Forside  /   Mandens helbred  /  Midlife krise og andropause

Midlife krise og Andropause

Midlife krise og Andropause 

Midlife krise

Når mænd ser at energi af Ungdom og mandig styrke aftager efterhånden som de når 40 de oplever blandede følelser. Hvad angår de fysiske faktorer har de hårtab, søvnløshed, problemer med hukommelsen, osv. Sådanne ting gøre tingene værre og forværres situationen. De tab motivation, føler irriteret og trætte meget snart. I nogle tilfælde kan de gennemgå hyperhidrosis og facial rødmen, problemer med vægten, muskler og ømhed. Erektil dysfunktion er en anden ubehagelig symptom. Resultatet af det er depression.

Andropause

Næsten hver mand i hans midlife krise vil opleve mindst én af de ovennævnte symptomer. Graden af de ovenfor nævnte problemer virkning kan variere, men ofte er det er helt ødelæggende. Andropause er en overgangsalderen-lignende tilstand i aldring mænd. Der er fysiske årsager til denne betingelse, og det sker, når testosteron-niveau mindsker lidt efter lidt. Denne proces starter ved ca. 30 minutter og så er der 10% nedgang hvert årti. Fordi testosteron er et hormon, der hjælper med at opretholde seksuel libido, sæd skabelse, genital og kropsbehåring, muskelmasse og knoglevæv, frem virkningerne af andropause gradvist, som en person bliver ældre.

Denne krise i livet påvirker mænd og deres livskvalitet, der reducerer som kroppen bliver ældre. Desuden kan det bringe til osteoporose og hjerte problemer. Det er op til dig at beslutte, hvis du ønsker at lette betingelsen og udrydde symptomer på andropause. Personen bør følge den strategi, der forener forskellige aspekter såsom kost, stress kontrol, reduktion af tobak og alkohol indtag.

Behandling af Andropause

Selvom du ikke vil finde en kur mod din mid-life krise, kan du gøre kvaliteten af dit liv bedre gennem andropause behandling produkter, som kan hjælpe dig i din kamp med andropause konsekvenser. De mest populære erektion enhancers er produceret i form af penis piller. De kan skabe positive forandringer i dit sexliv, som vil hjælpe dig med at forbedre kvaliteten af dit liv i almindelighed. Tro ikke dem, der mener, at sådanne piller ikke er værd at pengene brugt.

Det er vigtigt, fordi sex er en drivende kraft, der påvirker vores liv og vores forhold. Sex er tæt forbundet med følelser, og vi kan ikke tage det separat. Kvinder foretrækker mænd, der er stærk og god i sengen. De ønsker deres mænd at have seksuel vigor. Og selvfølgelig, de er ikke ivrig efter at tilbringe deres liv med de mænd, der lider af andropause og dens konsekvenser.

Selv om alle mænd vil være seksuelt stærk, finder mange mænd det vanskeligt at købe andropause behandling produkter, som de ikke føler sig trygge til at gøre det eller de finder det fornærmende for deres ego og deres manddom. Heldigvis, i dag mange mænd er i stand til at acceptere at de måske har brug for nogle hjælp og købe disse produkter.

Andropause behandling produkter bidrage til at forbedre situationen fra forskellige punkter. Først og fremmest bidrage de til at overvinde andropause. Så de forbedre sexlivet for en mand. Ved hjælp af det mænd har bedre erektion, og buggjord og længde er også forbedret. Tredje: Meget vigtigt er, at en mands samlede sundhed er også forbedret. Fjerde: blodgennemstrømningen bliver bedre, hvilket fører til bedre cirkulation i bækken området. Og sidst men ikke mindst er at de mandlige libido ekstraudstyr produkter gøre underværker med et forhold, fordi sex er en basis af det. Det er helt klart, hvorfor flere og flere mænd begynder at stole på piller og ofte bruger dem.

Find de bedste penis piller 


comments powered by Disqus