Forside  /   Helse og Skønhed  /  Sådan slipper du af med acne på kroppen

Hvordan at slippe af Acne på kroppen

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2016-06-15)
Hvordan at slippe af Acne på kroppen Det er ikke så nemt at slippe af enhver acne. Især hvis det er en krop acne (blandt det, tilbage acne er kendt for at være den sværeste at udrydde og hals acne er den mest smertefulde). Nu forskellige acne behandling medicin er blevet udviklet, men naturligvis ikke alle af dem kan være nyttigt i den enkelte sag. For eksempel, foreslår gammel medicin at smøre bumser med sap af celandine.

Acne behandling medicin

Hvordan man kan slippe af acne på kroppen? Mange kilder foreslå kurere acne med salicylsyre. Der er også særlige cremer som sælges i kiosker, og der kan du også prøve. En anden velkendt ingrediens, der ofte anvendes i acne behandling medicin er benzoylperoxid, der kan bruges til at tørre din beskadiget hud.

Ofte gode resultater opnås ved at anvende benzoylperoxid og salicylsyre til aftørring acnes og derefter udtværing med cremer, der indeholder alpha-syrer - disse cremer hjælp til at tørre ud døde hudceller, som forhindre udtørring af huden). Desværre, disse kemikalier ofte bringe farlige bivirkninger: irritationer og udslæt.

Der er naturlige acne behandling medicin for at kurere acne på kroppen. Disse produkter kommer i form af piller, der behandler acne fra indersiden og cremer, der klar hud fra uden for. Disse acne behandling medicin er helt sikkert men ofte hjælpe langsommere derefter receptpligtig medicin.

For eksempel, en patient kan mærke første forbedring efter den første anvendelse af benzoylperoxid, og det kan tage et par dage for naturlige acne produkt til at hjælpe. Stadig, masser af body acne ramte foretrækker naturlige acne behandling medicin, fordi de behandler acne på kroppen uden bivirkninger.

Der er også særlige krop vasker designet for at kurere acne. Iblødsætning i et varmt bad kan være nyttigt som godt, især hvis du bruger de ovennævnte skylninger.

Hvordan at slippe af Acne på kroppen?

Der er nogle ting, som du ikke bør gøre med din akne på kroppen. Først, i hvert fald du må ikke krat, pop det heller ikke fjerne på en lignende måde. Det eneste du skal gøre er at vaske din acne og behandle det med en creme eller anden forberedelse. Skrubbe, popping eller skrabe acne kan føre til endnu større problemer med din hud. Ligeledes bør du ikke bære for tyk og ru tøj; Husk, at enhver friktion mod kroppen acne vil irritere det.

Men som i tilfældet med enhver anden sygdom den mest effektive måde er ikke at finde ud af, hvordan at slippe af acne på kroppen. Den mest effektive måde er at forebygge acne. Thats hvorfor du skal være omhyggelige med at vælge tøj til uddannelse, har en almindelig bruser og/eller bad, opmærksomme på din kost, især hvis du har nogen overfølsomhed i bøde, kig efter din sundhed og risiko for at få enhver acne, samt andre problemer med din hud, vil reducere betydeligt.

Find den bedste acne behandling medicin 


comments powered by Disqus