Forside  /   Vægtkontrol

Vægtkontrol

Vægtkontrol Din vægtkontrol er en balancerings handling, og kalorier er en del af denne ligning. Fad kostvaner kan love dig, at tælle kulhydrater eller spise et bjerg af grapefrugt vil gøre pounds drop off. Men når det kommer til vægttab, det er kalorier, der tæller. Vægttab kommer ned til at brænde flere kalorier, som du tager i. Du kan gøre det ved at reducere ekstra kalorier fra mad og drikkevarer og øge kalorier brændt gennem fysisk aktivitet.

Når du forstår, at ligningen, er du klar til at sætte dine vægttab mål og lave en plan for at nå dem. Husk, at du ikke behøver at gøre det alene. Tal med din læge, familie og venner for at støtte. Planlæg også smart: forudse, hvordan du håndterer situationer, der udfordrer din beslutsomhed og de uundgåelige mindre tilbageslag.

Hvis du har alvorlige helbredsproblemer på grund af din vægt, din læge kan foreslå vægttab kirurgi eller medicin for dig. I dette tilfælde skal du og din læge grundigt diskutere de potentielle fordele og mulige risici.

Helsenyheder

Plantebaseret kost kan helbrede din reumatoid arthritis

Sendt den fredag, september 13, 2019

Ifølge den seneste gennemgang, vedtage en plante-baseret kost kunne godt lindre hævede led og smerter af reumatoid arthritis (RA).

Undersøgelse: mange læger er uforberedte på at hjælpe deres patienter med at forebygge diabetes

Indsendt den onsdag, september 11, 2019

I en rapport om deres resultater i Journal of generel intern medicin, forskerne siger deres undersøgelse af 1.000 tilfældigt udvalgte Pcp'er afslørede betydelige huller i koncernens samlede viden om risikofaktorer, diagnostiske kriterier og anbefalede forvaltning/ forebyggende praksis for Prediabetes.

Gut mikrobiome og IBD – forbindelsen måske i kosten siger undersøgelse

Indsendt den onsdag, september 11, 2019

En ny undersøgelse har vist afgørende beviser for, at inflammatorisk tarmsygdom eller IBD er tæt forbundet med tarm mikrobielle miljø, som kan ændres med receptpligtig kost. Mikrobiomet i den menneskelige tarm er en samling af sunde og hjælpsomme bakterier, der hjælper i flere funktioner i kroppen, herunder udvikling og opretholdelse af immunitet.Vægtkontrol
comments powered by Disqus