Forside  /   Mandens helbred

Voksen mandligsundhed

Voksen mandligsundhed Kender du de øverste mandlige sundhedstrusler? Listen er overraskende kort - herunder hjertesygdomme, kræft og seksuelle dysfunktioner. Heldigvis, de fleste mænds sundhedstrusler er stort set forebygges. Træffe sunde livsstilvalg, såsom at spise en sund kost og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine.

Det er også vigtigt at styre risikabel adfærd, såsom at drikke for meget og deltage i casual sex. Selvfølgelig, sund fornuft forholdsregler - såsom at bruge sikkerhedsstiger og iført en sikkerhedssele - tæller også.

Efterhånden som du bliver ældre, din voksne mandlige sundhedsmæssige bekymringer er tilbøjelige til at ændre sig. Kan en ølgut føre til helbredsproblemer? Er mandlige overgangsalderen en myte eller en sand mænds sundhed spørgsmål? Kunne testosteron terapi hjælpe dig med at føle dig ung igen? Få svar på disse og andre mænds sundhedsspørgsmål.

Helsenyheder

Forskning karakteriserer iPS87 cellelinje som kræftfremkaldende, stamcellelignende cellelinje

Posted on Saturday, March 28, 2020

Oncotarget Bind 11, Issue 12 rapporteret uden for sin naturlige niche, de kulturformerede prostatakræft stamceller mistet deres tumor-inducerende kapacitet og stamceller markør udtryk efter ca 8 overførsler på en 1:3 split ratio.

Nye rammer skal hjælpe med at styre beslutninger om strålebehandling af prostatakræft under COVID-19-pandemi

Lagt ud på fredag 27 marts 2020

I kølvandet på COVID-19 pandemi, et team af stråling onkologer fra USA og Storbritannien anbefaler en ny ramme for at træffe beslutninger om strålebehandling for prostatakræft patienter, der vejer risici og fordele i disse vanskelige tider.

Er sex sikkert under COVID-19 pandemi?

Lagt ud på fredag 27 marts 2020

Det er ikke utænkeligt, at med så mange par låst ned inden for rammerne af deres hjem 24 / 7, at tæt fysisk nærhed kan resultere i øget seksuel aktivitet, hvilket giver anledning til spørgsmål om, hvor sikker sex er i disse urolige tider. COVID-19 sygdom eller infektion med SARS-CoV-2 virus har grebet verden og har taget form af en pandemi, der påvirker 175 nationer og territorier over hele kloden.Mandens helbred

Erektilfunktion

Sperm og Udløsnings

Penis krumning
comments powered by Disqus