Forside  /   Helse og Skønhed  /  Humant væksthormon

Humant væksthormon

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2013-07-09)
Humant væksthormon Oplysninger om human growth hormone (HGH) er tilgængelig for alle. Der er forskellige former for HGH produkter, såsom kapsler, piller, injektioner eller sprøjtemidler, som alle har til formål at øge eller Genskab dit niveau af menneskelige væksthormon.

Men hvad de lover er ikke altid rigtigt. Kan de hjælpe eller ikke? Mener de virkelig til at nå deres mål uden bivirkninger? Kan der være negative konsekvenser? Læs nedenstående tre punkter. De kan betragtes som en slags kompendium for dig at være opmærksom på disse produkters egenskaber, forskellen mellem dem og den sikreste måde at deres indtagelse.

Forskellige metoder til at tage menneskelige væksthormon

Det nytter ikke at tage nogen menneskelige væksthormon mundtligt bare fordi de ikke arbejder, og forklaringen er ganske enkel. Da undersøgelser viser, er human growth hormone indtages oralt ødelagt når det bliver i din mave. Det sker fordi din mave indeholder HCl syre, der virker mod humant væksthormon.

Næsespray med humant væksthormon kan ikke også bruges som en heal-all. Størrelsen af human growth hormone molekyle forhindrer dem i at passere gennem din næsehulen, fordi de er for store. Kun en lille mængde af humant væksthormon, som kan komme ind i dit blod på denne måde kan let hæve dit niveau af menneskelige væksthormon.

Indsprøjtninger med væksthormon kan øge risikoen for "misbrug", hvilket kan føre til farlige og endda fatale konsekvenser for din krop. Faren for bivirkning stiger på grund af de holdbare behandling når væksthormon anvendes i flere år.

Men du er nødt til at vide der er en anden, sikrere og mere økonomisk mulighed. Du kan vælge produkter, der kun indeholder naturlige ingredienser og aktivere din hypofysen, den såkaldte "fabrik af væksthormon" af din krop. Disse produkter er kendt som releasers af humant væksthormon, og de kun hjælpe dig med at producere dine egne hormoner, og ikke hormoner selv. HGH produkter lavet af urteekstrakter stimulere hypofysen i en naturlig måde at producere egne human growth hormone.

Hvordan at vælge HGH produkter

Vælg HGH produkter , som er blevet bevist og prøvet af millioner andre brugere. De er mere tilbøjelige til at hjælpe end dem, som blot lover at gøre det. For yderligere pålidelighed og troværdighed er det også tilrådeligt at se de medicinske beviser og anbefalinger af dem, der har prøvet det produktivt. Det skal være understøttet af undersøgelse og bør have overholdt alle de standarder fastsat af Food and Drug Administration for ernæringsprodukter og EU direktiv.

Er du på udkig efter en effektiv men sikkert produkt? Så det skal være 100% naturlige, lavet af organiske komponenter. Det bør ikke indeholde nogen allergener. Først derefter kan du være sikker på, det er sikkert. Det er indlysende, du ikke ønsker at stå over for eventuelle allergiske reaktioner. Det skal være helt fri for enhver form for unaturlig farve, konserveringsmiddel kemikalier, natrium og skal være helt økologisk og naturlig.

Human Growth Hormone Forum

Denne form for HGH produkt vil bidrage til at opnå en stærk revitaliserende, anti-aging eller nogen andre menneskelige væksthormon-udløst fordel på en naturlig måde. HGH produkter anses for at være en up-to-date sikker og effektiv løsning på gamle problemet med aldring. Nu er den næste tip om hvordan at vælge den bedste menneskelige væksthormon.

En af de mest effektive muligheder er at finde en Human Growth Hormone Forum hvor virkelige brugere- og ikke reklame - dele deres egne erfaringer og sammenligne HGH produkter.

Husk, at en god Menneskelige væksthormon Forum giver forskellige synspunkter, både positive og negative. Fordele og ulemper ved det er fuldt set og undersøgt. Her kan du stille alle spørgsmålene du har, og du kan få svar af erfarne brugere. Når produkterne har ratings og anmeldelser er det lettere for forbrugerne at træffe et valg. Så du kan træffe beslutning om HGH produkt, som er virkelig bedst fordi tusindvis af kunder har grundlagt produkt nyttigt for dem og forlod deres positive anmeldelser.

Læs anmeldelser i menneskelige væksthormon Forum 


comments powered by Disqus