Forside  /   Mandens helbred

Voksen mandlig sundhed

Voksen mandlig sundhed Kender du de bedste mandlige sundhed trusler? Listen er overraskende kort — herunder hjertesygdomme, kræft og seksuelle dysfunktioner. Heldigvis, de fleste mænd sundhedstrusler er i vid udstrækning forebygges. Gøre sund livsstilsvalg, som spiser en sund kost og fysisk aktivitet i din daglige rutine.

Det er også vigtigt at administrere risikobetonet adfærd, som drikker for meget og engagerende i casual sex. Selvfølgelig, fornuftige forholdsregler — som ved hjælp af sikkerhed stiger og iført en sikkerhedssele – tæller også.

Efterhånden som du bliver ældre, er din voksne mandlige sundhedsmæssige betænkeligheder tilbøjelige til at ændre. Kunne en øl gut føre til helbredsproblemer? Er mandlige overgangsalder en myte eller et sandt mænds sundhedsproblem? Kunne testosteron terapi hjælpe du føler dig ung igen? Få svar på disse og andre mænds sundhed spørgsmål. 

Helsenyheder

Prostata cancer behandling gennembrud

Sendt oven på onsdag, marts 13, 2019

Forskere har udviklet en metode, hvorved tusindvis af mænd med prostatakræft kunne vælge deres egen behandling.

Ny risiko model kan forudse overlevelse af ikke-metastatisk prostatacancer patienter

Sendt oven på onsdag, marts 13, 2019

En ny risiko model, let tilgængelige på en web-grænseflade, kan forudse overlevelse af ikke-metastatisk prostatacancer patienter, samt effekten af forskellige behandlingsmetoder på overlevelse.

Effektive tand-børstning kombineret med god mundhygiejne kan hjælpe med at forhindre erektil dysfunktion

Sendt oven på tirsdag, marts 12, 2019

Mænd, der lider af paradentose, en sygdom karakteriseret ved betændelse i tandkødet og skader på de strukturer, der omgiver og støtter tænderne, er i større risiko for at opleve erektil dysfunktion.Mandens helbred

Erektilfunktion

Sperm og Udløsnings
comments powered by Disqus