Forside  /   Vægtkontrol

Vægtkontrol

Vægtkontrol Din vægtkontrol er en balancerings handling, og kalorier er en del af denne ligning. Fad kostvaner kan love dig, at tælle kulhydrater eller spise et bjerg af grapefrugt vil gøre pounds drop off. Men når det kommer til vægttab, det er kalorier, der tæller. Vægttab kommer ned til at brænde flere kalorier, som du tager i. Du kan gøre det ved at reducere ekstra kalorier fra mad og drikkevarer og øge kalorier brændt gennem fysisk aktivitet.

Når du forstår, at ligningen, er du klar til at sætte dine vægttab mål og lave en plan for at nå dem. Husk, at du ikke behøver at gøre det alene. Tal med din læge, familie og venner for at støtte. Planlæg også smart: forudse, hvordan du håndterer situationer, der udfordrer din beslutsomhed og de uundgåelige mindre tilbageslag.

Hvis du har alvorlige helbredsproblemer på grund af din vægt, din læge kan foreslå vægttab kirurgi eller medicin for dig. I dette tilfælde skal du og din læge grundigt diskutere de potentielle fordele og mulige risici.

Helsenyheder

Sundhedsmæssige fordele ved en» tør januar «

Sendt den tirsdag, januar 14, 2020

Et nytår betyder ofte en liste over beslutninger om forandring, såsom at undlade at drikke alkohol, stoppe med at ryge eller leve en sundere livsstil. For en, "Dry januar" er blevet uhyre populære, fordi det motiverer folk til at afstå fra at drikke alkohol i 30 dage, i det mindste.

At tabe tungen fedt forbedrer søvnapnø

Sendt den mandag, januar 13, 2020

Læger allerede ved, at vægttab kan være en effektiv behandling for at forbedre søvnapnø, selv om årsagerne til dette har været uklart. Nu, ny forskning har afsløret, at en reduktion i tungen fedt er nøglen til hvorfor fedttab hjælper i tilfælde af obstruktiv søvnapnø (Osa).

Mount Sinai læger understrege vigtigheden af tidlig påvisning, behandling af skjoldbruskkirtlen sygdom

Sendt den søndag, januar 12, 2020

Januar er skjoldbruskkirtlen bevidsthed måned, og læger fra Hilda og J. Lester Gabrilove division af Endokrinologi, diabetes og knoglesygdom og Department of Otolaryngology – hoved og hals kirurgi på Mount Sinai sundhedssystemet understreger vigtigheden af at være opmærksom på symptomer, der kan være relateret til skjoldbruskkirtlen sygdom.Vægtkontrol
comments powered by Disqus