Center for Helbredspleje

Center for Helbredspleje

Internationalt Helsenetværk

Forside  /   Vægtkontrol

Vægtkontrol

Vægtkontrol Din vægtkontrol er en balancerings handling, og kalorier er en del af denne ligning. Fad kostvaner kan love dig, at tælle kulhydrater eller spise et bjerg af grapefrugt vil gøre pounds drop off. Men når det kommer til vægttab, det er kalorier, der tæller. Vægttab kommer ned til at brænde flere kalorier, som du tager i. Du kan gøre det ved at reducere ekstra kalorier fra mad og drikkevarer og øge kalorier brændt gennem fysisk aktivitet.

Når du forstår, at ligningen, er du klar til at sætte dine vægttab mål og lave en plan for at nå dem. Husk, at du ikke behøver at gøre det alene. Tal med din læge, familie og venner for at støtte. Planlæg også smart: forudse, hvordan du håndterer situationer, der udfordrer din beslutsomhed og de uundgåelige mindre tilbageslag.

Hvis du har alvorlige helbredsproblemer på grund af din vægt, din læge kan foreslå vægttab kirurgi eller medicin for dig. I dette tilfælde skal du og din læge grundigt diskutere de potentielle fordele og mulige risici.

Helsenyheder

Skæring omkring 300 kalorier om dagen beskytter hjertet selv i svelte voksne

Sendt den fredag, juli 12, 2019

Nye data fra en to-årig Duke Health Trial tyder på, når det kommer til at skære din risiko for Killer lidelser som diabetes og hjertesygdomme, der er altid plads til forbedring.

Lever fedt biomarkør niveauer forbundet med metaboliske sundhedsmæssige fordele ved motion, undersøgelse finder

Sendt den torsdag, juli 11, 2019

Mens genetik og andre faktorer som alder og køn bidrager til den enkeltes respons på motion, er der kun lidt kendskab til de biologiske mekanismer, hvormed fysisk aktivitet medfører gavnlige ændringer i kroppen.

' Trafiklys ' fødevare etiketter forbundet med reduktion i kalorier købt af hospitalsmedarbejdere

Sendt den torsdag, juli 11, 2019

En ny undersøgelse af Massachusetts General Hospital efterforskere frigivet i dag i JAMA Network Open, en udgivelse af Journal of American Medical Association, viste, at mærkning mad valg i et hospital Cafeteria med enkle "trafiklys" symboler, der indikerer deres relative sundhedsværdi, var forbundet med en reduktion i antallet af kalorier, som medarbejderne havde købt, og at ændringerne i kosten blev opretholdt over to år.Vægtkontrol
comments powered by Disqus