Forside  /   Kvindens Helbred  /  Bryst løft efter vægttab

Brystrekonstruktion efter vægttab

Brystrekonstruktion efter vægttab En masse af kvinder, begynde at overveje breast genopbygning kirurgi som en måde at forbedre deres bryster efter et større vægttab. Med slankende ned bryster ændre på samme måde som andre dele af kroppen gør, og dette forhold bliver indlysende, især i tøj, der passer ikke helt den måde du ønsker. Når kvinder er unge, består deres bryster hovedsagelig af de glandulære (faste) spørgsmål, som er erstattet af løsere fedtvæv med alderen. Dette er en normal proces, og det er også typisk ved vægttab. Det vedrører ikke kun kvinder, men mænd så godt.

Brystrekonstruktion efter vægttab

Når processen med vægttab er ikke gradvis og går hurtigt, er huden ikke så elastisk. Derfor påvirkes brystet til sådanne ændringer. I denne forbindelse er brystrekonstruktion ofte påkrævet efter vægttab. Under denne procedure er ekstra hud fjernet for at undgå hængende. Denne teknik er at forbedre bryst væv og brystvorter til et mere tiltalende, yngre og bedre look. Det kan også hjælpe buste at føle godt tonet, sammenlignes med pre-vægttab betingelsen.

Handlingen brystrekonstruktion er udført med hensyn til en kundes ønsker og formål. Det bestemmer den individuelle karakter af operationen: den hud beløb, som er nødvendige for at fjerne og typen af fjernelse afgøres individuelt. I de fleste tilfælde har patienterne brug for nogle hud fjernelse omkring brystvorterne og bryst løft. I nogle tilfælde vil minimal invasioner være nok. Det betyder, at driften vil blive reduceret til arret omkring areola. Men det er ikke almindeligt, at de fleste af de patienter, hvis problemer er forbundet med vægttab. De lider af den store mængde af slappe hud. I de fleste tilfælde er operationen temmelig smertefuldt. En patient er i stand til at arbejde i en syv til ti dage i gennemsnit og kan vende tilbage til deres normale aktiviteter i tre uger.

Det er ikke kun bryster huden, der påvirkes negativt af store vægttab. Faktisk, selv brystvævet, selv skifter fra fuld og smidig til løs og slap. I forbindelse med genopbygning brystkræftoperation gendanne brysterne deres oprindelige diskenhed ved hjælp af brystrekonstruktion implantat.

Breast genopbygning implantater

Breast genopbygning operation kan udføres på forskellige måder. Det sker gennem en af flere små nedskæringer langs bryst folden, i underarm eller omkring areola. Der er to almindelige steder for implantater: under brystvævet og nedenunder bryst muskel. Mange kvinder tror, at hvis implantatet placeres under brystet muskel, brystet ser meget mere naturligt og attraktivt. Breast genopbygning kirurgi tager normalt en til to timer at gennemføre. I de fleste tilfælde er kirurgi gjort under fuld narkose. Du vil få postoperativ pleje i hjemmet; der er ingen grund til at holde dig på hospitalet. Oral medicin vil lindre post-kirurgi smerter, og du vil være i stand til at komme tilbage til arbejde omkring en uge eller deromkring.

Medicinske eksperter, og samfundet har aldrig kunne lide den brystrekonstruktion implantater meget. Og i nogle tilfælde er rigtige, fordi der er nogle risici forårsaget af dem. Silikone indgivelsen af genopbygning brystimplantater er normalt det, der forårsager den vigtigste modvilje, og for nylig brystimplantater er begyndt at være fyldte med saltvandsopløsning.

Naturlige brystrekonstruktion

Du kan finde råd om naturlige brystrekonstruktion i forskellige vægttab fora. De forslag, du kan finde der er normalt naturligt og sikkert. En af dem vil helt sikkert arbejde for dig, og du vil være tilfreds med forbedret form af dit bryst. Der er aktuelt specialafdelinger på vægttab fora. Der kan du finde anbefalinger til at vælge naturlige brystrekonstruktion. Nogle af kvinderne prøvede naturlige geler og cremer og dele erfaringer med andre. Med bistand af de rette retsmidler vil du kunne returnere fasthed i brystet. De vil se fuld og yngre. Sådan resultat kan være opnåelige selv uden brystimplantater genopbygning og risiko forbundet hermed. Derfor vil du ikke lider under bivirkninger. Finde den naturlige brystrekonstruktion 


comments powered by Disqus