Forside  /   Mandens helbred

Voksen mandlige sundhed

Voksen mandlige sundhed Kender du de bedste mandlige sundheds trusler? Listen er overraskende kort – herunder hjertesygdomme, kræft og seksuelle dysfunktioner. Heldigvis er de fleste mænds sundhedstrusler stort set kan forebygges. Foretag sunde livsstilsvalg, såsom at spise en sund kost og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine.

Det er også vigtigt at håndtere risikabel opførsel, såsom at drikke for meget og engagere sig i casual sex. Selvfølgelig, fornuftige forholdsregler-såsom at bruge sikkerheds stiger og iført en sele-tælle, også.

Som du bliver ældre, din voksne mandlige sundhedsmæssige bekymringer er tilbøjelige til at ændre. Kan en ølgut føre til helbredsproblemer? Er mandlig overgangsalderen en myte eller en sand Mænds sundhed spørgsmål? Kunne testosteron terapi hjælpe dig med at føle unge igen? Få svar på disse og andre mænds sundhedsmæssige spørgsmål.

Helsenyheder

Seneste krops vægt og vægt tab tendenser afspejler udfordringer til sundhed mål

Sendt den onsdag, November 13, 2019

En ny undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet JAMA netværk åben på November 13, 2019, siger, at mens flere voksne sluttede vægttab programmer i perioden 1999 til 2016, resultaterne var ikke helt tilfredsstillende. Folk er tungere i dag, med omkring 2,8 kg, i gennemsnit, end i begyndelsen af undersøgelsen, selv om omkring 42% af alle mennesker forsøger at tabe sig ved forskellige metoder, herunder slankekure, motion, skære ned på slik og drikke mere vand.

Opioidoverdosis behandling: intranasal vs intramuskulær naloxon

Sendt den onsdag, November 13, 2019

Opioidafhængighed og afhængighed er blevet en fælles plage i mange lande i verden. Ledsagende disse betingelser, er opioidoverdosis i stigende grad stødt på i mange nødindstillinger. Standarden og yderst effektiv modgift til dette er naloxonhydrochlorid, en opioid antagonist, som har været i brug i over 4 årtier.

Høje mennesker mere tilbøjelige til at udvikle atrieflimren

Sendt den onsdag, November 13, 2019

Størrelse kan noget, når det kommer til at have et sikkert og stabilt hjerte. En ny undersøgelse viser høje mennesker er mere tilbøjelige til at udvikle sig fra en uregelmæssig hjerterytme, kendt som atrieflimren (AFib).Mandens helbred

Erektilfunktion

Sperm og Udløsnings

Penis krumning
comments powered by Disqus