Forside  /   Kvindens Helbred  /  Kvindelig libido efter overgangsalderen

Overgangsalderen og Lav Kvindelig Libido. Sådan Boost Libido efter overgangsalderen?

Overgangsalderen og Lav Kvindelig Libido. Sådan Boost Libido efter overgangsalderen? 

Overgangsalderen og lav kvindelig Libido

Undersøgelser viser, at seksuelle problemer bliver mere almindelige blandt postmenopausale kvinder, fordi denne tilstand reducerer libido. Det kan yderligere føre til nedsat østrogen niveauer og samtidig gøre sex mere smertefuldt, når faldende seksuel ophidselse. Der er mange aspekter forbundet med overgangsalderen og lav kvindelig libido.

Hvad er overgangsalderen?

Overgangsalderen er en tilstand, hvor den kvindelige krop holder op med at få perioder permanent, men denne tilstand kan også påvirke flere andre kropsfunktioner samt. Overgangsalderen fører til flere følelsesmæssige og fysiske ændringer, der efterlader en betydelig indvirkning på sexlivet og kvinders generelle velbefindende.

Efter overgangsalderen overgang, behøver kvinder ikke bekymre sig mere om at blive gravid, smertefulde perioder, og kramper. Det bemærkes, at mange kvinder ikke finder nogen større problemer under denne overgang i deres kroppe. Men for mange andre er det almindeligt at opleve depression, smerter under sex, irritabilitet, moodiness, søvnbesvær og hedeture.
Overgangsalderen overgangen kan forekomme mellem en alder af 45 til 55, og det kan vare i den anslåede varighed på 7 til 14 år. I løbet af denne overgang varierer produktionen af progesteron og østrogen meget i æggestokkene. Bortset fra dette, knogler begynder at blive mindre tæt med øget sårbarhed over for frakturer.

Menopause
Overgangsalderen
Overgangsalderen kan starte med hysterektomi, eller det kan ske på grund af kirurgisk fjernelse af æggestokke, der genererer hormoner. Der er flere genetiske faktorer, der også spiller en vigtig rolle i at påvirke, når overgangsalderen vil begynde blandt kvinder. Kun én procent af kvinderne oplever denne betingelse, før de fylder 40, men for 5%, denne betingelse ankommer mellem 45 til 50.

Symptomer på overgangsalderen

Efter overgangsalderen begynder kvinder at komme ind i en post-overgangsalder periode, og i denne tilstand bliver de mere sårbare over for osteoporose og hjertesygdomme. Kvinder kan begynde at udvikle overgangsalderen symptomer næsten fire år før forekomsten af deres sidste periode. En ud af ti kvinder oplever overgangsalderen symptomer i næsten 12 år. Der er mange symptomer, men lav kvindelig libido er en af de mest almindelige.

For mange kvinder er symptomerne midlertidige; men mange andre oplever alvorlige tilstande i længere tid. Sammen med få menstruationsændringer er de andre symptomer for post-overgangsalderen, overgangsalderen og overgangsalderen de samme.
Tegnene på pre-overgangsalderen omfatter normalt mindre hyppige menstruation, vasomotoriske symptomer, og tungere eller lettere perioder. Få andre almindelige symptomer forbundet med denne tilstand omfatter blære kontrol spørgsmål, søvnløshed, depression, angst, nedsat sexlyst, åndedrætsbesvær, tyndere hår, og vægtøgning.

Menopause Symptoms
Overgangsalderen Symptomer
Mange kvinder rapporterer også angst, hukommelsesproblemer, koncentrationsbesvær, hovedpine, urinvejsinfektioner, nedsat knoglemasse, hårfortynding, øget hårvækst i nogle kropsdele som øvre ryg, bryst, nakke og ansigt, nedsat bryststørrelse, tør hud, øjne og mund. De alvorlige komplikationer kan også omfatte blodkar sygdom, urininkontinens, paradentose, grå stær, humørsvingninger, osteoporose, langsommere metabolisk funktion, dyspareunia, og vulvovaginal atrofi.

Overgangsalderen og kvindelige Libido

Undersøgelser viser, at overgangsalderen efterlader en negativ indvirkning på libido. I denne tilstand, østrogen og testosteron niveauer i kroppen begynder at falde dramatisk. Derfor har kvinder svært ved at blive ophidset.
Henfaldet i østrogen niveauer kan også forårsage vaginal tørhed. De reducerede østrogenniveauer er ansvarlige for det betydelige fald i blodforsyningen inden for et vaginalt område, som yderligere påvirker smøring. Bortset fra dette, overgangsalderen kan også forårsage udtynding af vaginal væggen, og denne betingelse er kendt som vaginal atrofi. Det kan yderligere føre til betydeligt ubehag under sex.

Menopause and Female Libido
Overgangsalderen og kvindelige Libido
Få andre fysiske ændringer, der sker i overgangsalderen, kan også påvirke kvindelig libido. Nogle af de mest almindelige eksempler omfatter vægtøgning og et nedsat ønske om sex. Mange kvinder oplever også nattesved, hedeture og disse følelser kan føre til en aftagende sexlyst. Depression og irritabilitet er andre almindelige problemer i denne tilstand af livet.

Forskerne har også gennemført undersøgelser om faktorer, der tvinger en kvindes krop til at gennemgå overgangsalderen betingelser med nedsat libido. Et af de store spørgsmål omfatter en historie af kroniske sundhedsmæssige tilstande som depression, diabetes, hjertesygdomme.
Staten kan også blive udløst af en historie af rygning og lavere fysisk aktivitet niveauer. Nogle kvinder kan have brug for hjælp fra læger til at håndtere de kritiske symptomer og libido ændringer i overgangsalderen.

Lav Kvindelig Libido

Lav kvindelig libido kan være et resultat af fysiske ændringer i en kvindelig krop efter overgangsalderen samt sociale og følelsesmæssige problemer. Mange voksne kvinder oplever vaginal tørhed, hvilket også reducerer den seksuelle lyst. En sådan tilstand kan være forårsaget af ukorrekte hormonelle ændringer og det nedsatte niveau af visse hormoner. Hvis hormonelle niveau er korrekt og testosteron er normal eller tæt på normal, kvinder har ingen problemer med smøring.

Hvis en kvinde ikke reagerer seksuelt, kan hun have svært ved at opnå orgasme eller kan opleve en meget svag. Selvom de fleste kvinder er i stand til at opnå flere orgasmer, kan de nemt miste denne evne og stoppe med at opleve nogen overhovedet.
Sommetider kvinder lider af kvindelig infertilitet på grund af den lave libido efter overgangsalderen. I dette tilfælde en kvindes krop bare nægter at føle nogle seksuelle lyst og producere hormoner, der kræves for ægløsning.

Sådan Boost Libido efter overgangsalderen?

Der er visse foranstaltninger hver kvinde kan tage for at øge libido efter overgangsalderen. Dette omfatter:

  • Livsstilsændringer
  • Medicinske behandlinger
  • Naturlige piller til kvindelig libido

Behandling af lav kvindelig libido efter overgangsalderen

Nogle urter blev fundet at forbedre kvinders reproduktive systemer og deres sexliv efter overgangsalderen. Der er også piller for kvindelige libido, som kan øge kvinders libido og energi og returnere deres interesse for sex, at de havde i deres ungdom.

Herbs for female libido
Urter til kvindelig libido
De mest berømte komponenter i produkter til libido-behandling er Hindbærbladekstrakt, Damiana-blad, lakridsrod, baldrianrod, sort Cohosh-rod, ingefærrod.
  • Hindbærbladekstraktet er en tonic for kvinder og såkaldt graviditets urt. Det øger evnen til at få et barn.
  • Lakridsroden bruges til at styrke binyrerne og derefter hormonel funktion af en kvindes krop. Samtidig er Damiana-bladet kendt for sin libido-behandlingseffekt fra oldtiden.
  • Baldrian roden kan hjælpe med at overvinde stress, som er en af årsagerne til lav kvindelig libido.
  • Sort cohosh rod og Ginger rod også forbedre libido efter overgangsalderen. De er i stand til at afbalancere hormoner niveau og betragtes som gode seksuelle stimulanser.
Voksne kvinder, der tager piller for libido behandling efter overgangsalderen med alle disse komponenter varsel sådanne forbedringer som fastere vaginal sammentrækninger, større bryster, mere fredelig søvn, mere regelmæssige perioder med mindre smertefulde kramper.

Livsstilsændringer

Overgangsalderen betingelser kan være svært blandt flere kvinder, men at gøre nogle væsentlige livsstilsændringer kan lette processen. En af de vigtigste ting er at bruge vandopløselige smøremidler, mens du har sex. Disse enkle over-the-counter medicin er let tilgængelige på de fleste kiosker. Men det er vigtigt at nævne, at kvinder bør undgå silikonebaserede og ikke-vandopløselige smøremidler, da de kan beskadige kondomer, der fører til tab af beskyttelse mod seksuelt overførte infektioner.

Medicinske sundhedseksperter rådgive øget fysisk aktivitet i overgangsalderen, såsom at gøre 30 minutters motion hver dag. Bortset fra dette, spise en sund kost kan også forbedre følelsen af velvære blandt kvinder.
Få væsentlige ændringer anbefales også i kvinders seksuelle vaner. Dette kan være ændringen i seksuelle rutiner som at bruge mere tid i forspil og bruge sexlegetøj eller vibratorer. Det er også muligt at finde mange stress-lindre teknikker, der kan bruges uden for soveværelset også for øget intimitet såsom at nyde hobbyer sammen og laver madlavning eller træning sammen.

Medicinske behandlinger

I tilfælde af at kvinder oplever betydelige ændringer i vaginal væv, herunder tørhed og udtynding, læger kan også anbefale østrogen terapi. Det er også muligt at anvende østrogen receptpligtig medicin direkte til skeden med vaginal ringe, piller og cremer. De kan nemt sænke østrogen dosis i forhold til brugen af regelmæssige p-piller. Din læge kan også anbefale nogle receptpligtig medicin til behandling af tilstanden.

Nogle kvinder kan også vælge at tage østrogen piller, der er tilgængelige for at øge hormonniveauer. Behandlingen er kendt som hormonbehandling, og det kan reducere andre symptomer såsom humørsvingninger, og hedeture.
Det er bedre at diskutere med din læge om medicin og kropslige ændringer, før du vælger hormonbehandlinger. Hvis din krop ikke oplever nogen positiv ændring i sexlyst efter hormonelle østrogen behandlinger, er det vigtigt at konsultere læger for livsstil og seksuel rutine ændringer.

Naturlige piller til kvindelige Libido

Generelt naturlige piller for kvindelige libido, der blev skabt for kvinder forfølge to hovedmål: de kan forbedre det intime liv og styrke forholdet til en ægtefælle eller en partner. Da kvinder er mere følsomme og følelsesmæssige, er deres seksuelle appetit ofte ustabil, og de har tendens til at miste sexlyst på grund af nogle sociale og fysiske vanskeligheder.

Fraværet af regelmæssige seksuelle relationer efter et stykke tid påvirker i høj grad den generelle trivsel. Det gør kvinder tørster efter mere og mere søvn og hvile, de mister energi til sex, begynde at opleve humørsvingninger og depressioner.
En ting mere et produkt til kvindelig libido kan gøre for dig er at løse visse infertilitetsproblemer, hvilket kan være en årsag til mange problemer med partneren. I mange tilfælde kan vanskeligheder med graviditet skade forholdet på grund af spændingen mellem partnerne.

Natural Pills for Female Libido
Naturlige piller til kvindelige Libido
Sådanne produkter rapporteres at være helt sikre. Det er ikke nødvendigt for kvinder at bekymre sig om farlige virkninger og nogle skadelige resultat, fordi der ikke vil være nogen af dem. Disse produkter er 100% harmløse. Desuden kræver de ikke recept fra fagfolk.

Boost kvindelige Libido efter overgangsalderen

Intet produkt kan garantere en komplet behandling af kvindelig libido efter overgangsalderen. Men, disse piller er designet til at forbedre fertiliteten og forbedre reproduktiv sundhed. Kvinder bemærker også en forbedret seksuel drive og ydeevne, hvilket gør dem til en bedre partner og forbedrer deres seksuelle liv.

Seksuelle problemer kan opstå fra tid til anden hos repræsentanter for begge køn, men du kan reducere deres antal, når du bruger piller til kvindelig libido.

Læs mere om piller til kvindelig libido 


comments powered by Disqus