Forside  /   Vægtkontrol

Vægtkontrol

Vægtkontrol Din vægtkontrol er en balancerings handling, og kalorier er en del af denne ligning. Fad kostvaner kan love dig, at tælle kulhydrater eller spise et bjerg af grapefrugt vil gøre pounds drop off. Men når det kommer til vægttab, det er kalorier, der tæller. Vægttab kommer ned til at brænde flere kalorier, som du tager i. Du kan gøre det ved at reducere ekstra kalorier fra mad og drikkevarer og øge kalorier brændt gennem fysisk aktivitet.

Når du forstår, at ligningen, er du klar til at sætte dine vægttab mål og lave en plan for at nå dem. Husk, at du ikke behøver at gøre det alene. Tal med din læge, familie og venner for at støtte. Planlæg også smart: forudse, hvordan du håndterer situationer, der udfordrer din beslutsomhed og de uundgåelige mindre tilbageslag.

Hvis du har alvorlige helbredsproblemer på grund af din vægt, din læge kan foreslå vægttab kirurgi eller medicin for dig. I dette tilfælde skal du og din læge grundigt diskutere de potentielle fordele og mulige risici.

Helsenyheder

Svingende vægt ændringer kan gentages i anden graviditet og kan forudsige dårlige resultater

Sendt den torsdag, November 14, 2019

Alle ved, at få overskydende vægt under en graviditet er dårlig, men klinikere sjældent overveje vægt gevinster og tab fra en graviditet til den næste-især i normal-vægt kvinder.

Undersøgelse undersøger effekten af nutraceuticals til at styre diabetes

Sendt den torsdag, November 14, 2019

Hvert femte minut, en person i Australien er diagnosticeret med diabetes. Det er Australia's hurtigst voksende kronisk tilstand, men som dens udbredelse vokser flere mennesker tilføjer kosttilskud til deres kost i håb om at reducere deres risiko for sygdommen.

Cedars-Sinai kirurger opdage og fjerne 25-pund kræft ovarie tumor

Sendt den torsdag, November 14, 2019

Maria Robles Garcia var sikker på hendes ubehagelige abdominale symptomer ikke var forårsaget af irritabel tyktarm eller fra at være overvægtige, uanset at hendes lokale læger gentagne gange fortalte hende, at det var tilfældet.Vægtkontrol
comments powered by Disqus