Forside  /   Mandens helbred  /  Forøg sæd uden medicin

Øge sæd produktionen uden medicin

Øge sæd produktionen uden medicin Hvordan man kan øge sæd produktion uden medicin? En stor del af disse lægemidler er naturlægemidler men indeholder potentielt farlige ingredienser som Yohimbe for eksempel (bark af afrikanske Yohimbe træ). De er også for dyrt, hvis du ønsker at bruge dem regelmæssigt. Så vil det være bedre at finde en anden effektiv måde at øge sæd produktion.

Hvordan man kan øge sæd produktion uden medicin?

Naturlægemidler fødevarer og kosttilskud som græskar frø og Savpalme kan hjælpe dig til at støtte din fertilitet og prostata sundhed, mens zink kan forbedre kvaliteten og mængden af sæd. Ikke desto mindre, du behøver ikke dyre tabletter til at øge sæd produktion!

Er det muligt at øge sæd uden medicin? Hvis du gør nogle øvelser regelmæssigt, er det meget muligt.
Eksempel på en sådan teknik er PC (overgangsalder muskel) øvelser (også kendt som "Kegels").
De kan være nyttigt, hvis en mand ønsker at øge sæd produktion. Disse sæd øvelser er rapporteret at øge mandlige fertiliy og endda forbedre mandlige orgasmer!

Lav sæd produktion

Mange mennesker tror, at lave sæd produktion ikke er kan behandles. Denne omstændighed er imidlertid ikke rigtig på alle som lav sæd produktion kan undertiden behandles med ordineret medicin, sund kost og ændre vores livsstil.

Low Semen Production is Treatable with Simple Lifestyle Changes
Lav sæd produktion er Treatable med enkle livsstilsændringer
Der er et par enkle livsstilsændringer, der vil hjælpe dig med hurtigt at øge sæd produktion:

 • At være fysisk aktive og udøver regelmæssigt er et stort skridt mod at forbedre alle aspekter af sexliv.
 • En sund kost primært bestående af frugt og grøntsager samt drikke masser af vand kan hjælpe også.
 • Dairy produkter er kendt for at hjælpe mænd producere mere sæd.
 • Vel vidende, at ca. 95% af sædmængde tilhører vand, vil du klart forstå, at mangel på vand i kroppen synligt vil reducere din sædproduktionen.
 • Hyppigheden af dine ejakulationer kan bestemme mængden af sæd, som du producerer. Det er en anden vigtig faktor. Hvis du har samleje 2 - 3 gange om dagen, vil mængden af sæd være langt mindre end det er når du har kun ét orgasme om dagen.
 • Men ikke oplever seksuel kontinens længere end 3 dage. Det vil ikke bidrage til at øge din sædmængde; Dette faktum er bare en fordom. Afholdenhed sammen med kantning teknikker kan arbejde godt og du vil have god sæd sædafgang.

Hvordan man kan forbedre mandlige fertilitet og øge sæd produktion?

Vi alle er bekendt med, at det er på grund af fertilitet af en mand , at han er i stand til at reproducere naturligt. Rapporter er der at lave sæd produktion , der er i dag et voksende problem, påvirker omkring én ud af hver seks par. Undersøgelser har også fundet, at man i alle tre tilfælde af infertilitet skyldes lav frugtbarhed problem forårsaget af lav sæd produktion i mandlige partner.

How to Improve Male Fertility and Increase Semen Production
Lær at forbedre mandlige fertilitet og øge sæd produktion
Her er nogle af måder at hjælpe mænd med at forbedre frugtbarhed og øge sæd produktion:

 • Udøve regelmæssigt - der er undersøgelser der viser, at motion ikke kun øger testosteron-niveau i mandlige, men også forbedre deres tillid samt fysiske præstationer. Nogle undersøgelser viser også, at disse mænd har tendens til at have bedre sædkvalitet og højere testosteronniveauer, der motionerer regelmæssigt i forhold til dem, der forbliver inaktive. Det anbefales altid at gøre motion på en regelmæssig basis, da det holder kroppen passer og hjælp til at forbedre sædkvaliteten.

  Man bør dog undgå alt for meget motion som det kunne potentielt reducere testosteron-niveau og har modsatte virkning.
  Dem, der ønsker at forbedre deres frugtbarhed uden gør øvelse på regelmæssig basis bør fokusere på opholder sig fysisk aktive ved at gøre moderat øvelser for at øge sædkvalitet og kvantitet.
 • Minimere stress ved at holde dig afslappet - Stress kan negativt påvirke din fertilitet og reducere din seksuel tilfredsstillelse. Langvarig stress rejser ofte cortisol hormonet, som yderligere negativt effekter testosteron-niveau i mandlige. Testosteron-niveau i mand har tendens til at falde kraftigt når cortisol går op. Det er derfor nødvendigt at gøre visse afslapning teknikker til at sænke ned stress-niveau og holde alt under kontrol.
  Man kan fokusere på stress management aktiviteter som meditation, gåture i parken, tilbringe tid sammen med venner eller familiemedlemmer, motion osv.
 • Prøv Puncturevine - Puncturevine er en medicinsk urt, som er også kendt som Tribulus Terrestris. Det bruges ofte til at øge fertiliteten hos hanner. Læger anbefaler, at for at øge libido og erektil funktion tager 6 gram af Tribulus rod på daglig basis for tidsrummet af 2-3 måneder er meget gavnligt. Undersøgelser viser også, at Puncturevine ikke giver anledning til testosteron-niveau, men det kan engang øge væksten af fremme af libido celler.
 • Forbruge mere af Vitamin D - medicinske undersøgelser, D-Vitamin er den bedste næringsstof, som hjælper med at øge testosteron-niveau og forbedring af mandlige fertilitet. De mennesker, der har en mangel på D-vitamin har tendens til at have lavere testosteron-niveau. Hvis fakta er at blive troet, forudsættes det, at tage 3.000 IU af D3-vitamin dagligt i tidsrummet 10-12 måneder kan øge testosteron niveauet hos mænd med 25%.
 • Få nok af C-Vitamin - i modsætning til vitamin D, der hjælper med at øge niveauet af testosteron hos mænd, C-vitamin bør indtages som det væsentligt forbedrer sædkvalitet og sædkvalitet. Regelmæssig indtagelse af C-vitamin hjælper også med at reducere væksten af deforme sædceller, der påvirker mandlig fertilitet. Det er også fundet at oxidativt stress og reaktive ilt arter (ROS) ved at nå frem til et skadeligt niveau i kroppen kan føre til infertilitet hos mænd.

  Derfor, for at holde tingene under kontrol, passende indtagelse af vitamin C antioxidanter kan vise sig nyttigt at modvirke de skadelige virkninger af visse spørgsmål.
  Hvis nogen ønsker at øge sperm mobilitet samt sædkvalitet, anbefales tager 1.000 mg C-vitamin to gange dagligt i mindst 2 måneder.
 • Prøv at øge forbruget af zink i mad - zink er en ekstraordinær mineral, der er nødvendige for ordentlig vækst og vedligeholdelse af kroppen. Zink er gavnligt for mennesker, da det hjælper i et velfungerende immunsystem, kurere skjoldbruskkirtlen, sårheling, blodpropper og meget mere. Mineralet findes i stor mængde i animalske fødevarer som æg, fisk, kød og skaldyr.

  Rapporter tyder på, at mangel på zink eller lav zink status er forbundet med dårlig sædkvalitet, lavt testosteron-niveau og mandlig infertilitet.
  Dem, der lider af lav zink i kroppen bør øge forbruget af zink kosttilskud for at øge testosteron-niveau samt sædtal.
 • Undgå alkohol - tunge indtagelse af alkohol er ansvarlig for at reducere testosteron-niveau og sænke ned kvaliteten af sæd. Ud over at forbrugende alkohol i berusende mængde på regelmæssig basis kan skade indre organer samt føre til andre komplikationer.
 • Overveje Ashwagandha - Ashwagandha er en lægeurt, der hjælper med at øge testosteron-niveau i mand og forbedre mandlige fertilitet. For det meste, er det forbruges af mænd lider af problemer som lav sædcelle tæller eller infertilitet eller sperm mobilitet. Nogle andre fordele omfatter lavere cortisol niveau, reduceret blodsukker niveau, reduceret stress & angst, øge i muskelmasse og styrke, øge fertiliteten hos mænd osv.
 • Snack på valnødder - man bør forsøge at spise mad, der er rig på antioxidanter såsom valnødder, hindbær, æbler, spinat, broccoli, kål, aubergine osv. Denne type af fødevarer hjælper med at øge både sædkvalitet og kvantitet.

Øvelser til at øge sæd kvalitet og kvantitet

Kantning er en særlig procedure, når du nå den orgasmic punkt og stoppe i stedet for sædafgang. Flere sådanne pauser under sex eller onani vil blive efterfulgt af en stor belastning og imponerende chancer for undfangelse! Disse øvelser er designet til at øge sædkvalitet og kvantitet: kegels, kantning og selv yogaøvelser. Disse øvelser vil vise dig sex har aldrig oplevet!

Der er let at følge vejledninger, som indeholder oplysninger om øvelser med trin for trin vejledninger til at øge sædkvalitet og kvantitet og således forbedre mandlige potens, libido og frugtbarhed.
Konsekvent træning gør det muligt at øge den gennemsnitlige ejakulere 1,5-4ml til det imponerende beløb på over 10ml.
En gode øvelser programmet kan også indeholde yderligere oplysninger på nogle overkommelige kosttilskud og mad du kan købe, der kan overgå resultaterne af eventuelle eksisterende-piller forbedre sæd produktion, men på mindre bekostning.

Yogaøvelser at øge sæd produktion

Yoga Exercises to Increase Semen Production
Yogaøvelser at øge sæd produktion
Derudover er der mange yogaøvelser at øge sæd produktion. Disse er de vigtigste dem, der vil forbedre sædkvalitet og antal:

 • Agnisaar Kriya - det betragtes som en af de ældste og mest gavnlige rejser i yoga der direkte hjælper til at øge sædtal og sædkvalitet.
 • Sethubandhasana - Sethubandhasana kropsholdning hjælper i stigende mobilitet af sædceller i mandlige samt forbedre bækken blodcirkulationen i kroppen. Gør det tidligt om morgenen på daglig basis kan også øge testosteron-niveau og hjælpe med at holde kroppen intakt.
 • Surya Namaskara - en af de store asan i yoga er Surya namaskara. Denne kropsholdning ikke alene forbedrer sædkvalitet, men også hjælper med at forbedre blodcirkulationen i kroppen.
 • Pranayama - Pranayama hjælper med at minimere den største årsag til infertilitet hos mænd dvs. Stress. Regelmæssig praktisere denne kropsholdning kan hjælpe med at minimere niveau af stress og opnå tilfredshed.
 • Ardha Matsyendrasana - denne post i modsætning til andre yoga udgør hjælp i at øge sædtal og sædkvalitet. Kropsholdning hjælper også i taljen og bagsiden mobilitet.

Konklusion

Lav sæd produktion er de store spørgsmål, som ofte nød mænd og deres partnere. Med fremme af teknologi samt medicinsk videnskab, kan lav sæd produktion helbredes ved vedtagelse af visse foranstaltninger.

Du kan bede om receptpligtig medicin fra lægen for at få tingene under kontrol eller endda finde yogaøvelser at øge sæd produktion. Vi kan også anbefale at vælge naturlige produkter til at øge sædafgang. De vil hjælpe dig hurtigt øge sæd produktionen uden bivirkninger af receptpligtig medicin!

Finde naturlige produkter til at øge sædafgang 


comments powered by Disqus