Forside  /   Vægtkontrol

Vægtkontrol

Vægtkontrol Din vægtkontrol er en balancegang, og kalorier er en del af denne ligning. Fad kostvaner kan love dig, at tælle kulhydrater eller spise et bjerg af grapefrugt vil gøre pounds drop off. Men når det kommer til vægttab, er det kalorier, der tæller. Vægttab kommer ned til at brænde flere kalorier, som du tager i. Du kan gøre det ved at reducere ekstra kalorier fra mad og drikkevarer og øge kalorier brændt gennem fysisk aktivitet.

Når du forstår, at ligningen, er du klar til at indstille dit vægttab mål og lave en plan for at nå dem. Husk, at du ikke behøver at gøre det alene. Tal med din læge, familie og venner for at få støtte. Planlæg også smart: Forudse, hvordan du håndterer situationer, der udfordrer din beslutsomhed og de uundgåelige mindre tilbageslag.

Hvis du har alvorlige helbredsproblemer på grund af din vægt, din læge kan foreslå vægttab kirurgi eller medicin for dig. I dette tilfælde skal du og din læge grundigt diskutere de potentielle fordele og de mulige risici. 

Helsenyheder

Ebola Survivor kan have startet seneste udbrud - 5 år senere

Skrevet tirsdag den 16. marts 2021

En genetisk analyse viste, at det nuværende udbrud af ebola i Guinea sandsynligvis startede med en overlevende fra udbruddet i 2014-2016, hvis testikler husede sovende virus.

Flere lande suspenderer brugen af AstraZeneca-vaccine

Skrevet mandag den 15. marts 2021

En række nationer har standset ved hjælp af AstraZeneca COVID-19 vaccinen på grund af rapporter vaccinen kan være knyttet til blodpropper.

'Race Gap' i Heart Health har ændret sig lidt i 20 år

Skrevet mandag den 15. marts 2021

Ny forskning viser sorte amerikanere, der bor i landdistrikterne er to til tre gange større sandsynlighed for at dø af diabetes og forhøjet blodtryk sammenlignet med hvide landdistrikter folk.Vægtkontrol
comments powered by Disqus