Forside  /   Vægtkontrol

Vægtkontrol

Vægtkontrol Vægtkontrol er en balanceakt, og kalorier er en del af ligningen. Fad kostvaner kan love dig, at tælle kulhydrater eller spise et bjerg af grapefrugt vil gøre pounds drop off. Men når det kommer til vægttab, det er kalorier der tæller. Vægttab kommer til at forbrænde flere kalorier, som du tager i. Du kan gøre det ved at reducere ekstra kalorier fra fødevarer og drikkevarer og øge kalorier brændt gennem fysisk aktivitet.

Når du forstår, at ligningen, er du klar til at sætte dit vægttab mål og lave en plan for at nå dem.. Husk, at du ikke behøver at gøre det alene. Tal med din læge, familie og venner for støtte. Også, plan smart: forudse hvordan du vil håndtere situationer, der udfordrer din beslutsomhed og de uundgåelige mindre tilbageslag.

Hvis du har alvorlige helbredsmæssige problemer på grund af din vægt, kan din læge foreslå vægttab kirurgi eller medicin for dig. I dette tilfælde, skal du og din læge grundigt diskuterer de potentielle fordele og mulige risici. 

Helsenyheder

Undersøgelsen afslører, hvordan en regulerende molekyle sikrer passende forsyning af blod celler

Sendt oven på onsdag, marts 13, 2019

Kroppen har brug at skabe en kontinuerlig forsyning af blod celler at indtaste omsætning. Blodlegemer har en lang række funktioner lige fra at levere ilt til vævene, bekæmpe infektioner og gør det muligt for blodet at størkne ved skade.

Forskning viser, hvordan SGLT-2 hæmmere fremkalde en fastende tilstand, der udløser metaboliske fordele

Sendt oven på fredag, marts 08, 2019

SGLT-2-hæmmere er en relativt ny klasse af diabetes medicin, der har vist mange fordele for mennesker med type 2-diabetes, som ikke har responderet godt på tidligere interventioner, herunder kost ændringer og metformin.

Intens vægt tab med supper og shakes kunne omvendt type 2 diabetes

Sendt oven på torsdag, marts 07, 2019

En ny undersøgelse ser på de langsigtede virkninger af at miste betydelige mængder af vægt har fundet at det kunne omvendt type 2 diabetes i mere end en tredjedel af patienterne. Med den voksende epidemi af fedme og type 2-diabetes i hele verden, dette kunne være et vigtigt resultat.Vægtkontrol
comments powered by Disqus