Center for Helbredspleje

Center for Helbredspleje

Internationalt Helsenetværk

Forside  /   Mandens helbred  /  Erektil dysfunktion hos voksne

Erektil dysfunktion hos voksne

Erektil dysfunktion hos voksne Erektil dysfunktion hos voksne kan være fremkaldt af forskellige årsager. Disse årsager kan omfatte alder, fysiske og psykiske sundhed. Selv kronisk træthed eller stress kan have en stor indvirkning på dette problem. Visse handlinger bør finde sted at opnå og opretholde en hårdere erektion. Hvis noget påvirker nogle af disse attributter eller den komplekse ligevægt mellem dem, er erektionsproblemer en sandsynlig konsekvens.

Faser af erektion

 • Ophidselse. Dette er den første ting, der starter processen. Mænd observere, høre, røre og lugte og alle disse sanser bidrage til seksuel ophidselse. Tanker om personen også bringe til ophidselse.
 • Reagere på nervesystemet. Øget blodgennemstrømning, som ændrer størrelsen af penis er muligt, fordi hjernen giver et tegn til nervesystemet og det aktiverer blod.
 • Svar af blodkar. Når blodkarrene er afslappet, så forhindrer intet blodgennemstrømningen.

Ikke-fysiske årsager til impotens

 • Følelsesmæssige forhold. De mest typiske nonphysical faktorer er spændinger, angst og udmattelse. Erektion dysfunktion kan også være en hændelig komplikation til psykiske problemer som depression.
 • Følelser, at du udviser mod din partner- eller der er vist af din partner - som bitterhed, stivhed eller fald i renter kan også være en årsag til impotens.

Fysiske årsager til impotens

Hvis erektil dysfunktion er af fysisk art, kan årsagerne være som følger:

 • Neurologiske skader fra langvarig diabetisk spørgsmål
 • Dårlig blodtilførsel til penis som et resultat af hjerte-kar-sygdomme
 • Særlige stof behandlinger
 • Operationer af prostata (til at være mere præcis, for kræft)
 • Endokrine systemproblemer
 • Problemer i rygsøjlen
 • Hormonelle problemer
 • Alkoholisme, stofmisbrug, kæde rygning

Erektil dysfunktion hos voksne

Erektil dysfunktion hos voksne kan også være en af de tidlige tegn på et medicinsk problem, du kan være uvidende om.

De fysiske og psykiske årsager er indbyrdes afhængige. Kun en specialist kan finde ud af, hvad der forårsagede denne lidelse.

Næsten alle har brug for en hurtig løsning på deres problemer. Vi ønsker ikke at tilbringe dage eller måneder laver forskellige tests og ser en række specialister, som anvist af vores familie læge at finde ud af, vi er ved godt helbred. Og hvad hvis du bare ønsker en større penis, et bedre sexliv, en bedre kontrol over din erektioner at være en all-måder bedre elsker?

Heldigvis er der nogle løsninger i dag.

Rejsningsproblemer behandlinger

Du kan bruge kirurgisk behandling; men dette kan være både dyrt og farligt. Ingen at være en passende person ville smide fire tusinde dollars bare for at få et skadet organ og et liv med beklagelse.

En af måder til behandling af erektil dysfunktion hos voksne er at bruge penis pumper. Men husk, at denne enhed er farligt. Du vil helt sikkert få det ønskede resultat med vakuum, men du skal sørge for, at alt udføres korrekt som du ikke ønsker at gøre nogle fejl, som vil bringe til skader på penis. Håbe ikke at forstørre din penis ved hjælp af det.

Og endelig er der penis enheder, som virker ved at tvinge bindevævet. I dette tilfælde produceret antallet celler stigninger, som forbedrer mandlige erektioner og forhindre dysfunktioner. Så for nu er det den sikreste ekstraudstyr produkt på markedet. Men forvent ikke penis enheder til at levere resultater natten! De er i stand til sådanne mirakler som købe dem i dag og få en længere og stærkere penis ved næste morgen.

Du bliver nødt til at bruge tid og investere betydelig indsats for at opnå det ønskede resultat. Men du vil elske det!

Læs virkelige anmeldelser i penis enheder forum 


comments powered by Disqus