Forside  /   Vægtkontrol

Vægtkontrol

Vægtkontrol Din vægtkontrol er en balancegang, og kalorier er en del af denne ligning. Fad kostvaner kan love dig, at tælle kulhydrater eller spise et bjerg af grapefrugt vil gøre pounds drop off. Men når det kommer til vægttab, er det kalorier, der tæller. Vægttab kommer ned til at brænde flere kalorier, som du tager i. Du kan gøre det ved at reducere ekstra kalorier fra mad og drikkevarer og øge kalorier brændt gennem fysisk aktivitet.

Når du forstår, at ligningen, er du klar til at indstille dit vægttab mål og lave en plan for at nå dem. Husk, at du ikke behøver at gøre det alene. Tal med din læge, familie og venner for at få støtte. Planlæg også smart: Forudse, hvordan du håndterer situationer, der udfordrer din beslutsomhed og de uundgåelige mindre tilbageslag.

Hvis du har alvorlige helbredsproblemer på grund af din vægt, din læge kan foreslå vægttab kirurgi eller medicin for dig. I dette tilfælde skal du og din læge grundigt diskutere de potentielle fordele og de mulige risici. 

Helsenyheder

Alternativer til amning

Skrevet fredag den 26. februar 2021

Uanset af hvilken grund, undertiden amning er ikke den bedste løsning for nye mødre. Find ud af, hvilke alternativer der er tilgængelige for dig til din baby.

DVT-sager og COVID: Hvad er linkene?

Skrevet fredag den 26. februar 2021

Læger har fundet flere blodprop tilfælde, som DVT og PE, under pandemien. Find ud af, hvad der kan forårsage disse tilstande, hvordan de forholder sig til COVID-19, og hvilke konsekvenser de kombinerede sygdomme kan skabe.

COVID: Mental Sundhed 'Epidemi' i Fællesskaber af Color

Skrevet fredag den 26. februar 2021

Fællesskaber af farve står over for en bølge af psykiske problemer som følge af, hvordan pandemien har ændret den måde, folk interagerer og sørge, eksperter advarer.Vægtkontrol
comments powered by Disqus