Forside  /   Mandens helbred

Voksen mandlige sundhed

Voksen mandlige sundhed Kender du de bedste mandlige sundheds trusler? Listen er overraskende kort – herunder hjertesygdomme, kræft og seksuelle dysfunktioner. Heldigvis er de fleste mænds sundhedstrusler stort set kan forebygges. Foretag sunde livsstilsvalg, såsom at spise en sund kost og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine.

Det er også vigtigt at håndtere risikabel opførsel, såsom at drikke for meget og engagere sig i casual sex. Selvfølgelig, fornuftige forholdsregler-såsom at bruge sikkerheds stiger og iført en sele-tælle, også.

Som du bliver ældre, din voksne mandlige sundhedsmæssige bekymringer er tilbøjelige til at ændre. Kan en ølgut føre til helbredsproblemer? Er mandlig overgangsalderen en myte eller en sand Mænds sundhed spørgsmål? Kunne testosteron terapi hjælpe dig med at føle unge igen? Få svar på disse og andre mænds sundhedsmæssige spørgsmål.

Helsenyheder

Parkinsons patienter drage fordel af "gamified" hjem motion

Sendt den fredag, september 13, 2019

Motion er altid svært at opretholde i mere end en kort periode, i de fleste tilfælde. Dette er så meget mere sandt, hvis du allerede er syg eller i smerte, eller finde bevægelser vanskeligt, som med Parkinsons sygdom.

Plantebaseret kost kan helbrede din reumatoid arthritis

Sendt den fredag, september 13, 2019

Ifølge den seneste gennemgang, vedtage en plante-baseret kost kunne godt lindre hævede led og smerter af reumatoid arthritis (RA).

Forskere arbejder på at udvikle nye biosensor til påvisning af recidiv af prostatacancer

Indsendt den torsdag, September 12, 2019

Et team af forskere fra University of Houston og University of Pennsylvania arbejder på at bringe en ny biosensor til påvisning af gentagelse af prostatakræft til lægens kontor.Mandens helbred

Erektilfunktion

Sperm og Udløsnings

Penis krumning
comments powered by Disqus