at undgå:

 • Undgå overdreven brug af alkohol og narkotika - overdreven brug af narkotika og alkohol er ikke kun skadeligt for helbredet, men det reducerer også sperm count og sperm sundhed. Flere undersøgelser viser, at brug af kokain, alkohol, marihuana og andre lignende stoffer i høj kvalitet nedsætter sædproduktionen.
 • Sige nej til rygning - rygning konsekvent reducerer sædkvalitet af personen, og derfor bør undgås.
 • Undgå indtagelse af sojaprodukter - soja produkter generelt indeholder phytoøstrogener, et stof, som reducerer produktionen af sæd og testosteron limning. Sådanne produkter lavere ned sperm mobilitet, også og dermed det bør undgås.
 • Undgå flere receptpligtig medicin - der er flere receptpligtig medicin, der potentielt kan mindske produktionen af sperms. Minimere forbruget af flere sådanne lægemidler kan bringe sædkvalitet tilbage til normale eller endda højere.

Naturlige måder at øge sædtal og ejakulation bind

Mange mennesker tror, at sædkvalitet kan kun forbedres ved at indtage medicin at øge sperm count , men i virkeligheden, sperm mobilitet kan forbedres i naturlige måder!

Natural Ways to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Naturlige måder at øge sædtal og ejakulation bind
Disse naturlige måder at øge sperm count og ejakulation volumen omfatter:

 • Ordentlig søvn og motion - regelmæssig motion og har en sove mindst 7-8 timer i nat kan føre til forbedret eller øget sperm tæller. Undersøgelser har også afsløret , at udføre en 16-ugers aerob øvelsesprogram på mindst 50 minutter tre gange om ugen kan øge sperm volumen og dens mobilitet.
 • Forbruge vitaminer og Calcium - forskning har vist, at fødevarer med calcium og D-vitamin direkte påvirker sperm sundhed. De mennesker, der forbruger mindre for D-vitamin i deres kost er fundet for at have en lavere sædtal. For at øge sperm count og sperm mobilitet anbefales det derfor, at tage i fødevarer, der er rig på vitaminer og calcium.
 • Øge indtaget af Antioxidant-rige fødevarer - antioxidanter hjælper i deaktivering og at fjerne frie radikaler samt andre stoffer, der skader flere celler ansvarlig for produktion af sperms. Der er flere undersøgelser der viser vitaminer og mineraler som antioxidanter molekyler, der direkte hjælper i produktionen af sædkvalitet.
  Nogle af de antioxidanter, der bidrager til sund sædtal omfatter: Coenzym Q10, glutathion, C-vitamin (ascorbinsyre), E-Vitamin, selen, jeg-carnitin.
 • Indtag zink og folinsyre - der er begrænsede undersøgelser som viser, at indtagelse af en kombination af zink og folat hjælper øge samlede sperm sundhed, herunder samlede sædtal og koncentrationen af sædceller.
 • Ashwagandha - årenes Ashwagandha er blevet brugt som en traditionel medicin for at kurere flere former for seksuel dysfunktion. Ashwagandha, som er også kendt som indisk ginseng, hvis forbruges for 90 dage mindst 675 mg om dagen, kan øge sperm count og dets sundhed - dette blev også bekræftet af kliniske undersøgelser. Ashwagandha er let tilgængelige i helsekost butikker og kan købes online, kan en forbruge det på regelmæssig baser, indtil alt bliver normal.
 • Stigning sundt fedt indtag - sunde fedtstoffer eller såkaldt flerumættede fedtstoffer, der indeholder omega-6 og omega-3 er gavnligt for udviklingen af sædceller membran. Derfor, for at øge sperm count og nyde sunde sædafgang, man bør indtagelse sådanne forbindelser på regelmæssig basis.
 • Indtagelse Sædceller venlige næringsstoffer - det er sikkert at sige, at spise fødevarer rige på sunde næringsstoffer og forbindelser tillader kroppen til at fordøje dem alle ordentligt. Vi bør tage kosttilskud, som er højt indhold af vitaminer, antioxidanter og mineraler men der er tilfælde, hvor kroppen ikke absorberer alle dem let.
  Derfor, den bedste måde at forbruge dem alle er ved at spise mad, der er rig på sæd-venlige næringsstoffer.
  For eksempel, forbrugende fødevarer som citrusfrugter, valnødder, de fleste skaldyr, de fleste fisk, hele hvede og korn, mørk chokolade, broccoli, hvidløg, bananer, ginseng, gurkemeje, spinat, asparges, gærede nødder og frø kan hjælpe sperm count-styrke.

Konklusion

Husk, naturlig medicin for sædafgang forbedring bør indeholde kun disse naturlige elementer, der er 100% sikker. Hvis du vælger naturlig medicin, dine ejakulationer vil være fantastisk, og du har ikke nogen negative bivirkninger.

Find lægemidler, øger sædafgang 


comments powered by Disqus