Forside  /   Mandens helbred

Voksen Mandlige Sundhed

Voksen Mandlige Sundhed Kender du de bedste mandlige sundhedstrusler? Listen er overraskende kort - herunder hjertesygdomme, kræft og seksuelle dysfunktioner. Heldigvis, de fleste mænds sundhedstrusler er stort set forebygges. Gør sunde livsstilsvalg, såsom at spise en sund kost og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine.

Det er også vigtigt at styre risikabel adfærd,såsom at drikke for meget og deltage i afslappet sex. Selvfølgelig, sund fornuft forholdsregler - såsom at bruge sikkerhedsstiger og iført en sikkerhedssele - tæller også.

Som du bliver ældre, din voksne mandlige sundhedsmæssige bekymringer er tilbøjelige til at ændre sig. Kan en ølfornemmelse føre til helbredsproblemer? Er mandlige overgangsalderen en myte eller en sand mænds sundhed spørgsmål? Kunne testosteron terapi hjælpe dig med at føle sig ung igen? Få svar på disse og andre mænds sundhedsspørgsmål.

Helsenyheder

Ny nanomedicin er effektiv og mindre aggressiv end konventionel prostatakræftbehandling

Sendt på tirsdag, September 15, 2020

Prostatakræft er den mest almindelige form for kræft blandt europæiske mænd; dens forekomst overstiger 100 tilfælde pr 100.000 mennesker.

Tab af smag i COVID-19 er meget varierende efter geografisk region

Sendt på tirsdag, September 15, 2020

Selv da COVID-19 pandemien breder sig i forskellige dele af verden, forsøger forskerne stadig at definere de karakteristiske tegn og symptomer, der er nyttige til diagnosticering af sygdommen. Dette er vigtig viden til at hjælpe med at indeholde svær akut luftvejssyndrom coronavirus 2 (SARS-CoV-2) transmission. Især når det kommer til at diagnosticere symptomatisk eller milde tilfælde af COVID-19, sådan forskning kunne holde nøglen til at identificere flere mennesker og forebygge viral spredning.

Røg fra skovbrande kan øge COVID-19 risiko

Sendt på tirsdag, September 15, 2020

Røgen brandmændene trækker vejret øger deres risiko for at pådrage sig den nye coronavirus, med potentielt livstruende virkninger. Yderligere, bekæmpelse af de enorme brande kan gøre infektion kontrolforanstaltninger såsom håndvask og social distancering, udfordrende at udføre.Mandens helbred

Erektilfunktion

Sperm og Udløsnings

Penis krumning
comments powered by Disqus