Forside  /   Mandens helbred  /  Erektil dysfunktion hos voksne

Erektil dysfunktion hos voksne. Hvordan til at behandle libido problemer?

Erektil dysfunktion hos voksne. Hvordan til at behandle libido problemer? Erektil dysfunktion hos voksne kan fremprovokeres af forskellige årsager. Disse årsager kan omfatte alder, fysisk og psykisk sundhed. Selv kronisk træthed eller stress kan have en stor indvirkning på dette problem.

Visse handlinger bør finde sted for at opnå og opretholde en hårdere erektion. Hvis noget påvirker nogle af disse egenskaber eller den komplekse ligevægt blandt dem, erektionsproblemer er den sandsynlige konsekvens.

Faser af erektion

Der er 3 hovedfaser af erektion i mænd:

 • Ophidselse. Dette er den første ting, der lancerer processen. Mænd observere, høre, røre og lugte og alle disse sanser bidrage til seksuel ophidselse. Tanker om den person, også bringe til ophidselse.
 • Svaret af nervesystemet. Øget blodgennemstrømning, som ændrer størrelsen af penis er muligt, fordi hjernen giver et tegn til nervesystemet og det aktiverer blod.
 • Reaktionen af blodkar. Når blodkarrene er afslappet, så intet forhindrer blodgennemstrømningen.

Ikke-fysiske årsager til impotens

 • Følelsesmæssige forhold. De mest typiske ikke-fysiske faktorer er spændinger, ængstelse og udmattelse. Erektion dysfunktion kan også være en utilsigtet komplikation af mentale problemer som depressiv lidelse.
 • Følelser, som du udviser over for din partner-eller som er vist af din partner-lignende bitterhed, stivhed eller fald i interesse kan også være en årsag til impotens.

Fysiske årsager til impotens

Hvis erektil dysfunktion er af den fysiske karakter, årsagerne kan være som følger:

 • Neurologisk skade som følge af langvarige diabetiske problemer
 • Forhøjet blodtryk, hjertesygdomme
 • Dårlig blodtilførsel til penis som følge af hjerte-kar-lidelser
 • Særlige lægemidler behandlinger
 • Operationer af prostata (for at være mere præcis, for kræft)
 • Endokrine systemproblemer
 • Problemer med rygsøjle
 • Hormonelle problemer
 • Alkoholisme, stofmisbrug, kæde rygning

Erektil dysfunktion hos voksne

Erektil dysfunktion hos voksne kan også være en af de tidlige tegn på et medicinsk problem, du kan være uvidende om.

Causes of Erectile Dysfunction in Adults
Årsager til seksuel dysfunktion hos voksne
De fysiske og psykologiske årsager er indbyrdes afhængige. Kun en specialist kan finde ud af, hvad der forårsagede denne lidelse.

Næsten alle har brug for en hurtig løsning på deres problemer. Vi ønsker ikke at tilbringe dage eller måneder at gøre forskellige tests og se en række specialister som rådgivet af vores familie læge for at finde ud af vi er ved godt helbred. Og hvad hvis du bare vil have en større penis, et bedre sexliv, en bedre kontrol over dine erektioner , så at være en all-Ways bedre elsker?
Heldigvis, der er nogle løsninger til behandling af libido problemer i dag

Erektil dysfunktion behandlinger

Du kan bruge kirurgisk behandling; men dette kan være både dyrt og farligt. Ingen er en passende person ville smide 4000 dollars bare for at få et skadet organ og et liv i beklagelse. Din forsikring selvfølgelig vil ikke omfatte kirurgi, så vær parat til at betale en masse.

Treatment of Erectile Dysfunction in Adults
Behandling af seksuel dysfunktion hos voksne
En af måderne til behandling af erektil dysfunktion hos voksne er at bruge penis pumper. Men husk, at denne enhed er farlig.
Du vil helt sikkert få det ønskede resultat med vakuumpumpe, men du er nødt til at sørge for, at alt er udført korrekt, da du ikke ønsker at lave en fejl, der vil bringe til skade for penis.
Forsøg ikke at forstørre din penis ved hjælp af det!

Hvordan til at behandle libido problemer sikkert?

Der er virkelig gode produkter til libido behandling , men andre produkter er ikke så gode. Nogle producenter investerer en masse kontanter i udviklingen af nye produkter, og disse nye behandlinger for erektil dysfunktion vises på markedet hver dag.

Du bør forsøge at finde de bedste metoder. Hvordan til at behandle libido problemer og undgå bivirkninger af kirurgi, pumper, og receptpligtig medicin?

Produkter til libido behandling

Produkter til libido behandling hører til den populære markedssegment få milliarder dollars. Tallet er stigende, og det siger, at nysgerrighed til produkter af denne slags er enorm, fordi seksualitet er højt værdsat i dag. Næsten hver person forsøger at forbedre deres seksuelle sundhed, seksuel lyst, og seksuel funktion.
Men er det virkelig rigtigt, at forbrugerne er glade for kvaliteten og sikkerheden af alle de strategier, der er til rådighed?

Libido behandlingsmuligheder hos voksne

Lad os tage et kig på de mest kendte produkter til libido behandling i dag og vurdere deres bekvemmelighed, sikkerhed og effektivitet. Se på listen over produkter. Vælg den, der sandsynligvis er den mest hensigtsmæssige for dig:

 • Kirurgi

  Erectile Dysfunction Surgery
  Seksuel dysfunktion kirurgi
  Trods alle bivirkninger, kirurgi er stadig anses for at være den mest foretrukne valg i listen over produkter til libido behandling for dem, der ikke er optaget af finansielle spørgsmål. Der er masser af metoder til behandling af tab af libido med kirurgi begyndende med skæring af ledbånd forbinder penis til kroppen og slutter med kroppen fedt injektioner under huden.
  Efter sådanne operationer nogle flere kirurgi involvering kan være nødvendigt at korrigere resultaterne af den foregående.
  Hyppige bivirkninger er som følger: ar, følsomhed problemer, og fedtklumper og ophobning, hvor det ikke formodes at være akkumuleret. Mere ekstreme effekter er impotens, vandladning problemer og smerter. Ud over de bivirkninger, prisen er bare for høj-fra 4000 USD til 10000 USD og endnu mere.
 • Piller, cremer, lotion

  Erectile Dysfunction Pills
  Seksuelle dysfunktion piller
  Den næste gruppe af produkter omfatter piller, cremer, patches, salver, lotion og forskellige midler af samme klasse. Det er almindeligt kendt, at erektil problemer også kunne behandles med forskellige nyttige urter.

  Vanskeligheden her er, at når disse urter er plukket i marken, tørret og leveret til køber uden ordentlig viden og erfaring, kan de ikke forventes at være af samme høj kvalitet og virkning hele tiden. Der kan kun være en bestemt kombination af ingredienser med tidstestet formel findes i de bedste penis piller.
 • Extender-enheder

  Erectile Dysfunction Devices
  Seksuelle dysfunktion enheder
  Valg nummer tre- extenders, svarende til pumper og andre trækkraft enheder. I modsætning til de såkaldte traditionelle vakuumpumper, der er for dyre og giver lav ydeevne, penis extenders er en meget sikrere udvælgelse og kan udnyttes, hver gang du har brug for det. Vakuumpumper kan bruges til at få erektion. Men en masse vakuum tryk kan deaktivere blodkarrene i penis i en lang periode.

  Extenders og andre enheder kan være gode produkter til libido behandling. Men du skal bruge dem med omhu.
  Når du ikke skynder dig, kan du opnå de fantastiske resultater.
  Disse penis enheder arbejde ved at tvinge bindevæv. I dette tilfælde antallet af celler produceret stigninger, som forbedrer mandlige erektioner og forhindre dysfunktioner.
 • Kegel og jelqing øvelser

  Erectile Dysfunction Exercises
  Seksuel dysfunktion øvelser
  Øvelser er blandt de mest omkostningseffektive metoder til behandling af libido problemer findes i klassen af naturlige produkter til libido behandling.

  Disse øvelser for libido behandling kan ske derhjemme, hvor ingen vil forstyrre dig. Du vil have en indgang til hjemmesiden med øvelserne eller købe dem på dvd'er. Ved at gøre dem, vil du begynde at opleve ekstra fornøjelse fra dit sexliv og få mere kontrol over din ejakulation.
  Selvfølgelig skal du arbejde hårdt for at få resultaterne.
  Men sammenligne det med forskellige metoder. Andre teknikker er dyre, farlige og ikke så effektive som du gerne vil. Nu kan du se alle fordelene ved denne metode.

Konklusion

Så for nu penis enheder er klinisk bevist at være den sikreste libido Enhancement produkt på markedet. Men forvent ikke penis enheder til at levere resultater natten over! De er ude af stand til sådanne mirakler som at købe dem i dag og få en længere og stærkere penis ved næste morgen. Før du bruger disse extenders, lære anvisningerne omhyggeligt. Følg dem, og du kan være tilfreds med ændringer disse extenders vil gøre.

Du bliver nødt til at bruge tid og investere en betydelig indsats for at opnå det ønskede resultat. Men du vil elske det!
Lær at behandle erektil dysfunktion hos voksne 


comments powered by Disqus