Forside  /   Kvindens Helbred  /  Brystløft efter vægttab

Bryst løft efter vægttab: naturlig brystrekonstruktion

Bryst løft efter vægttab: naturlig brystrekonstruktion En masse kvinder begynder at overveje brystrekonstruktion kirurgi som en måde at forbedre deres bryster efter en større vægttab. Med slanke bryster ændre på samme måde som andre dele af kroppen gør, og dette faktum bliver indlysende især i tøj, der passer ikke helt den måde, du gerne vil.

Når kvinder er unge, deres bryster består hovedsagelig af kirtel (faste) væv, som erstattes af løsere fedtvæv med alderen. Dette er en normal proces, og det er også typisk i tilfælde af vægttab. Det drejer sig ikke kun om kvinder, men også om mænd.

Brystrekonstruktion efter vægttab

Når processen med vægttab er ikke gradvis og vægttab hurtigt, huden er ikke så elastisk. Derfor er brystet påvirkes af sådanne ændringer. I denne forbindelse, brystforstørrelse er ofte påkrævet efter vægttab. Under denne procedure fjernes ekstra hud for at undgå sagging. Denne teknik er rettet mod at forbedre brystvæv og brystvorter til en mere tiltalende, yngre, og bedre look. Det kan også hjælpe brystet til at føle sig godt tonet, sammenlignelig med præ-vægt tab tilstand.
Bryst elevatoren efter vægttab udføres med omtanke for en kundes ønsker og formål. Det bestemmer den individuelle karakter af operationen: huden beløb, der er nødvendige for at fjerne og typen af fjernelse afgøres individuelt.
I de fleste tilfælde, patienterne har brug for nogle hud fjernelse omkring brystvorter og bryst løft. I nogle tilfælde, minimal invasioner vil være nok. Det betyder, at operationen vil blive reduceret til ar omkring areola.

Men det er ikke normalt for de fleste af de patienter, hvis problemer er forbundet til vægttab. De lider af en stor mængde af saggy hud og i sådanne tilfælde, operationen er temmelig smertefuldt. Men, patienten er i stand til at arbejde i syv til ti dage i gennemsnit og kan vende tilbage til deres regelmæssige aktiviteter i tre uger.

Sagging Breast

Saggy Breast
Saggy bryst
Det er ikke kun brysterne hud, der er negativt påvirket af større vægttab. Faktisk ændrer selv brystvæv sig fra fuld og bliver slap. I processen med brystrekonstruktion kirurgi, brysterne gendanne deres oprindelige volumen ved hjælp af brystforstørrelse implantater.

Det øjeblik kroppen oplever et massivt fald i mave vægt, selvfølgelig, er flade, men brystet får også smiger form, som ikke er attraktivt at se på. Det er meget almindeligt for alle kvinder at have sagging bryst efter vægttab som sammensætningen af brysterne omfatter kirtel og fedtvæv.
Ved vægttab, mængden af fedtvæv bliver reduceret som forårsager sagging af brystet.
Dette er også en af grundene til, at kvinder efter vægttab finde deres bryster i en mindre størrelse end hvad de plejede at være. Nogle kvinder, dog, kan ikke opleve saggy bryster eller reduktion i størrelsen af brystet for sagen om, at deres bryster har mere af kirtel væv snarere end fedtvæv. Det er svært at fortælle, hvem der vil opleve en drastisk ændring i formen og størrelsen af brystet før vægttab.

Hvem har brug for Breast Lift efter vægttab?

Enhver kvinde med sagging bryst behov for at gå til en bryst Lift efter vægttab. Her er nogle af symptomerne på bryster, der har brug for bryst Lift:

 • Nipler peger nedad.
 • Bryster med brystvorte/areola placeret under bryst krølle.
Før du vælger bryst løft behandling, bør man vide, at bryst Lift ikke ændrer størrelsen af brystet. Behandlingen er mest gavnlig for dem, der ikke er tilfredse med formen af deres bryster snarere end størrelsen.

Hvornår skal man gå til Breast Lift kirurgi?

Vægttab kan være den vigtigste årsag til sagging af brysterne. Behandlingen for bryst forme, dog kræver visse overvejelser såsom:

 • Stabil vægt: kvinde, hvis bryster størrelse stiger/falder med vægtøgning/tab bør have en stabil vægt, før du tager op bryst løft kirurgi. Størrelsen af brystet vil fortsætte med at raise/drop med kropsvægt indtil stabil vægt opnået.
 • Opnåelse vægt mål: enhver på et regime til at tabe sig ville have sat et mål for det samme. Bryst Lift operationen bør kun vælges, når den optimale vægt opnås. Det er meget tilrådeligt at vente på den tid, indtil den optimale vægt er opnået, før du går til en buste rekonstruktion kirurgi.
 • Graviditet: kvinder, der planlægger graviditet bør vente, indtil de er færdige med at bære børnene. Størrelsen af brystet kan ændre drastisk under graviditeten; Derfor bør man vente i en vis periode, før de går til en bryst kirurgi. En bryst Lift kirurgi kan forårsage vanskeligheder, mens amning, og derfor bør man vente i mindst 6 måneder efter fødslen til barnet.
Enhver kvinde, der har opnået en stabil vægt og er ikke gravid eller har født barnet kan gå brystimplantater eller mastopexy, bryst løft kirurgi.

Brystrekonstruktion implantater

Breast Reconstruction Implants
Brystrekonstruktion implantater
Brystrekonstruktion operation kan udføres på forskellige måder. Det sker gennem en af flere små nedskæringer foretaget langs bryst fold i underarm eller omkring areola. Der er to almindelige steder for implantaterne: under brystvævet og under brystmusklen.
Mange kvinder mener, at hvis implantatet er placeret under brystmusklen, brystet ser meget mere naturlige og attraktive.
Brystrekonstruktion kirurgi tager normalt en til to timer at fuldføre. I de fleste tilfælde, operationen sker ved at give generel anæstesi til patienten. Også, patienten får postoperative pleje derhjemme, og der er ingen grund til at holde patienten på hospitalet i dagevis. Oral medicin lindrer post-kirurgi smerter, og man vil være i stand til at komme tilbage til arbejdet i omkring en uge eller deromkring.

Medicinske eksperter og samfundet har aldrig kunne lide brystimplantater i vid udstrækning. I nogle tilfælde er dette også rigtigt, da der er risici forbundet med sådanne operationer. Silikone påfyldning af brystrekonstruktion implantater er normalt de ting, der forårsager den vigtigste modvilje, og for nylig bryster implantater er begyndt at blive fyldt med saltvandsopløsning.

Risici ved brystrekonstruktion kirurgi

Her er nogle af de risici, der er forbundet med brystrekonstruktion implantater:

 • Der er risiko for asymmetri i brysterne. I nogle tilfælde, størrelsen/udseendet af brysterne ikke matcher efter implantatet.
 • Smerter og ømhed i brystet efter operationen.
 • Efter operationen kan implantatet Bristning eller deflation.
 • Langsom heling af incisioner.
 • Øget risiko for gentagen bryst kirurgi i fremtiden for at fjerne implantatet.
 • Nedsat bryst fornemmelse.
 • Øget risiko for bryst infektion.
 • Blødning i brystet.
 • Efter operationen virkning af anæstesi.
 • Brystkræft.
Nogen af de ovennævnte komplikationer kan kræve yderligere kirurgi.

Enhver, der er interesseret i at vælge bryst kirurgi bør konsultere kosmetisk kirurg at få oplysninger om proceduren, risikofaktorer, og post-kirurgi pleje. En bedre forståelse af operationen kan forberede patienten på eventuelle fremtidige problemer i forbindelse med bryst implantatet.

Procedurer, der er involveret i brystrekonstruktion

Breast Reconstruction Surgery
Brystrekonstruktion kirurgi
Bryst elevatoren efter vægttab involverer forskellige teknikker, som er som følger:

 • Dyb ringere epigastrisk perforator (DIEP): det er den avancerede form for bryst kirurgi. I operationen fjerner en kirurg overskydende hud og fedt fra maveområdet uden at svække patientens muskelstyrke. Den overskydende hud bruges derefter i bryst forme procedure.
 • Superior gluteal arterie perforator (SGAP): i denne procedure overskydende hud fjernes fra balden af patienten til at blive brugt senere i brystrekonstruktion procedure.
 • Profunda arterie perforator (pap): i denne procedure fjernes overskydende hud fra det øvre bageste lår fra et område, der er placeret under balden.
 • Tværgående øvre gracilis (TUG): i denne procedure fjernes overskydende hud fra patientens inderlår. Den overskydende hud anvendes senere i bryst udformnings proceduren.
 • Latissimus dorsi Myokutane (lat flap): i denne procedure, hud, fedt, og muskler fra den øvre og midterste ryg er roteret til brystområdet. På det lange løb, operationen kan mindske muskelstyrke gør det vanskeligt for en at klatre og svømme.
 • Tværgående rectus Myokutane: i proceduren, en kvindes Prime rectus muskler fjernes for at omforme brystet. Teknikken kan øge risikoen for Brok dannelse. Proceduren er ikke længere en foretrukken metode til bryst løft.
 • Fedt podet: i proceduren, liposuge af maven, lår, ryg, arme og balde udføres for at fjerne fedt fra disse områder. Fedtet er derefter forberedt til at blive injiceret i brystet for at forbedre appellen og forme brystet.

Hvad kan man forvente fra brystrekonstruktion kirurgi?

Brystrekonstruktion kirurgi kan løse sagging bryst efter vægttab samt forbedre den komplette udseende af patienten. Bryst kirurgi kan fungere godt ved:

 • Forbedring af det overordnede udseende og fornemmelsen af brystet.
 • Forbedre symmetri af brysterne, hvis de er ujævn.
 • Øge selvværd og samlede krop udseende.
 • Styrkelse af patientens overordnede personlighed.

Naturlig brystrekonstruktion

Du kan finde råd om naturlige brystrekonstruktion i forskellige vægttab fora. De forslag, du kan finde der er normalt naturlige og sikre. En af dem vil helt sikkert arbejde for dig, og du vil være tilfreds med den forbedrede form af dit bryst.

Natural Breast Reconstruction
Naturlig brystrekonstruktion
Der er særlige emner på vægttab fora. Der kan du finde anbefalinger til at vælge naturlige brystrekonstruktion. Nogle af kvinderne forsøgte naturlige geler og cremer og dele oplevelsen med andre. Med hjælp af de rigtige retsmidler vil du være i stand til at returnere fasthed af brystet. De vil se fulde og yngre.
Stort resultat kan være opnåeligt selv uden brystimplantater og risiko forbundet med dem. Derfor, du vil ikke lide af bivirkninger, hvis du vælger naturlige bryst løft.

Fordele ved at gå med naturlige muligheder

Den naturlige brystrekonstruktion er en simpel procedure i forhold til den implantat-baserede kirurgi. Det kan udføres af alle uden års erfaring som denne metode indebærer blot at bruge naturlige urte produkter til at forbedre udseendet af brystvæv. Fordelene ved den naturlige bryst løft er helt klart. Nogle af de vigtigste én gang er opført som følger:

 • Naturlige look: bryster, der har gennemgået en naturlig bryst løft ser naturligt i forhold til implantaterne. Den naturlige bryst løft involverer urte cremer og geler, der giver brysterne det naturlige look efter proceduren. Proceduren er bedst egnet til kvinder, der ikke ønsker at afsløre om at få en bryst augmentation eller Brystreduktion kirurgi. I visse tilfælde, den naturlige bryst løft forbedrer appellen af brysterne, især når nippel-Sparing teknik anvendes.
 • Ingen gentagen kirurgi: i modsætning til implantatet kirurgi, den naturlige bryst løft procedure kræver ikke gentagne operationer eller nogen anden risiko. Patienter, der har været igennem implantationsproceduren rådes til at få implantaterne erstattet efter hvert 12 år. Den gentagne kirurgi er vigtigt for sikkerheden af patienten som implantater er ofte med risiko for Rapture og skader. Den naturlige bryst Opløft varer for en levetid.
 • Naturlig fornemmelse og symmetri: den naturlige bryst løft procedure involverer en naturlig bryst vækstproces , der resulterer i en naturlig form, størrelse, og føler.

Valg mellem implantat og naturlig bryst løft procedure

Fordelene ved naturlig tilgang er helt klart i forhold til den implantat-baserede kirurgi.
Stadig, man bør konsultere den professionelle kirurg at vide, hvilken type bryst løft procedure er den mest velegnede til patienten.
Der er en række faktorer, som en kirurg kan overveje, før du vælger operationen. For eksempel, kirurgen kan undersøge brystvæv til at måle, om patienten kan behandles med kirurgisk bryst forme eller ej.

Den sundhedsmæssige historie af patienten og personlige præferencer er nogle af de yderligere faktorer, der kan overvejes, før de går til operationen. Konsultation med kirurgen er den bedste måde at vide, hvilke bryst forme procedure bør følges.

Konklusion

For kvinder spiller bryster en afgørende rolle i deres udseende. En saggy bryst efter hurtig vægttab ser utiltrækkende og kan gøre en kvinde mister tilliden, mens på en dato eller være i en fest. Bryst løft efter vægttab kan bidrage til at forbedre udseendet af brystet på en naturlig måde!

Lær at løfte sagging Breast 


comments powered by Disqus