Forside  /   Mandens helbred  /  Midtvejskrise og andropause

Midlife Crisis og Andropause. Hvordan man behandler Andropause Naturligvis?

Midlife Crisis og Andropause. Hvordan man behandler Andropause Naturligvis? 

Sundhed Aging Mænd

Når mænd ser, at ungdommens og mandig styrkes energi stilner af, når de når 40, oplever de blandede følelser. Med hensyn til de fysiske faktorer, de har hårtab, søvnløshed, problemer med hukommelse, osv. Sådanne ting gør tingene værre og forværrer situationen.

De tab motivation, føler sig irriteret og trætte meget snart. I nogle tilfælde kan de gennemgå hyperhidrosis og ansigtsskylning, problemer med vægt, muskler, og ømhed. Erektil dysfunktion er en anden ubehagelig symptom. Resultatet af det er depression.

Midlife krise

Næsten hver mand i hans midlife krise vil opleve mindst en af de ovennævnte symptomer. Graden af de ovennævnte problemer virkning kan variere, men ofte er det ganske ødelæggende. Denne krise i midten af livet påvirker mænd og deres livskvalitet, der falder som kroppen bliver ældre.

Midlife Crisis
Midlife krise
Desuden kan det bringe til osteoporose og hjerteproblemer. Dette er op til dig at beslutte, om du ønsker at gøre tilstanden lettere og udrydde symptomerne på aldring. Personen bør følge den strategi, der forener forskellige aspekter såsom kost, stresskontrol, reduktion af tobak og alkoholindtag.

Seksuel sundhed Aging Mænd

Mandlig seksuel sundhed ændrer sig også som manden aldre. Seksuel sundhed afhænger af kønshormon kaldet testosteron. Andropause, eller generelt kendt som mandlige overgangsalderen, er en hormonel tilstand sker hos mænd efter en vis alder. Der er fysiske årsager til denne betingelse, og det sker, når testosteron niveau aftager lidt efter lidt. Denne proces starter ved omkring 30 og så er der 10% nedgang hvert årti.

Fordi testosteron er et hormon, der hjælper med at opretholde seksuel libido, sæd skabelse, genital og kropsbehåring, muskelmasse, og knoglevæv, konsekvenserne af andropause gradvist fremstå som en person bliver ældre.
Som tidligere nævnt, andropause er en overgangsalder-lignende tilstand i aldrende mænd. Men hvad der præcist er andropause, hvordan adskiller det sig fra kvindelige overgangsalderen, og hvordan man behandler andropause naturligt? Lad os finde ud af det.

Hvad er Andropause?

Aldersrelaterede ændringer hos mænd fører til lav produktion af testosteron og ændringer i seksuel sundhed, karakteriseret ved en mangel på libido og nedsat seksuel funktion. Da der er lavt testosteron til brændstof mandlige libido, det påvirker mandlige seksuelle præstationer, sædkvalitet og koncentration,fysisk energi, og styrke.

Ændringen i hormoner kan også påvirke følelsesmæssige sundhed. Denne betingelse kaldes som andropause.
Andropause
Andropause og hormoner
Det sker over en gradvis fase af tid i midlife, med hormonelle niveauer betydeligt faldende som mænd holde aldring. Det er forskelligt fra overgangsalderen hos kvinder i vejen for sin debut.

Hormonelle forandringer på grund af stop i ægløsning hos kvinder markerer starten af overgangsalderen, hvilket sker hurtigt efter en alder. Men, hos mænd, testosteronniveauer holde faldende i årenes løb meget gradvist.

Hvornår sætter Andropause ind?

Normalt, mænd efter en alder af 50 lider af et fald i testosteronniveauer. Nogle mænd oplever faldet ganske tidligt på grund af usund livsstil, sygdomme, eller medicin. Mænd har de højeste testosteronniveauer i deres ungdom og ungdom. Efter en alder af 30, falder niveauet med en procent hvert år.

Andropause Symptomer

Symptomer på andropause kan forekomme, når mænd når deres sene 40's eller i løbet af deres tidlige 50's. Nogle af disse almindelige symptomer er:

 • Tab af seksualkørsel
 • Erektil dysfunktion
 • Lavt sædtal
 • Lav sperm volumen
 • Mangel på energi
 • Lav muskelmasse
 • Humørsvingninger
 • Depression
 • Søvnløshed
 • Træthed
 • Øget mave fedt
 • Koncentrationsbesvær
 • Fald i knogletætheden
 • Udvikling af mandlige bryster
 • Hårtab
 • Hedeture
 • Reduktion i testikelstørrelse

Andropause og erektil dysfunktion

Et af de største problemer med andropause er erektil dysfunktion. Dette kan være mænds største bekymring og den første grund til, at mænd ønsker at finde ud af, hvordan man behandler andropause naturligt. Under andropause, når testosteronniveauer falde for hurtigt eller er faldet til det halve fra deres højeste niveauer, seksuel sundhed hos mænd begynder at lide. Du begynder også at opleve andre over-diskuterede symptomer.

Erektil dysfunktion hos mænd er meget almindelig i slutningen af 40'erne og 50'erne på grund af et stort fald i testosteronniveauer. En mangel på de store kønshormon i den mandlige krop påvirker den seksuelle drev. Mænd begynder at opleve et tab af libido og heller ikke at udføre under seksuel aktivitet.
Andropause
Andropause og impotens
De lave niveauer af testosteron påvirker også funktionen af det seksuelle organ, som forårsager erektionsproblemer under seksuel aktivitet. Mænd undlader at opnå og opretholde en erektion under seksuel aktivitet, hvilket fører til nul tilfredshed og fornøjelse. Lavt testosteron og erektil dysfunktion er også knyttet til lav sædproduktion og reduktion i sædkoncentration.

Samlet set ønsket om at engagere sig i seksuel aktivitet, erektion, og seksuelle præstationer hæmmer betydeligt med udbrud af andropause og et fald i hormonelle niveauer.

Hvordan man kan forhindre Andropause?

Det store spørgsmål alle mænd har i deres sind er "hvordan man kan forhindre andropause?".

Her er nogle naturlige ændringer, som du skal gennemføre i dit liv for at forhindre det sæt af andropause og holde øge din hormonelle niveauer for at forhindre erektil dysfunktion, hårtab, mangel på fysisk styrke, og andre store symptomer:

 • Livsstilsændringer
 • Sund kost
 • Øvelser

Livsstilsændringer

Livsstilsfaktorer er enormt ansvarlige for tidligt eller hurtigt andropause. Mange af symptomerne på andropause opstår på grund af livsstilsproblemer som alkoholafhængighed, angst, stress, depression, mangel på søvn, og dårlig kost.

Ændre din livsstil ved at forbedre din kost og skære ned på cigaretrygning og alkoholforbrug. Den største udløser er stress og angst, der fører til en større ændring i hormonelle niveauer. Forholdet spørgsmål, finansielle bekymringer, midlife krise, og andre problemer spiller en stor rolle i andropause. Prøv at fjerne disse årsager til at føre en stress-fri, afslappet liv.

Sund kost

Spise sundt er en af de bedste måder at forebygge andropause. Mænd har brug for proteiner, vitaminer, og mineraler til at opretholde muskelmasse og støtte i testosteronproduktion. Zink, omega-3 fedtsyrer, D-vitamin, er afgørende i testosteronproduktion. Medtag magert animalsk protein, skaldyr, tun, sardiner, østers, nødder, grønne bladgrøntsager og fedtfattige mejeriprodukter i din almindelige kost.

Øvelser

For at forhindre andropause, skal du forblive fit og motion regelmæssigt. Udøver holder dit blodtryk i kontrol og eliminerer andre sygdomme som diabetes og fedme, som kan fremskynde andropause. Det forbedrer din blodcirkulation, forbedre funktionen af dine kønsorganer. Øvelser er også afgørende for korrekt hormonelle produktion i kroppen, især medvirken kroppen i at producere mere testosteron.

Mænd skal engagere sig i mindst tredive minutter af regelmæssig motion dagligt for at fremme testosteronproduktion i kroppen. Engagere sig i nogle sport eller praksis hjerte-kar-øvelser hver dag for at holde sig i form og bevare din maskulinitet.

Andropause behandlingsmuligheder

Andropause
Andropause behandlingsmuligheder
Selv om du ikke vil finde en kur mod din mid-life krise, kan du gøre kvaliteten af dit liv bedre ved hjælp af visse andropause behandlingsmuligheder,som kan hjælpe dig i din kamp med andropause konsekvenser. De mest populære erektionsforstærkere produceres i form af såkaldte erektionspiller.

Disse piller er faktisk intet mere end kosttilskud til andropause behandling. De kan bringe positive ændringer i dit seksuelle liv, som vil hjælpe dig med at forbedre kvaliteten af dit liv i almindelighed. Tro ikke dem, der siger sådanne piller er ikke pengene værd.

Det er vigtigt, fordi sex er en drivkraft, der påvirker vores liv og vores forhold. Sex er tæt forbundet med følelser, og vi kan ikke tage det separat. Kvinder foretrækker de mænd, der er stærke og gode i sengen. De vil have deres mænd til at have seksuel kraft. Og selvfølgelig er de ikke ivrige efter at tilbringe deres liv med de mænd, der lider af andropause og dens konsekvenser.

Kosttilskud til Andropause

Nøglen til premium sundhed hos mænd og bevare virilitet er at spise rigtigt. Mænd kræver flere kalorier end kvinder og skal spise fødevarer rige på protein og fibre. Mejeriprodukter, magert protein, og vegetabilske proteiner er vigtige for at holde deres styrke og reproduktive sundhed intakt.

Men fødevarer er ofte ikke tilstrækkelige til at give dig den nødvendige mængde vitaminer og mineraler. Når du undlader at indtage den nødvendige mængde af vitaminer og mineraler gennem fødevarer, den reproduktive sundhed kan lide.
Andropause
Naturlige kosttilskud til andropause behandling

Naturlig behandling for Andropause

Du har brug for naturlig behandling for andropause. Disse er normalt kosttilskud, der indeholder de nødvendige vitaminer, urter, eller mineraler til at øge din seksuelle sundhed i sådanne tider. Disse kosttilskud er de bedste andropause behandlingsmuligheder, da de genopbygge næringsstoffer mangler i kroppen. De støtte i den naturlige produktion af det mandlige hormon kaldet testosteron.

Her er nogle af de vitale næringsstoffer i testosteron-styrke kosttilskud til at helbrede lavt testosteron problemer, forbedre seksuel sundhed, og behandle andropause naturligt:

 • D-Aspartinsyre
 • Dehydroepiandrosterone
 • Zink
 • Urtekosttilskud

D-Aspartinsyre

Testosteron øge kosttilskud kan indeholde denne essentielle naturlige aminosyre kaldet D-Aspartinsyre. Forskning tyder på, at denne aminosyre har egenskaber til at øge luteinizing hormon hos mænd, hvilket gør Leydig celler i den mandlige reproduktive organ producere mere testosteron. Det forbedrer også sædproduktion og sundhed.

Dhea

DHEA eller Dehydroepiandrosterone er et hormon udskilles af binyrerne og fastholder optimale niveauer af testosteron. Kosttilskud, der indeholder DHEA fungere som en anabolsk steroid, hjælper med at styre de nødvendige niveauer af testosteron. Når folk alder og andropause begynder at sætte i, DHEA kosttilskud kan bidrage til at øge mandlige hormonniveauer.

Zink

Zink er et mineral, der er afgørende for mandlige reproduktive sundhed. Mænd med lavt testosteronniveau enormt drage fordel af zink kosttilskud. Det hjælper til at helbrede barnløshed og øger mandlige reproduktive sundhed. At tage zink kosttilskud er afgørende under andropause at forbedre seksuel sundhed.

Urtekosttilskud

Ud over vitamin-og mineraltilskud, der er andre naturlægemidler kosttilskud for andropause behandling til rådighed på markedet. Urter som ashwagandha, bukkehorn, ginseng, og Yohimbe gøre underværker i mennesker med lavt testosteronniveau. Disse urter forbedre testosteronproduktion, dermed medvirken i sædproduktionen, tæller, sperm sundhed, motilitet, og libido.

Hvordan man behandler Andropause Naturligvis? Konklusion.

Andropause er almindelig og kan ske for nogen som et naturligt fænomen. Men, Det kan kontrolleres, hvis du søger naturlige andropause behandlingsmuligheder på det rigtige tidspunkt.

Andropause
Andropause kan behandles!
Mens spise rigtigt og livsstilsændringer kan bremse starten af andropause, giver din krop med den rigtige vitamin-og mineraltilskud bidrage til at øge mandlige seksuelle sundhed. Disse naturlige måder støtte i den naturlige produktion af optimale mængder af mandlige kønshormon for at bevare din virilitet og frugtbarhed i årevis.

Selv om alle mænd ønsker at være seksuelt stærk, mange mænd har svært ved at købe andropause behandling produkter, som de ikke føler sig trygge ved at gøre det, eller de finder det fornærmende for deres ego og deres manddom. Heldigvis, i dag mange mænd formår at lære at behandle andropause naturligt og acceptere, at de kan have brug for hjælp og købe disse produkter.

Fordele ved naturlige Andropause Behandling Produkter

Naturlige andropause behandling produkter bidrage til at forbedre situationen fra forskellige punkter.

 • Først og fremmest, de bidrager til at overvinde andropause.
 • For det andet forbedrer de en mands seksuelle liv. Brug det mænd har bedre erektion, og omkreds og længde er også forbedret.
 • For det tredje: Meget vigtigt er, at en mands generelle sundhed også forbedres.
 • Fjerde: blodgennemstrømningen bliver bedre, hvilket fører til den forbedrede omsætning i bækkenområdet.
 • Og sidst men ikke mindst er, at den mandlige libido ekstraudstyr produkter gør underværker med et forhold, fordi sex er grundlaget for det.
Det er helt klart, hvorfor flere og flere mænd begynder at stole på naturlige andropause behandling piller og ofte bruge dem.

Øge testosteronniveauer og behandle Andropause naturligvis
comments powered by Disqus