Forside  /   Mandens helbred  /  Mandlig sexlyst efter 40

Mandlige sexlyst efter 40: hvordan man forbedrer sexlyst?

Mandlige sexlyst efter 40: hvordan man forbedrer sexlyst? 

Mandlig sexlyst efter 40

Sexterapeuter siger, at de fleste af problemer deres kunder taler med dem om, er forbundet til manglen på seksuel lyst efter 40. De tilføjer disse er de problemer, der er meget vanskelige at forstå og til at behandle.

Male Sex Drive After 40
Lav mandlig seksuel lyst efter 40
Fraværet af begær hos mænd efter 40 kan forbindes med to forskellige årsager: fysisk og psykisk.
"Global" tab af begær er forbundet med fysiske ændringer, mens "partner-specifikke" tab af begær betyder, at problemer er forbundet med relationer med en partner.
I sådanne tilfælde en person kan opleve begær, men ikke mod denne meget partner. I mange tilfælde disse mennesker siger, at de ikke har sex med partneren, men onanere på egen hånd.

Hvordan til at forbedre sexlyst efter 40?

Mange mennesker, især mænd, har tendens til at føle sig bekymrede og usikre, når de ikke føler seksuelle drev. Hvordan man forbedrer sexlyst, når du er 40, 50, eller ældre? Hvis du tænker over det, du måske ønsker at prøve nogle af disse tips, der vil øge mandlige libido efter 40.

Regelmæssig motion, sund kost, frisk luft-disse er blot nogle af de ting, der vil løse din seksuelle appetit.
Du kan få en ny interesse i sex , hvis du tillader dig selv at forestille sig forskellige billeder i dit sind. Du kan løse nogle følelsesmæssige problemer bare ved at have en snak med din betroede ven, din terapeut, en online supportgruppe og så videre.

Improve Sex Drive After 40
Forbedre seksuel lyst efter 40
Hvorfor giver det mening? Vores liv vil ikke være noget uden glæde, fordi det giver os betydningen og betydningen.
Vores kroppe er påvirket af seksuel nydelse, fordi det er ganske kraftfuld. Det kan opildne og ophidde os. Og det kan også helbrede os af sygdomme.
Hvis du deler dine tanker og problemer med din partner, forbedrer du intimitet med dem. Sommetider par beslutter at ændre seksuelle holdninger eller prøve sexlegetøj til at bringe nogle nyhed og spænding til forholdet.

Fødevarer, der forbedrer sex

Mad kan påvirke dit seksuelle liv meget. Før du har en tung middag tænke på mulige problemer, du måtte have. Ved at vælge den rigtige mad kan du øge seksuel lyst eller forbedre kvaliteten af sex.

Foods That Improve Sex
Fødevarer, der forbedrer sex
Desuden kan visse typer af fødevarer hjælpe dig med at glemme alt om seksuelle dysfunktioner. Lugten af nogle fødevarer kan stimulere seksuel lyst.

 • Jordbær

  Den bedste sundhedsmæssige fordel af jordbær er deres afrodisiakale funktioner. Disse bær er en god kilde til kalium, som hjælper dig med at forbedre blodtilførslen til din penis og øge erektion.
 • Østers

  Det er ikke for ingenting østers er meget vurderet for at være gode motivatorer. De indeholder zink, B6, som er kendt for at øge testosteronniveauer. Deres mangel bringer til lav sexlyst.
 • Laks

  Mens forbrugende fedtet laks, din organisme får værdifulde Omega-3 fedtsyrer. Som et resultat, dit blod bliver mindre klæbrig og kan nemt flyde til alle dele af din krop, herunder penis. Laks og andre olieholdige fisk, såsom makrel, tun og ørred kan hjælpe dig med at forbedre sexliv, hvis spist regelmæssigt.
 • Vin

  Rødvin forsyner dig med nok antioxidant fytokemiske resveratrol, stoffet, som er godt for sex, da det forbedrer tilstanden af dine arterier og muliggør produktion af nitrogenoxid. Nitrogenoxid gør det muligt for arterierne at brede, og det er den måde "den lille blå pille" funktioner til at beskæftige sig med erektionsproblemer.

  Men, som anti-impotens medicin kun fokuserer på meget små kapillærer, Resveratrol giver mulighed for at udvide arterierne samt. Men for meget vin vil heller ikke gøre noget godt. For at nå det optimale resultat stop ved et eller to briller-ellers bliver du nødt til at se den omvendte effekt.
 • Kaffe

  Forbedret blodgennemstrømning, øget metabolisme, pumpning af blod-alt dette, afledt af koffein af din favorit Java Blend kan hjælpe dig med held slå din erektion problemer.
 • Have løg

  Du rådes til at spise nok løg og hvidløg, fordi de indeholder allicin. Dette stof hjælper dig med at forbedre sexliv, fordi det gør blodet mindre klæbrig og forbedrer dets cirkulation, samt forhindrer dannelse af træsko og blodpropper. Du er bekymret for, at lugten af løg næppe kan kaldes sexet? Intet problem, du skal bare tygge nogle persille og pebermynte tyggegummi.
 • Chilier

  Chillies er en anden blodkar Expander i stand til at spicing op dit seksuelle liv og hjælpe dig med at få Boost. Husk det, hver gang dit ansigt hedeture, når du spiser karry.

  Fra anatomiske synspunkt mekanismen af hard-on er intet andet end hydraulik: det opnås ved rigelig Rush af blod (væsken) i penis blodkar (de små rør). Derfor er de eneste ting, der kræves for vellykket seksuel aktivitet sunde blodkar (rørarbejde) og hjerte (pumpen).
 • Bananer

  Bananer er også godt for hjerter. Kalium, som de indeholder, er godt for helbredet på mange måder. Det hjælper med at holde øje med blodcirkulationen, reducere seksuelle dysfunktioner og samtidig holde natriumniveauet på et normalt punkt. Kalium kan også modtages fra appelsiner eller kartofler ' hud.
 • Kirsebær

  De farverige plante kemikalier (anthocyaniner), at kirsebær er så rig på beskytte arterie vægge fra fede plaques, som fører til tilstoppede arterier og er den vigtigste årsag til åreforkalkning. Mange andre farvestrålende bær og frugt som blommer, ferskner og nektariner vil hjælpe dig med at holde dine arterier glatte og dit kærlighedsliv blomstrer.
 • Svinekød

  Svinekød er en stor kilde til vitamin B1, som er nyttig for dit nervesystem. Wholemeal brød og bønner kan også stykke en mangel på B1.

Vælg kost for at forbedre sexliv

I dag er der så mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til seksuelle dysfunktioner, for eksempel receptpligtig medicin eller urte penis piller. Men du kan overvinde problemet ved at være forsigtig med at vælge , hvad du spiser.

Du bør spise nok sunde produkter, der indeholder zink, Omega-3 syrer, vitaminer, samt grøntsager og frugt. En sådan kost er godt for hele din krop og hjælper dig med at forhindre mange problemer, seksuel dysfunktion blandt dem.
Undgå fede produkter, samt produkter med meget sukker og natrium. De forværrer din generelle tilstand og seksuel dysfunktion også.

Voksne mandlige libido produkter

Adult Male Libido Products
Voksne mandlige libido produkter
Ud over kost, der er et bredt udvalg af mandlige libido Enhancement produkter på markedet i dag, let tilgængelige i internettet eller specialbutikker til at hjælpe dig med at overvinde din tilstand. Mange mænd er ikke sikker på, hvilket produkt at vælge, eller om mandlige sexdrev produkter er sikre.

De har sikkert hørt, at disse produkter kan skade ens helbred , hvis det tages uden behørig overvejelse. Der har været tilfælde, hvor mænd skadet deres helbred ved at forbruge voksne mandlige libido produkter uden at få mere information om deres bivirkninger.
Så du bør forsøge at finde det produkt, der vil hjælpe dig med at forbedre din generelle sexsundhed, herunder libido, begær, erektion og frugtbarhed. Du kan overveje sådanne produkter som piller, vitaminer, lotion og sådanne metoder som extenders, vægte og pumper.

Enhver høj kvalitet mandlige libido produkt skal give en pengene-tilbage garanti.
Det er også vigtigt at finde et produkt med en garantiperiode, fordi det betyder, at produktet er omhyggeligt forsket og derfor effektiv.
En anden ting, der kan betragtes som en form for en garanti for høj kvalitet og pålidelighed af produktet er en god kundesupport.

Hvordan man vælger mandlige libido produkter?

De af jer, der ikke har en klar idé om, hvad mandlige libido produkter er tilgængelige på markedet i dag, eller hvilke af dem er mere effektive og overkommelige, bør besøge et forum om mandlige libido produkter. Du vil helt sikkert få tonsvis af oplysninger der samt råd og anbefalinger om, hvordan man kan øge mandlige sexlyst efter 40 eller 50.

Hvis forummet er godt, vil det give dig de nødvendige oplysninger om alle de punkter-begyndende med prisen og slutter med effektiviteten. Fordelen ved at bruge fora for at finde oplysninger er, at der er de mennesker, der har deres egen erfaring, og de bare dele det med dig.

Lær mere om mandlige libido piller 


comments powered by Disqus