Forside  /   Vægtkontrol

Vægtkontrol

Vægtkontrol Din vægtkontrol er en balancegang, og kalorier er en del af denne ligning. Fad kostvaner kan love dig, at tælle kulhydrater eller spise et bjerg af grapefrugt vil gøre pounds drop off. Men når det kommer til vægttab, det er kalorier, der tæller. Vægttab kommer ned til at brænde flere kalorier, som du tager i. Du kan gøre det ved at reducere ekstra kalorier fra mad og drikkevarer og øge kalorier brændt gennem fysisk aktivitet.

Når du forstår, at ligningen, du er klar til at sætte dit vægttab mål og lave en plan for at nå dem. Husk, du behøver ikke at gøre det alene. Tal med din læge, familie og venner for støtte. Planlæg også smart: Forudse, hvordan du vil håndtere situationer, der udfordrer din beslutsomhed og de uundgåelige mindre tilbageslag.

Hvis du har alvorlige helbredsproblemer på grund af din vægt, din læge kan foreslå vægttab kirurgi eller medicin for dig. I dette tilfælde, du og din læge bliver nødt til grundigt at diskutere de potentielle fordele og de mulige risici.

Helsenyheder

Kliniske forsøg viser, at SGLT2-hæmmer kan gavne patienter med type 2-diabetes

Sendt på tirsdag, November 17, 2020

Mindre end et årti siden, Food and Drug Administration godkendt lægemidler til behandling af type 2 diabetes på en helt ny måde.

At miste to til tre kg vægt kan næsten halvere risikoen for type 2 diabetes

Sendt på torsdag, November 12, 2020

Miste et par kilo i vægt næsten halverer folks risiko for at udvikle type 2 diabetes - ifølge en storstilet forskningsundersøgelse ledet af Norfolk og Norwich University Hospital og University of East Anglia.

Nafamostat mesylate reducerer i første omgang SARS-CoV-2 virusbelastninger i hamstere, viser undersøgelse

Sendt på torsdag, November 12, 2020

Forskere har konstateret, at nafamostat mesylate, når injiceres i næsehulen af syriske hamstere, kan mindske indledende SARS-CoV-2 virale belastninger i deres næse. Denne effekt var dog midlertidig, og yderligere test er nødvendige for at bestemme klinisk signifikante virkninger. Forskergruppens resultater er tilgængelige på fortryksserveren bioRxiv*.Vægtkontrol
comments powered by Disqus