Forside  /   Mandens helbred

Voksen mandlige sundhed

Voksen mandlige sundhed Kender du de bedste mandlige sundheds trusler? Listen er overraskende kort – herunder hjertesygdomme, kræft og seksuelle dysfunktioner. Heldigvis er de fleste mænds sundhedstrusler stort set kan forebygges. Foretag sunde livsstilsvalg, såsom at spise en sund kost og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine.

Det er også vigtigt at håndtere risikabel opførsel, såsom at drikke for meget og engagere sig i casual sex. Selvfølgelig, fornuftige forholdsregler-såsom at bruge sikkerheds stiger og iført en sele-tælle, også.

Som du bliver ældre, din voksne mandlige sundhedsmæssige bekymringer er tilbøjelige til at ændre. Kan en ølgut føre til helbredsproblemer? Er mandlig overgangsalderen en myte eller en sand Mænds sundhed spørgsmål? Kunne testosteron terapi hjælpe dig med at føle unge igen? Få svar på disse og andre mænds sundhedsmæssige spørgsmål.

Helsenyheder

Undersøgelse tyder på gennemsnitlig kropstemperatur hos mennesker, der falder

Sendt den tirsdag, januar 14, 2020

I årtier, folk har overvejet den gennemsnitlige kropstemperatur at være 98,6 F, eller 37 grader Celsius. Men, en ny undersøgelse offentliggjort januar 7, 2020, i tidsskriftet Elifeindikerer dette kan ikke længere være normen – og forskerne foreslå en grund til deres observerede fald i gennemsnitlige temperatur.

Sundhedsmæssige fordele ved en» tør januar «

Sendt den tirsdag, januar 14, 2020

Et nytår betyder ofte en liste over beslutninger om forandring, såsom at undlade at drikke alkohol, stoppe med at ryge eller leve en sundere livsstil. For en, "Dry januar" er blevet uhyre populære, fordi det motiverer folk til at afstå fra at drikke alkohol i 30 dage, i det mindste.

Fødevarer selektivt påvirker Gut mikrober finder undersøgelse

Sendt den mandag, januar 13, 2020

Fødevarer kunne spille en rolle i dannelsen af den mikrobielle flora i den menneskelige tarm. Dette er blevet vist igen og igen i flere undersøgelser og forskning.Mandens helbred

Erektilfunktion

Sperm og Udløsnings

Penis krumning
comments powered by Disqus