Forside  /   Vægtkontrol

Vægtkontrol

Vægtkontrol Din vægtkontrol er en balancegang, og kalorier er en del af denne ligning. Fad kostvaner kan love dig, at tælle kulhydrater eller spise et bjerg af grapefrugt vil gøre pounds drop off. Men når det kommer til vægttab, det er kalorier, der tæller. Vægttab kommer ned til at brænde flere kalorier, som du tager i. Du kan gøre det ved at reducere ekstra kalorier fra mad og drikkevarer og øge kalorier brændt gennem fysisk aktivitet.

Når du forstår, at ligningen, du er klar til at sætte dit vægttab mål og lave en plan for at nå dem. Husk, du behøver ikke at gøre det alene. Tal med din læge, familie og venner for støtte. Planlæg også smart: Forudse, hvordan du vil håndtere situationer, der udfordrer din beslutsomhed og de uundgåelige mindre tilbageslag.

Hvis du har alvorlige helbredsproblemer på grund af din vægt, din læge kan foreslå vægttab kirurgi eller medicin for dig. I dette tilfælde, du og din læge bliver nødt til grundigt at drøfte de potentielle fordele og de mulige risici.

Helsenyheder

Stærkere start i vægttab rejse knyttet til langsigtet succes

Sendt på torsdag, September 10, 2020

Ny analyse af CSIRO, Australiens nationale videnskab agentur, har afsløret, at en stærkere start i de første tre uger af en kost er knyttet til større vægttab succes på længere sigt.

Udforskning af muligheden for, at mindfulness med tempoet vejrtrækning reducerer blodtrykket

Sendt på torsdag, September 10, 2020

Ifølge American Stroke Association og American Heart Association, mere end 100 millioner amerikanere har forhøjet blodtryk.

Probiotika kan hjælpe med at håndtere fedme hos yngre befolkning

Sendt på mandag, September 07, 2020

Probiotika kan hjælpe børn og unge med fedme tabe sig, når det tages sammen med en kalorie-kontrolleret kost, ifølge en undersøgelse, der præsenteres på e-ECE 2020.Vægtkontrol
comments powered by Disqus