Forside  /   Mandens helbred  /  Mandlig fertilitet hos aldrende mænd

Hvordan øges mandlig fertilitet? Mandlig fertilitetsanalyse

Hvordan øges mandlig fertilitet? Mandlig fertilitetsanalyse 

Hvad er frugtbarhed?

Frugtbarhed refererer til den naturlige evne til at reproducere på naturlige måder. Fertilitet adskiller sig generelt fra fecundity, som defineres som potentialet for reproduktion.

Verdenssundhedsorganisationen henviser ofte til fertilitetsraten for at sammenligne befolkningstilvæksten i forskellige lande. Satsen refererer til befolkningen i reproduktiv alder, som omfatter både kvinder, der i øjeblikket er gravide og postpartum mødre, og mænd, der har nået puberteten.

Frugtbarhed varierer meget mellem arter, individer og livsfaser. Fertiliteten påvirkes også af sociale og miljømæssige faktorer.

Fertilitetsrate

Fertilitetsraten er et af de grundlæggende parametre , der bruges til at afgøre, om et samfund eller en region står over for et befolkningsproblem.

Fertilitetsraten er forholdet mellem antallet af levendefødte i forhold til antallet af kvinder i deres fødedygtige år.
Verdens gennemsnitlige fertilitetsrate er omkring to børn, med lavere satser i udviklede lande og højere satser i mange af udviklingslandene, især dem i Latinamerika, Afrika og Mellemøsten. Denne forskel mellem de udviklede lande og udviklingslandene skyldes i høj grad prævention, uddannelse og udvikling af medicin.

Fertility Rates by Country
Fertilitetsrater efter land
I mange lande har fertilitetsraten nået eller endda overgået udskiftningsniveauet, det befolkningsniveau, der er nødvendigt for at erstatte befolkningen. Det forventes, at en fertilitetsrate på 2,1 (to børn pr. par) vil være nødvendig for at holde befolkningen stabil.

Udskiftningsniveau er et relativt nyt mål for fertilitetsraten. Da FN indførte erstatningsniveauet i 1960'erne, blev det sat til to børn pr. par. I dag bruger FN imidlertid det bredere mål for den samlede fertilitetsrate (TFR), som omfatter kvinder i alle reproduktive aldre.

Lande anses typisk for at have lav fertilitet, hvis deres fertilitetsrate er under erstatningsniveauet (som defineret i afsnittet nedenfor), fordi fertilitetsrater under erstatningsniveau er forbundet med lavere BNP-niveauer, mindre vækst og lavere befolkning.

Mandlig infertilitet

Udtrykket fertilitet kan bruges til både mænd og kvinder, da de begge bidrager til undfangelsen af et barn. Selvom vi, når vi taler om infertilitet, ofte overvejer kvindelig infertilitet, er mandlig fertilitet en integreret del af infertilitet, fordi man ikke kan blive gravid uden mandens bidrag.

I dette tilfælde er infertilitet manglen på fertilitet hos mænd, eller når en mand har en meget mindre chance for at gøre sin kvindelige partner gravid. Mandlig fertilitet afhænger normalt af kvaliteten af mænds sædceller.

Hvorfor er sædceller så vigtige? En af de primære grunde til, at sædkvaliteten er så vigtig, er, at sædceller er ansvarlige for undfangelsen af et barn.
De går gennem penis og ender i den kvindelige partners reproduktive kanal. På dette tidspunkt er sædcellerne klar til at befrugte det kvindelige æg. Hvis sædcellerne ikke kan nå ægget, er det vigtigt at vide, hvorfor dette sker, og finde ud af, hvordan man forbedrer sædkvaliteten og øger sædmængden.

Der er også måder at øge mandlig fertilitet på, vi vil tale om dem nedenfor.

Hvad påvirker mandlig fertilitet

Factors That Affect Male Fertility
Faktorer, der påvirker mandlig fertilitet
Nedenfor er visse aspekter, der påvirker mandlig fertilitet:

 • Erektil dysfunktion - Erektil dysfunktion eller impotens er en situation, hvor en mand ikke er i stand til at opretholde eller udvikle en erektion på tidspunktet for samleje.
 • Sædmobilitet - Sædmobilitet refererer til den proces, hvorunder sædcellen bevæger sig gennem den kvindelige reproduktive kanal for at nå ægget. Med enkle ord betyder det den sunde sædcelles evne til at svømme. Mandlig infertilitet kan også forekomme i tilfælde, hvor sædcellerne ikke svømmer ordentligt. Dårlig sædmobilitet hos mennesker kaldes også asthenospermi eller asthenozoospermi.
 • Libido - Libido hos mænd beskrives som en persons lyst eller seksuelle drev mod seksuel aktivitet. Forbrug af mad eller kosttilskud, der er ansvarlige for stigningen i libido hos hanen, kaldes som afrodisiakum.
 • Sædtal - Sædtal er koncentrationen af sædceller i den givne mængde sæd. Normalt udføres sædanalyse ("seminogram") for at finde ud af antallet af sædceller, der er til stede i sæden.
 • Testosteronniveauer - Infertilitet hos nogle mænd kan skyldes det lave niveau af testosteron, som er det mandlige kønshormon, der er til stede inde i kroppen.
Det skal huskes, at bortset fra de ovennævnte aspekter kan mandlig infertilitet afhænge af forskellige faktorer såsom personens egnethed, generel sundhed og forurenende stoffer i kosten. For at sortere alt er det derfor nødvendigt at forbruge en sund kost og have en sund livsstil.

Fra nu af er der mange mænd, der ikke kan få børn, og det kan relateres til deres livsstil og ernæring. Således er de ikke klar over, hvad de skal gøre for at få deres krop tilbage i orden og undfange en baby.
For dem, der er i denne tilstand, er der nogle trin, du skal tage for at få din reproduktive sundhed tilbage i aktion og have evnen til at opfatte et barn. Og den første mulighed er at kontrollere din fertilitet og sædhygiejne med mandlig fertilitetsanalyse.

Mandlig fertilitetsanalyse

Mandlig fertilitetsanalyse er en almindelig måde at se, om en voksen mand kan blive far til en baby, eller om han overhovedet er frugtbar. Statistikker siger, at hvert tredje par blandt dem, der ønsker at få en baby, men har problemer med undfangelsen, lider af problemerne.
Problemet kan være i sædkvalitet og kvantitet.
En mandlig fertilitetsanalyse er også en metode, der i vid udstrækning anvendes til at kontrollere effektiviteten af sådanne operationer som vasektomi og reversering vasektomi.

Male Fertility Tests
Mandlige fertilitetstest
Den mandlige fertilitetsanalyse omfatter normalt følgende tests:

 • Mål koncentrationen af sæd i hver milliliter (ml) af en mands ejakulat.
 • Mængde tid, der er nødvendig for sædceller at blive flydende.
 • Bevægelig tæthed er endnu en parameter, der skal tages i betragtning, når der foretages mandlig infertilitetsanalyse. Testen afslører mængden af sæd, der bevæger sig normalt fremad.
 • Procentdelen af sædceller med normal form.
 • Bestem surhedsgraden - dens pH-niveau. Alkalimetrisk test er også inkluderet.
 • Kontroller, om der er hvide blodlegemer i en sædprøve.
 • Mål fruktoseniveau. Fruktose er nødvendig, da det fylder sædcellerne med energi.

Præparater

Før du gennemgår en mandlig fertilitetstest, skal du lave nogle præparater.

Preparations for Male Fertility Analysis
Forberedelser til mandlig fertilitetsanalyse
Følgende er grundlæggende præparater til mandlig fertilitetsanalyse:

 • Du må ikke have aktivitet i løbet af 2 - 5 dage før analysen. Hvis du ikke følger dette krav, vil antallet af specifikke celler ikke være så højt som muligt, så testen kan ikke betragtes som pålidelig.
 • Men afholdenhed bør ikke være for lang. For at være præcis bør det ikke vare i mere end 2 uger før testen, da en så lang periode gør sæden inaktiv.
 • Alkoholforbrug er forbudt i flere dage før testen, og du bør desuden informere lægen om al medicin , du måtte bruge.
For at gøre din mandlige fertilitetstest har læger brug for din prøve. Du skal fylde en lille prøvekop. Det kan gøres derhjemme eller på en klinik eller et hospital, hvor du skal have testen. I de fleste tilfælde opnås prøver gennem selvstimulering. En anden mulighed er at bruge et specielt opsamlingskondo kondom, der er lavet uden latex.

Sådan øges mandlig fertilitet

Tro det eller ej, det er muligt at øge mandlig fertilitet. Ja, det er muligt at øge chancerne for undfangelse for næsten enhver mand. Dette kræver ikke en bestemt viden, hvilket er gode nyheder for mænd, der drømmer om børn.

Selvom mange mennesker er skeptiske over for effektiviteten af disse produkter, er der et solidt videnskabeligt bevis, der bekræfter dokumenterede metoder til at øge sædtal og kvalitet.
Der er flere forskellige tilgange til at forbedre sædtal og fertilitet. Nogle af disse er mere tilbøjelige til at være effektive, andre har brug for mere tid og mere tålmodighed til at arbejde. Og alligevel har hver af disse strategier været videnskabeligt bevist at være effektive, i det mindste i en vis andel af mænd.

Mandlig fertilitet bestemmes af antallet af sædceller, en mand har under en ejakulation. Der er mange produkter og piller til mandlig fertilitet på markedet i dag, der lover en effekt af stigende sædproduktion.

Bliv hydreret

Hver dag kan du blive forsynet med et par sikre og naturlige metoder , som vil hjælpe dig med at øge mandlig fertilitet. Den åbenlyse ting, men virkelig vigtig for din krops funktion, er at blive hydreret.

Når din krop er dehydreret, fungerer den ikke på en ordentlig måde, hvorfor mængden af dine celler kan ændre sig til det værste. Jo bedre hydreret din krop er, jo større mængde sædvæske vil du skabe, at være ikke ordentligt hydreret vil sandsynligvis reducere det volumen, du kan generere.
Det er bedst at have mindst otte vandglas hver dag for at øge mandlig fertilitet.

Spisevaner

Spisevaner, såsom at have et højt indtag af animalske produkter eller et lavt indtag af frugt og grøntsager, har været forbundet med nedsat sædkvalitet. Der er tegn på, at ernæring kan påvirke mandlig fertilitet ved at forstyrre den spermatogene proces.

Næringsstoffer i kosten kan påvirke det mandlige reproduktive system på en lang række måder. En nylig undersøgelse har vist, at en kost med et højt indtag af frugt og grøntsager forbedrer sædkvaliteten. Andre kliniske undersøgelser har vist de gavnlige virkninger af indtag af frugt og grøntsager i forebyggelsen af negative graviditetsresultater.
Men efter vores bedste overbevisning er der ingen systematisk gennemgang af de offentliggjorte undersøgelser, der har undersøgt virkningen af forbruget af frugt og grøntsager på mandlig fertilitet.

Piller til mandlig fertilitet

Mange fyre lider af lavt sædtal og andre fertilitetsproblemer af forskellige årsager. Disse metoder giver en ekstra mulighed for at hjælpe mænd, der ønsker at forsøge at øge deres sædtal og kvalitet.

Der er naturlige piller til mandlig fertilitet , der kan være en stor hjælp og tilføjelse til at øge din fertilitet. Årsagen til det er, at de ikke kun indeholder mineraler og urter, men også sådanne aminosyrer som L-carnitin og L-arginin , som er meget vigtige for dit helbred.

Det faktum, at disse piller hjælper med at forbedre din fertilitet, er baseret på det faktum, at L-arginin er en aminosyre, der kan hjælpe med at forbedre kvaliteten og mængden af sædceller. Din krop har brug for L-arginin til at hjælpe med syntesen af mere sæd og for at gøre det mere modstandsdygtigt. Derfor anbefales det stærkt, at du tager en af sådanne piller, der indeholder L-arginin.
Ud over det forbedrer piller til mandlig fertilitet blodcirkulationen og forbedrer dermed også erektionen , derfor er dobbelt fordel garanteret for dig.

Naturlige fertilitetspiller

Natural Fertility Pills
Naturlige fertilitetspiller
Naturlige fertilitetspiller kan købes hos enhver helsekostbutik. Du kan finde dem på hylderne i helsekostbutikken, eller du kan også bestille dem på internettet. Hvis du ikke har adgang til en helsekostbutik, kan du kigge efter nogle internetapoteker online.

Naturlige piller til mandlig fertilitet forårsager ingen bivirkninger, og de er sikre for dig. Ved hjælp af naturlige piller til mandlig fertilitet kan du få de rigtige næringsstoffer, du har brug for.

Lær mere om piller til mandlig fertilitet 


comments powered by Disqus