Forside  /   Mandens helbred  /  Mandlige fertilitet Test

Mandlige fertilitet Test

Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

Mandlige fertilitet Test Mandlige fertilitet test er en almindelig måde at se, hvis en voksen mand kan blive far til et barn, eller hvis han er frugtbar overhovedet. Statistikken siger, at hver tredje par blandt dem, der ønsker at have en baby, men har problemer med undfangelse lider af problemer. Problemet kan være i sædkvalitet eller beløb. En mandlig fertilitet test er også en metode, der er almindeligt anvendt til at kontrollere effektiviteten af sådanne operationer som vasektomi og tilbageførsel vasectomy.

Mandlige fertilitet analyse

Den mandlige fertilitet analyse omfatter normalt følgende prøver:

  • Mål koncentrationen af sædceller i hver milliliter (ml) af en mands sæd.
  • Tid har brug for sæd for at blive flydende.
  • Motile tæthed er én flere parameter, der bør tages i betragtning, når mandlig infertilitet analyse er lavet. Testen afslører mængden af sæd bevæger sig fremad normalt.
  • Procentdelen af sæd med normal form.
  • Bestemme syreindhold niveau - dens niveau for pH. Alkalimetric test er inkluderet også.
  • Kontrollere, om der er hvide blodlegemer i en sædprøve.
  • Fruktose foranstaltningsniveau. Fruktose er nødvendigt, da det fylder sæd med energi.

Præparater

Før det gennemgår en mandlige fertilitet test skal du gøre nogle præparater. Det betyder, at du ikke må have aktivitet i løbet af 2-5 dage før analysen. Hvis du ikke følger dette krav, vil ikke optællingen specifikke celler være så højt som muligt, så testen ikke kan anses for pålidelige.

Men afholdenhed bør ikke være alt for længe. For at være helt nøjagtig, bør det ikke vare mere end 2 uger før prøven, som så lang en periode gør sæden inaktive. Indtagelse af alkohol er forbudt i flere dage før prøven, udover, bør du informere lægen om alle medicin du bruger.

For at gøre din mandlige fertilitet test læger har brug for din prøve. Du skal udfylde et lille udsnit cup. Det kan gøres derhjemme eller på en klinik eller hospital hvor du skal have testen. I de fleste tilfælde opnås prøver gennem selvstændig stimulation. En anden mulighed er at bruge en særlig samling kondom, der er lavet uden latex.

Øge mandlige fertilitet

Men hver dag kan du være forsynet med 2 sikker og naturlige metoder, som vil hjælpe dig med at øge mandlige fertilitet. Den indlysende ting, men virkelig vigtigt for driften af din krop er til at blive hydreret.

Når din krop er dehydreret er det ikke fungere på en ordentlig måde, thats hvorfor mængden af dine celler kan ændre til værst. Den bedre hydreret kroppen er, den større mængde af skelsættende væske du vil oprette, bliver ikke ordentligt hydreret vil sandsynligvis reducere lydstyrken du kan generere. Det er bedst at have et minimum af otte vandglas hver dag at øge mandlige fertilitet.

Der er naturlige sperm volumen piller , der kan være en stor hjælp og desuden for at øge din fertilitet. Det skyldes, at de indeholder ikke kun mineraler og urter, men også sådanne aminosyrer som L-carnitin, L-arginin og L-glysine, som er meget vigtige for din sundhed. Ud over det, de forbedrer blodcirkulationen, dermed forbedre erektion, derfor dobbelt fordel er sikret for dig.

Hvordan kan man øge sædtal og frugtbarhed 


comments powered by Disqus