Forside  /   Mandens helbred  /  Mandlig fertilitetstest

Hvordan man kan øge mandlige fertilitet? Mandlige fertilitet analyse

Hvordan man kan øge mandlige fertilitet? Mandlige fertilitet analyse 

Hvad er mandlig fertilitet?

Fertilitet refererer til den naturlige evne til at reproducere ved naturlige midler. Frugtbarhed, generelt adskiller sig fra frugtbarhed, der defineres som potentialet for reproduktion.

Infertilitet er manglende fertilitet, eller når en mand har en meget mindre chance for at gøre sin kvindelige partner gravid. Mandlige fertilitet afhænger normalt af kvaliteten af mænds sædceller.

Der er også måder at øge mandlige fertilitet, vi vil tale om dem nedenfor.

Hvad påvirker mandlige fertilitet

Factors That Affect Male Fertility
Faktorer, der påvirker mandlig fertilitet
Nedenfor er visse aspekter, der påvirker mandlig fertilitet:

 • Rejsningsproblemer - Rejsningsproblemer eller impotens er en situation, når en mand ikke er i stand til at opretholde eller udvikle en erektion i forbindelse med samleje.
 • Sperm mobilitet - Sperm mobilitet henviser til den proces, hvorunder sædcellen bevæger sig gennem den kvindelige forplantningsorganerne for at nå ægget. I simple ord betyder det sund sædcellen evne til at svømme. Mandlig infertilitet kan også forekomme i tilfældet når sædcellerne ikke svømme korrekt. Dårlig sperm mobilitet i mand kaldes også asthenospermia eller asthenozoospermia.
 • Libido - Libido i mand er beskrevet som en persons ønske eller seksualdrift over seksuel aktivitet. Forbrug af fødevarer eller kosttilskud, som er ansvarlig for at øge libido i mandlige kaldes afrodisiaka.
 • Sædkvalitet - sædkvalitet er koncentrationen af sædceller i den givne mængde af sæd. Normalt, er sædanalyse ("seminogram") gjort for at finde ud af antallet af sædceller i sæden.
 • Testosteronniveauer - infertilitet hos nogle mænd kan være på grund af det lave niveau af testosteron , som er det mandlige kønshormon findes inde i kroppen.
Det skal holdes for øje, at ud over de ovennævnte aspekter, mandlig infertilitet kan afhænge af forskellige faktorer som fitness person, generelle sundhed og kosten forurenende stoffer. For at sortere ud af alt, er det derfor nødvendigt at forbruge en sund kost og har en sund livsstil.

Mandlige fertilitet analyse

Mandlige fertilitet analyse er en fælles måde at se, hvis en voksen mand kan blive far til et barn, eller hvis han er frugtbar overhovedet. Statistikken siger, at hver tredje par blandt dem, der ønsker at have en baby, men har problemer med undfangelse lider af problemer.
Problemet kan være i sædkvalitet og kvantitet.
En mandlig fertilitet analyse er også en metode, der er almindeligt anvendt til at kontrollere effektiviteten af sådanne operationer som vasektomi og tilbageførsel vasectomy.

Male Fertility Tests
Mandlige fertilitet Tests
Den mandlige fertilitet analyse omfatter normalt følgende prøver:

 • Mål koncentrationen af sædceller i hver milliliter (ml) af en mands sæd.
 • Tid har brug for sæd for at blive flydende.
 • Motile tæthed er én flere parameter, der bør tages i betragtning, når mandlig infertilitet analyse er lavet. Testen afslører mængden af sæd bevæger sig fremad normalt.
 • Procentdelen af sperm med normal form.
 • Bestemme syreindhold niveau - dens niveau for pH. Alkalimetric test er inkluderet også.
 • Kontrollere, om der er hvide blodlegemer i en sædprøve.
 • Måle fructose niveau. Fruktose er nødvendigt, da det fylder sæd med energi.

Præparater

Før det gennemgår en mandlige fertilitet test skal du gøre nogle præparater.

Preparations for Male Fertility Analysis
Forberedelserne til mandlige fertilitet analyse
Følgende er grundlæggende forberedelserne til mandlige fertilitet analyse:

 • Du må ikke have aktivitet i løbet af 2-5 dage før analysen. Hvis du ikke følger dette krav, vil ikke optællingen specifikke celler være så højt som muligt, så testen ikke kan anses for pålidelige.
 • Men afholdenhed bør ikke være alt for længe. For at være helt nøjagtig, bør det ikke vare i mere end 2 uger før prøven, som så lang en periode gør sæd inaktive.
 • Indtagelse af alkohol er forbudt i flere dage før prøven, udover, bør du informere lægen om alle medicin du bruger.
For at gøre din mandlige fertilitet test læger har brug for din prøve. Du skal udfylde et lille udsnit cup. Det kan gøres derhjemme eller på en klinik eller hospital hvor du skal have testen. I de fleste tilfælde opnås prøver gennem selvstændig stimulation. En anden mulighed er at bruge en særlig samling kondom, der er lavet uden latex.

Hvordan man kan øge mandlige fertilitet

Tro det eller ej, er det muligt at øge mandlige fertilitet. Ja, det er muligt at øge chancerne for undfangelse til næsten hver mand. Dette kræver ikke nogle særlige viden, hvilket er gode nyheder for mænd drømmer om børn.

Mandlige fertilitet bestemmes af antallet af sæd celler en mand har under en ejakulation. Der er en masse produkter og piller for mandlige fertilitet på markedet i dag at løfte en effekt af stigende sæd produktion.

Men hver dag kan du blive forsynet med 2 sikker og naturlige metoder , som vil hjælpe dig med at øge mandlige fertilitet. Den indlysende ting, men virkelig vigtigt for driften af din krop er til at blive hydreret.

Når din krop er dehydreret er det ikke fungere på en ordentlig måde, thats hvorfor mængden af dine celler kan ændre til værst. Den bedre hydreret kroppen er, sædvæske skal du oprette større mængde, der ikke ordentligt hydreret vil sandsynligvis reducere lydstyrken du kan generere.
Er det bedst at have et minimum af otte vandglas hver dag at øge mandlige fertilitet.

Piller for mandlige fertilitet

Der er naturlige piller for mandlige fertilitet , der kan være en stor hjælp og desuden for at øge din fertilitet. Grunden til det er, at de indeholder ikke kun mineraler og urter, men også sådanne aminosyrer som L-carnitin og L-arginin , som er meget vigtige for din sundhed.

Ud over det, piller for mandlige fertilitet forbedre blodcirkulationen således forbedre erektion samt, derfor dobbelt fordel er sikret for dig.

Læs mere om piller for mandlige fertilitet 


comments powered by Disqus