Center for Helbredspleje

Center for Helbredspleje

Internationalt Helsenetværk

Forside  /   Mandens helbred

Voksen mandlige sundhed

Voksen mandlige sundhed Kender du de bedste mandlige sundheds trusler? Listen er overraskende kort – herunder hjertesygdomme, kræft og seksuelle dysfunktioner. Heldigvis er de fleste mænds sundhedstrusler stort set kan forebygges. Foretag sunde livsstilsvalg, såsom at spise en sund kost og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine.

Det er også vigtigt at håndtere risikabel opførsel, såsom at drikke for meget og engagere sig i casual sex. Selvfølgelig, fornuftige forholdsregler-såsom at bruge sikkerheds stiger og iført en sele-tælle, også.

Som du bliver ældre, din voksne mandlige sundhedsmæssige bekymringer er tilbøjelige til at ændre. Kan en ølgut føre til helbredsproblemer? Er mandlig overgangsalderen en myte eller en sand Mænds sundhed spørgsmål? Kunne testosteron terapi hjælpe dig med at føle unge igen? Få svar på disse og andre mænds sundhedsmæssige spørgsmål.

Helsenyheder

Mor opfordrer til protein ryste regulering efter datter dør

Sendt den mandag, juli 15, 2019

En mor opfordrer sundhedsindustrien til at regulere salget af protein pulver og kosttilskud efter hendes datter døde i 2017 på grund af en protein-tung kost.

Sund livsstil sænker risikoen for demens trods genetisk disposition

Sendt den mandag, juli 15, 2019

At have en sund livsstil ikke kun hjælpe dig tabe sig, men det kan også opveje den genetiske risiko i at udvikle demens, en ny undersøgelse offentliggjort i JAMA fundet.

Genetisk bidrag til distraktibilitet hjælper med at forklare udsættelse

Sendt den mandag, juli 15, 2019

Ville det ikke være rart at bebrejde dine gener for din tøven? Nu, ved hjælp af en kombination af spørgeskemaer og genetisk testning, har tyske forskere konstateret, at med stigende dopamin i hjernen, kvinder tendens til at vise større tendenser til at udsætte.Mandens helbred

Erektilfunktion

Sperm og Udløsnings

Penile krumning
comments powered by Disqus