Forside  /   Mandens helbred

Voksen Mandlige Sundhed

Voksen Mandlige Sundhed Kender du de bedste mandlige sundhedstrusler? Listen er overraskende kort - herunder hjertesygdomme, kræft og seksuelle dysfunktioner. Heldigvis, de fleste mænds sundhedstrusler er stort set forebygges. Gør sunde livsstilsvalg, såsom at spise en sund kost og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine.

Det er også vigtigt at styre risikabel adfærd,såsom at drikke for meget og deltage i afslappet sex. Selvfølgelig, sund fornuft forholdsregler - såsom at bruge sikkerhedsstiger og iført en sikkerhedssele - tæller også.

Som du bliver ældre, din voksne mandlige sundhedsmæssige bekymringer er tilbøjelige til at ændre sig. Kan en ølfornemmelse føre til helbredsproblemer? Er mandlige overgangsalderen en myte eller en sand mænds sundhed spørgsmål? Kunne testosteron terapi hjælpe dig med at føle sig ung igen? Få svar på disse og andre mænds sundhedsspørgsmål.

Helsenyheder

Forskningen ser på aerobiomer, træer og konsekvenser for folkesundheden

Lagt ud på fredag, November 13, 2020

I en nylig bioRxiv fortryk papir, Jake M. Robinson og kolleger studere dynamikken i 'aerobiom' - indsamling af mikroorganismer i et givet luftrum, med hensyn til højden fra jordoverfladen.

Mænd og kvinder kan kræve forskellige hjernetumor terapi, undersøgelse finder

Sendt på torsdag, November 12, 2020

Den nuværende undersøgelse viser, at kønsforskellene i tumorfæstypen varierer med effekten af forstærkerregulerende molekyle bundet til Brd4 på løbet af stamcellelignende differentiering i mandlige og kvindelige GBM-celler. Hæmning af Brd4 af genetiske og farmakologiske faktorer varierer også hos mænd og kvinder, både in vivo og in vitro.

CDC siger iført ansigtsmaske beskytter sig selv og andre fra COVID-19

Sendt på torsdag, November 12, 2020

Gennem hele pandemien har sundhedseksperter anbefalet brugen af ansigtsmasker for at beskytte sig mod virussen. Nu, den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC) erklærede, at brugen af masker beskytter ikke kun bærere, men også alle omkring dem fra ordregivende COVID-19.Mandens helbred

Erektilfunktion

Sperm og Udløsnings

Penis krumning
comments powered by Disqus