Forside  /   Mandens helbred  /  Peyronies sygdom hos mænd efter 40

Peyronies sygdom hos mænd efter 40: symptomer, årsager og behandling

Peyronies sygdom hos mænd efter 40: symptomer, årsager og behandling 

Hvad er en Peyronies sygdom?

Krumningen af penis kaldes også Peyronies sygdom , som er en tilstand, der påvirker penis og får den til at bøje på en unormal måde. I nogle sjældne tilfælde, det vil forårsage erektil dysfunktion , som er, når en mand ikke kan opretholde eller opnå en ordentlig erektion. Årsagen til Peyronies sygdom menes at være fibrøst arvæv, der udvikler sig under huden af penis.

Peyronies sygdom hos mænd efter 40

Peyronie's Disease in Men After 40
Peyronies sygdom hos mænd efter 40
Betingelsen kan påvirke mænd, uanset hvilken alder de er , men i omkring seks ud af 100 mænd, der er mellem alderen 40 og 70, det er mere almindeligt. Det er sjældnere i mænd, der er yngre, men det kan undertiden ske hos mænd, der er i 30 ' erne. Det vides ikke, om sager er faktisk højere end de angivne tal, fordi mange mænd simpelthen ikke gå til at se deres sundhedspleje udbyder, når de har denne betingelse på grund af forlegenhed.
Antallet af dem, der lider af Peyronies sygdom, vil sandsynligvis stige, fordi flere mennesker vil se deres læge om seksuelle forhold, så de gjorde i fortiden.

Peyronies sygdom vs normal krumning

Penis har tendens til at bremse naturligt lidt , og det er helt normalt. Det kaldes "normal krumning". Hvad er forskellen mellem Peyronies sygdom og normal krumning?

Hvis kurven i penis er ganske alvorlig, forårsager smerte, eller andre problemer så det kunne være udviklingen af Peyronies sygdom. En mand kan have problemer med samleje eller kan udvikle erektil dysfunktion, hvis de lider af denne tilstand.
Det er vigtigt at se en sundhedsplejerske, hvis du bemærker nogen unormal bøjning eller smerter i penis, da dette kunne være en indikation på, at du er ved at udvikle denne tilstand.

Symptomer på Peyronies sygdom

Symptomerne og tegnene på Peyronies sygdom kan udvikle sig langsomt over tid. Penis kan bøje lidt i første omgang og derefter blive mere udtalt over tid. Det kan bøje nedad, sidelæns, opad, eller i andre retninger afhængigt af, hvor plaquen er placeret inde i penis. Når penis er rejst på et bestemt punkt kan det blive ganske smal. Krumningen kan forbedres med tiden, eller det kan forblive for det meste det samme. Det hele afhænger af omfanget af betingelsen.

Symptoms of Peyronie's disease
Symptomer på Peyronies sygdom hos mænd efter 40
Nogle almindelige symptomer på Peyronies sygdom omfatter erektil dysfunktion, hvor manden ikke kan få erektion eller opretholde erektion. Der kan også være plaque, der udvikler sig under penis, og det føles som arvæv. Det kan føles som en flad klump eller nogle hårde hud. Dette kan være en indikation af, at betingelsen er til stede i penis. I mange tilfælde, smerten går væk gradvist over tid.
Betingelsen kan føre til en forkortelse af penis eller den person, der kan have smerter, når de opnår en erektion eller i løbet af deres orgasme.

Årsager til Peyronies sygdom

Det, der forårsager Peyronies sygdom, er ikke fuldt forstået. Det siges, at der er skader på de små blodkar i penis. Dette kan være forårsaget af sportsbegivenheder, samleje, eller en ulykke. Når der er en skade på penis celler, de kan blive fanget inde i penis og dette fører til udvikling af arvæv. Det er ligesom, hvad der sker, når du får en alvorlig cut eller en anden skade, og du er tilbage med arvæv på huden bagefter.

Penis selv har rør på begge sider, som er svamp-lignende, og vi kalder dette Corpus cavernosum. Disse rør har bittesmå blodkar indeni og når Hannen er seksuelt ophidset og de bliver engorged med blod, og dette forårsager en erektion. Disse cavernosum sidde på elastisk væv, som er den tunica albuginea.

Causes of Peyronie's disease
Årsager til Peyronies sygdom hos mænd efter 40
Når penis er rejst dette er strakt, og hvis der er en skade på penis vævet kan blive beskadiget. Der kan være permanent arvæv, der udvikler sig over tid, og dette kan føre til Peyronies sygdom hos mænd efter 40.
Vævet kan ikke længere strække ordentligt, og dette fører til krumning eller bøjning af penis. Mange mænd, der har en eller anden form for penis skade vil aldrig udvikle Peyronies sygdom, da det ikke forekommer i hvert enkelt tilfælde.
Arvelig kan spille en rolle i den tilstand. Hvis en mand i familien har haft den betingelse før, så en anden kan udvikle betingelsen. Det har også tendens til at forekomme i ældre personer, fordi når en person, der er ældre modtager en skade, de er mere tilbøjelige til at ar som kroppen helbreder. Nogle forskere indikerer, at der kan være et immunsystem lidelse i nogle individer, der forårsager tilstanden.

Peyronies sygdomsbehandling

Der er flere behandlingsmuligheder , der er tilgængelige i tilfælde af Peyronies sygdom hos mænd efter 40. Hvis den enkelte er stadig i stand til at have samleje eller deres smerte er ikke svær, kan de blive bedt om at vente med at se, om betingelsen forværres eller det bliver bedre.

Patienten vil normalt blive bedt om at vente omkring 12 måneder, før nogen form for kirurgi muligheder diskuteres, fordi i mange tilfælde, tilstanden kan få bedre med tiden. Hvis betingelsen er ganske alvorlig, patienten kan gives medicin til at beskæftige sig med smerte spørgsmål.

Behandling medicin

Her er en liste over FDA-godkendte Peyronies sygdomsbehandling medicin:

  • Xiaflex. Xiaflex eller Clostridium hystolyticum er et lægemiddel, som vil blive givet til patienter, hvis de har mere end 30 ° krumning i deres penis, når de er rejst.
  • Tamoxifen. Tamoxifen er en medicin, der undertiden gives, da det kan reducere krumning, smerter, og klumper inde i penis for nogle patienter.
  • Kollagenase. Dette er et enzym, der kan reducere størrelsen af penis plaque og nogle gange fjerne denne plaque helt.

Injektioner

For at reducere peniskrumning, injektioner er undertiden gives i penis. Denne behandling vil normalt tage flere måneder. Vævet inde i penis kan opdeles, så krumningen er reduceret.

Der har kun været små undersøgelser udført på succesraten for penis injektioner. Nogle læger indikerer, at perforering af huden på penis kan forårsage læsioner, og dette kan fremme udviklingen af plaque vækst.

Kirurgi

Hvis nogen lider af Peyronies sygdom ikke er i stand til at have samleje så deres urolog kan anbefale kirurgi muligheder. En person skal være fri for smerte i flere måneder, før kirurgisk indgreb vil blive overvejet. Krumningen af deres penis også nødt til at stoppe med at blive værre, før operationen vil blive forsøgt.

Der er 3 hovedtyper af Peyronies sygdoms kirurgi:

1. forkortelse af

Den side af penis, der ikke har nogen plak vil blive forkortet. Dette kan stoppe bøjningen, når den enkelte har en erektion. Hvis krumningen ikke er for alvorlig, og manden har en lang nok penis, denne procedure kan finde sted. Penis længde vil blive forkortet, når operationen er afsluttet.

2. forlængelse

I flere steder er arvæv skåret og dette gør det muligt at strække igen. Hvis arkene er i stand til at strække på en passende måde, så manden vil have en lige penis. Nogle arvæv er normalt fjernes under proceduren. Vævet vil blive podet på penis. Denne procedure er normalt gjort for personer, der har en kortere penis eller at deres krumning er mere alvorlig. Forlængelse af den ene side øger risikoen for impotens og er mere risikable end afkortning metode.

3. implantater

Implantater kan indsættes i penis. Nogle af disse er permanente og andre er oppustet med en pumpe-handling, som ville være placeret i pungen området. Et permanent implantat giver en mand penis, som er semi-stiv, som er et ødelagt nok for dem at have samleje. Hvis de bruger pumpen aktiveret implantat så vil de opnå en bedre erektion. For at reducere krumningen kan noget af arvæv fjernes før indsættelse af implantatet.

Peyronies sygdom naturlig behandling

Der er nogle naturlige muligheder , når det kommer til behandling af Peyronies sygdom. Nogle personer bruger vakuumenheder, eller de kan bruge penis trækkraftenhed terapi til at hjælpe med at reducere plak. Shock wave terapi er undertiden bruges til at bryde op arvæv.

Penile trækkraftenheder

Penile trækkraftenheder anses for at være en ny terapeutisk mulighed for mænd, der lider af Peyronies sygdom. Men, disse enheder har en lang tradition for brug i andre områder af medicin, herunder knogle, hud, skeletmuskulatur, etc.
Konstant ekspansion af væv af penis ved hjælp af disse enheder fører til skabelsen af nye kollagen væv ved cellulære proliferation, og i sidste ende til fibrøs plaque blødgøring og udvidelse.
Denne idé er blevet støttet af nylige veldesignede eksperimentelle undersøgelser.

Peyronies sygdom hjem behandling og livsstilsændringer

Endelig kan symptomerne reduceres med hjemme behandlinger og nogle ændringer i en persons livsstil. De, der lider af betingelsen, opfordres til at reducere forbruget af alkohol, ulovlige stoffer og til at stoppe med at ryge. Patienten opfordres til at tage sig af sig selv med en ordentlig kost og for at få masser af motion.

Komplikationer fra Peyronies sygdom

Den vigtigste komplikation fra denne betingelse er, at manden ikke kan have tilfredsstillende samleje på grund af smerte eller de kunne udvikle erektil dysfunktion. Stress og angst er også to af de andre almindelige problemer, der opstår, når en mand har denne betingelse.

Resumé

Peyronies sygdom kan behandles , og det er mere almindeligt hos mænd over en alder af 40. Tale med din sundhedspleje udbyder, hvis du lider af denne tilstand, eller du tror, at du kan udvikle det.

Treatment of Peyronie's disease
Behandling af Peyronies sygdom hos mænd efter 40
Behandling kan hjælpe dig, så du kan føre et normalt liv. Behandling med penile trækkraftenheder anses for at være den bedste løsning til behandling af Peyronies sygdom hos mænd efter 40. Ifølge nogle få kliniske undersøgelserøger brugen af penis trækkraft anordning signifikant penis længder i både slap og oprejst stater; og forårsager en signifikant forbedring af peniskrumning hos de fleste patienter sammenlignet med baseline.

Undersøgelser bekræfter også , at penis trækkraftenhed er en minimalt invasiv metode til behandling af Peyronies sygdom, der kan producere effektiv og permanent glatning af den bøjede penis hos mænd efter 40 eller yngre.

Få mere at vide om korrektion af peniskrumning 


comments powered by Disqus