Forside  /   Mandens helbred  /  Peyronies sygdomsbehandlingsmuligheder

Peyronies sygdoms behandlingsmuligheder. Hvad er den bedste behandling?

Peyronies sygdoms behandlingsmuligheder. Hvad er den bedste behandling? For personer, der lider af peniskrumning, der er flere forskellige Peyronies sygdom behandlingsmuligheder, der kan være nyttige for betingelsen.

Hvad er den bedste behandling for Peyronies sygdom?

Hvad er den bedste behandling for Peyronies sygdom? For at besvare dette spørgsmål, er vi nødt til at gennemgå alle Peyronies sygdom behandlingsmuligheder og finde deres fordele og ulemper. Her er nogle af de muligheder, som du måske overveje at diskutere med din sundhedspleje udbyder , hvis du tilfældigvis lider af denne sygdom. De omfatter både kirurgiske indgreb og ikke-kirurgisk behandling af Peyronies sygdom.

Lad os nu gennemgå disse behandlingsmuligheder i detaljer:

Vitaminer

Vitamins for Peyronie's Disease Treatment
Vitaminer til Peyronies sygdomsbehandling
Der er ikke en masse forskning i, hvordan vitaminer kan hjælpe dig, hvis du lider af Peyronies sygdom. En god tommelfingerregel er at sikre, at du spiser en meget sund kost. Dette vil omfatte masser af frugt, grøntsager, magert kød, fisk, nødder, frø, fuldkorn, og mejeriprodukter fødevarer.

Dette vil give dig den ernæring, du har brug for at opretholde en sund krop, og det vil sandsynligvis hjælpe din Peyronies lidelse.

E-vitamin

Der er et vitamin, der siges at være ganske vellykket i behandling af denne tilstand, og det er vitamin E. Nogle forskere indikerer, at dem, der har en vitamin E mangel ofte har Peyronies sygdom. Der er ingen definitiv forbindelse til dette, men der er en sammenhæng mellem en mangel på E-vitamin og dem, der lider af peniskrumning. Ifølge mange undersøgelser og studier er dette en af de bedste vitaminer til Peyronies sygdom.
E-vitamin er kendt for at hjælpe med at forhindre arvæv, og det har egenskaber, der hjælper med en blod dilatation, så dette holder blodkarrene ved godt helbred. E-vitamin er også en meget anti-inflammatorisk.
Det er ikke blevet udforsket i høj grad som en behandling for Peyronies lidelse, men der var en rapport i en 1993, der blev givet på den amerikanske National Institute of Health konference, der sagde, at omkring på 99% af personer, der tog vitamin E havde en forbedring i smerte, men omkring 70% af mere end 100 mænd, der deltog i studiet, havde ikke nogen ændringer i symptomerne, efter at de havde brugt E-vitamin.

Resultaterne af denne undersøgelse var fast besluttet på at være upålidelige, men det stadig sagt, at vitamin E kan være til gavn for dem, der lider af Peyronies sygdom.

E-vitamin undersøgelser

En ny undersøgelse blev gennemført i januar 2013 og 70 mænd, der lider af Peyronies sygdom blev sat i to behandlingsgrupper. Dem i den første gruppe fik vitamin E og andre stoffer til at hjælpe med at behandle Peyronies lidelse. Et stof de blev givet kaldes verapamil og dette bruges til at opløse plaque oprustning.

De fik også nogle lægemidler til behandling af betændelse samt smerte. Dem i gruppe 2 er givet narkotika, men de blev ikke givet nogen af vitamin E. De deltog i dette program i omkring seks måneder. De gennemgik en smerte vurdering, ultralyd af penis og et IIEF eller internationalt indeks for erektil funktions undersøgelse.
Reduktionen af plaque-ophobning i gruppe 1 var 50,2%, og i 2. gruppe blev den reduceret med 35,8%. I gruppe en 96,6% af mændene havde en forbedring i deres peniskrumning mens kun 48,4% af dem i gruppe 2 havde forbedret peniskrumning. I gruppe 1 IIEF scores forbedret med stor margin. I gruppe 2 var der en stigning i plak størrelsen.
Forskerne indikerede efter dette studie, at d-vitamin kan være nyttigt til behandling af Peyronies sygdom og hjalp med at standse sygdommens progression. Forskerne viser, at ved hjælp af E-vitamin sammen med andre tilgange kan bidrage til at behandle denne tilstand. Der er andre behandlingsmuligheder såsom elektrisk chokbølge terapi, penis extenders, vakuumpumper, injektion terapi, og kirurgi muligheder, der kan være mere gavnligt end blot at bruge E-vitamin.

Peyronies behandlings øvelser

Exercises for Peyronie's Disease Treatment
Øvelser til Peyronies sygdomsbehandling
En ordentlig øvelse regime kan være gavnlig i at hjælpe dem, der lider af Peyronies sygdom. Enhver øvelse, som du foretager vil hjælpe dig med at forblive sunde og kan gavne dig i at reducere smerte eller andre problemer med betingelsen.
Der er flere behandlings øvelser, som du kan gøre for at penis, der kan hjælpe med at reducere smerter og andre problemer, som du lider af er angivet nedenfor.
Det er vigtigt at tale med din sundhedsplejerske, før du gør disse Peyronies behandlings øvelser , fordi du ikke ved, hvilke der kan være gavnlige, eller hvis de vil hjælpe dig med din individuelle tilstand.

Penis stretching øvelse nummer et

Du er nødt til at forstå din penis bag hovedet af penis. Derefter trækker du den lige ud fra kroppen og holder stræk i 15 sekunder og returnerer den til en afslappet position. Du skal derefter gøre dette i forskellige retninger såsom ned, op, til venstre, og til højre. Du skal holde hver af disse positioner i 15 sekunder.

Når disse Peyronies behandlings øvelser er udført, skal du massere din penis, indtil du får en erektion. Du er nødt til at få fat i bassen af penis med pegefinger og tommelfingeren og danne en cirkel som okay tegn. Du er nødt til at anvende pres og mælk penis med hånden fra bunden af det til kirtler og derefter gentage denne 10 gange.

Penis stretching øvelse nummer to

Du er nødt til at anvende smøreolie til penis og massere dette, indtil du har en semi-erektion. Du er nødt til at forstå penis på basen med pegefinger og tommelfinger til at danne okay tegn. Påfør en smule moderat pres på penis med fingrene. Skub to fingre ned i skaftet af penis og holde nok tryk, indtil hovedet af penis svulmer med blod.

Når du kommer i nærheden af hovedet du har brug for at gribe basen med pegefinger og tommelfingeren på din modsatte hånd og glide ned mod glans området. Du er nødt til at fortsætte bevægelsen ved hjælp af begge hænder. Du bør gøre 100 gentagelser af disse Peyronies behandlings øvelser i begyndelsen og derefter arbejde op til 200 gentagelser. Du er nødt til at stoppe øvelsen , hvis du har lyst til at ejakulere.

Penis stræk nummer tre

Du er nødt til at bruge din hånd og gribe den slap penis i hovedet og anvende nok tryk, som du kan holde det til at tillade blodgennemstrømning. Du er nødt til at trække det udad og strække langt som du kan. Du er nødt til at holde denne strækning for omkring tre til fem minutter.

Når du har gjort dette, skal du hvile i ca. 1 minut og derefter gentage Peyronies behandlings øvelse. Næste gang du gør det, skal du trække det ned, op, til venstre, og til højre, derefter gentage hele processen.

Peyronies sygdoms kirurgi

Surgery for Peyronie's Disease Treatment
Kirurgi for Peyronies sygdomsbehandling
Kirurgi er normalt den sidste mulighed, når det kommer til Peyronies sygdom, men det kan være gavnlig i nogle tilfælde. Her er nogle af de kirurgiske muligheder , der er almindeligt udført for denne sygdom.

Tunica albuginea Plication

Der er et tyndt lag af væv, som indhyller en del af penis kaldet corpora cavernosa og vi refererer til dette område som tunica albuginea.
Det kaveriske område er svampet væv og dette område fyldes med blod, når hannen har en erektion.
Plak vil danne inde i tunika albuginea område. Kirurgen vil rette penis ved at tage dele af tunika albuginea og folde dette på den modsatte side af peniskrumning. I nogle tilfælde vil delene blive fjernet. Området er derefter syet og dette holder penis lige.

Podning og plaque incision

Hvis betingelsen er ganske alvorlig så denne Peyronies sygdom kirurgi er undertiden udføres. For at gøre penis lige igen en kirurg vil skære i plak aflejringer og derefter udfylde dette rum med et transplantat af hudvæv. Transplantatet kan stamme fra et andet menneske eller et dyr.

Implantat

Implantatet er i bund og grund en penis protesen. Hvis en mandlig lider af erektil dysfunktion samt Peyronies lidelse, de kan beslutte at have en penis protesen eller implantat indsat. Denne procedure vil fjerne corpora cavernosa område og sætte implantat cylindre i dette område, som retter ud penis.
En pumpe og et reservoir af væske kan også placeres i pungen-området, som bruges til at puste penis implantatet. Når en mand ønsker en erektion de blot aktivere pumpen, og dette vil re-frigive nogle væske fra reservoiret til cylindrene. Når manden ikke ønsker erektionen længere væsken strømmer tilbage i reservoiret område.

Komplikationer og bivirkninger af Peyronies sygdoms kirurgi

Den type af Peyronies sygdom kirurgi, der er gjort, vil alle afhænge af anatomien af manden og den type sygdom, de har. Der kan være et tab af penis følsomhed eller en forkortelse af penisen , efter at procedurerne er udført. Komplikationer kan omfatte penis smerter samt erektil dysfunktion i nogle tilfælde.

Penile injektioner

Injections for Peyronie's Disease Treatment
Injektioner til Peyronies sygdomsbehandling
I nogle tilfælde, medicin kan injiceres i penis , som kan hjælpe med at behandle peniskrumning. Denne medicin vil blive injiceret i plak området. To stoffer, der ofte anvendes, er interferon og verapamil. Dette hjælper stoppe udviklingen af kollagen i penis, da dette protein er, hvad der gør op plak. De kan også bidrage til at gøre plak mindre.
Der er dog en indikation af, at disse to Indsprøjtnings terapier ikke er lige så gavnlige som andre ikke-kirurgiske behandlinger for Peyronies sygdom.
FDA eller US Food and Drug Administration godkendte en injicerbar medicin for Peyronies sygdom i december 2013, som kaldes xiaflex. Dette stof fik godkendelse til at behandle Peyronies sygdom. Denne medicin gives i et behandlingsforløb, der varer i fire cyklusser af din sundhedsplejerske. Det har vist nogle løfte i behandling peniskrumning.

En anden mulighed, der er undertiden bruges, er hyaluronsyre. Det blev konstateret , at det bidrager til at reducere inflammation i penis området. Mænd, der gik til en undersøgelse i 2016 som rapporteret i Journal of seksuel Medicine, sagde, at dem, der modtog denne syre injektion en gang om ugen over en periode på 10 uger havde plaque størrelse, der faldt i omkring halvdelen af de mænd, der deltog i undersøgelsen.

Den peniskrumning blev også reduceret med omkring 10 grader i mange af de individer. Mændene indikerede også, at de havde forbedret seksuel tilfredsstillelse og en bedre erektion.

Penile Traction-enhed

Device for Peyronie's Disease Treatment
Anordning til behandling af Peyronies sygdom
Trækkraftenheder bruges nu ofte til at behandle peniskrumning. Disse enheder er omtalt som en penis extender, fordi de bruges til at strække penis til at få mere længde i penis over tid.

Denne penis trækanordning til Peyronies sygdom skal bæres omkring 6 til 9 timer hver dag, og de kan hjælpe med at glatte i penis. Enheden fungerer meget effektivt, hvis den bæres i en længere periode.
Det kan være lidt besværligt at bære, men det er ofte anses for at være den bedste mulighed for at behandle Peyronies sygdom.
Penile trækkraftenhed for Peyronies sygdom er klinisk bevist at være gavnlig for de fleste individer. Masser af kliniske forsøg er blevet gjort for at bekræfte effektiviteten af trækkraft enheder til behandling af peniskrumning.

Resumé

Disse er nogle af de mest kendte og pålidelige Peyronies sygdoms behandlingsmuligheder. Hvad er den bedste behandling for Peyronies sygdom? Dette er et kompliceret spørgsmål, der skal behandles af en sundhedsplejerske. Ud over operationen, der er også muligheder for ikke-kirurgisk behandling for Peyronies sygdom og nogle kan arbejde bedre end andre for dit individuelle problem.

Det skal dog bemærkes, at penis trækkraftenhed modtaget talrige godkendelser i de seneste kliniske undersøgelser og er nu anbefalet som den bedste behandlingsmulighed for Peyronies sygdom af de fleste sundhedseksperter.

Få den bedste penis trækkraftenhed 


comments powered by Disqus