Forside  /   Mandens helbred  /  Øge sæd uden medicin

Øge sæd uden medicin

Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

Øge sæd uden medicin

Forbedre mandlige fertilitet

Tro det eller ej, er det muligt at forbedre mandlige fertilitet. Ja, det er muligt at øge chancerne for undfangelse til næsten hver mand. Dette kræver ikke nogle særlige viden, hvilket er gode nyheder for mænd drømmer om børn. Mandlige fertilitet bestemmes af antallet af sæd celler en mand har under en ejakulation. Der er en masse medicin produkter på markedet i dag at løfte en virkning at øge sæd.

Øge sæd uden medicin

En stor del af disse lægemidler er naturlægemidler men indeholder potentielt farlige ingredienser som Yohimbe for eksempel (bark af afrikanske Yohimbe træ). De er også for dyrt, hvis du ønsker at bruge dem regelmæssigt. Så vil det være bedre at finde en anden effektiv måde at øge sæd tæller. Naturlægemidler fødevarer og kosttilskud som græskar frø og Savpalme kan hjælpe dig til at støtte din fertilitet og prostata sundhed, mens zink kan forbedre kvaliteten og mængden af sæd. Ikke desto mindre, du behøver ikke dyre tabletter til at øge sæd tæller!

Er det muligt at øge sæd uden medicin? Hvis du gør nogle øvelser regelmæssigt, er det meget muligt. Eksempel på en sådan teknik er PC (overgangsalder muskel) øvelser (Kegels). De kan være nyttigt, hvis en mand ønsker at øge sæd tæller. Disse sæd øvelser er rapporteret at øge mandlige fertiliy og endda forbedre mandlige orgasmer! At være fysisk aktiv og udøve regelmæssigt er et stort skridt mod at forbedre alle aspekter af sexliv. En sund kost primært bestående af frugt og grøntsager samt drikke masser af vand kan hjælpe også. Mejeriprodukter er kendt for at hjælpe mænd med at producere mere sæd. Vel vidende, at ca. 95% af sædmængde tilhører vand, vil du klart forstå, at mangel på vand i kroppen synligt vil reducere din belastning størrelse.

Hyppigheden af dine ejakulationer kan bestemme mængden af sæd , du producerer. Det er en anden vigtig faktor. Hvis du har samleje 2 - 3 gange om dagen, vil mængden af sæd være langt mindre end det er når du har kun ét orgasme om dagen. Men ikke oplever seksuel kontinens længere end 3 dage. Det vil ikke bidrage til at øge din sædmængde; Dette faktum er bare en fordom. Afholdenhed sammen med kantning teknikker kan arbejde godt og du vil have god sæd sædafgang.

Kantning er en særlig procedure, når du nå den orgasmic punkt og stoppe i stedet for sædafgang. Flere sådanne pauser under sex eller onani vil blive efterfulgt af en stor belastning og imponerende chancer for undfangelse! Sæd øvelser, kegels, kantning og alle nævnt ovenfor vil Vis du sex du aldrig har oplevet.

Sæd øvelser

Der er let at følge vejledninger, som indeholder oplysninger om sæd øvelser med trin for trin vejledninger til at øge sæd og således forbedre mandlige fertilitet. Konsekvent træning gør det muligt at øge gennemsnitlige ejakulere beløb på 1,5-4ml, det imponerende antal over 10ml. En god sæd øvelser programmet kan også indeholde yderligere oplysninger på nogle overkommelige kosttilskud og mad du kan købe, der kan overgå resultaterne af eventuelle eksisterende piller forstørre sædmængde, men mindre regning.

Find de bedste øvelser for mænd 


comments powered by Disqus