Forside  /   Vægtkontrol

Vægtkontrol

Vægtkontrol Din vægtkontrol er en balancegang, og kalorier er en del af denne ligning. Fad kostvaner kan love dig, at tælle kulhydrater eller spise et bjerg af grapefrugt vil gøre pounds drop off. Men når det kommer til vægttab, det er kalorier, der tæller. Vægttab kommer ned til at brænde flere kalorier, som du tager i. Du kan gøre det ved at reducere ekstra kalorier fra mad og drikkevarer og øge kalorier forbrændt gennem fysisk aktivitet.

Når du forstår, at ligningen, du er klar til at indstille dit vægttab mål og lave en plan for at nå dem. Husk, at du ikke behøver at gøre det alene. Tal med din læge, familie og venner for at få støtte. Planlæg også smart: Forudse, hvordan du vil håndtere situationer, der udfordrer din beslutsomhed og de uundgåelige mindre tilbageslag.

Hvis du har alvorlige helbredsproblemer på grund af din vægt, din læge kan foreslå vægttab kirurgi eller medicin for dig. I dette tilfælde, du og din læge bliver nødt til grundigt at diskutere de potentielle fordele og de mulige risici.

Helsenyheder

Undersøgelse afslører, hvordan hormon leptin bidrager til vægttab

Lagt ud på onsdag, April 01, 2020

Nogle kalder det baby fedt. Men nyere forskning har vist, at voksne har det også - hvilket er en god ting. Brunt fedt, den såkaldte gode fedt, der kan beskytte mod fedme og tilhørende sundhedsrisici, som hjerte-kar-sygdom og diabetes, er placeret i små lommer i hele kroppen.

Gastrisk bypass kan være den bedste kirurgiske løsning hos patienter med NAFLD

Sendt på tirsdag, marts 31, 2020

Bariatrisk kirurgi kan være en effektiv behandling for ikke-alkoholiske fedtlever sygdom (NAFLD), foreslår en ny undersøgelse accepteret til præsentation på ENDO 2020, det endokrine Society's årlige møde, og offentliggørelse i Journal of the Endocrine Society.

Motion kan forbedre hjertefunktionen betydeligt hos patienter med type 2-diabetes

Lagt ud på mandag, marts 30, 2020

Forskere i Leicester har vist, at funktionen af hjertet kan forbedres betydeligt hos patienter med type 2 diabetes gennem motion.Vægtkontrol
comments powered by Disqus