Forside  /   Helse og Skønhed  /  Urter til voksen hudpleje

Urter til voksen hud pleje

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2021-07-08)
Urter til voksen hud pleje Der er visse urter til voksne hudpleje med historien om skik og lægeligt bevist resultater:

Mælkebøtte

Mælkebøtte er en meget almindelig felt plante af gruppen solsikke at grundlæggende detoxing karakteristika, funktioner som gør det godt på forvaltningen af hud pletter.

Dette sædvanlige bukser af vores m indeholder en masse stoffer, der er nyttige for vores kroppe: cholin, bitter forbindelser, inulin, calcium, kiselsyrepanser syre, natrium, svovl og kalium, som er også stærkt koncentreret i de friske blade.

Burre

En velkendt burre, som er hjemmehørende i Europa, Asien og den nordlige USA, er også en fantastisk medicin for huden. Rødder såvel som bladene af Burre har været anvendt for at kurere kræft, eksem, acne og andre hudsygdomme for aldre. Ud over dette, kan det gøre huden glat igen.

Skræppe

Gul dock, et fælles bredt spredt hud toner, når kombineret med sarsaparil, tilbyder et middel til vedvarende hudsygdomme. Dets ingredienser som den astringerende tannis og afføringsmiddel anthraquinones anti-mikrobielle egenskaber blandet sammen til at gøre concoctions af urt, værdifulde i forbindelse med hud sygdomme som hud psoriasis og eksem, samt hud breakouts.

Rød solhat

Echinacea styrker immunforsvaret, øger produktionen af hvide blodlegemer og forbedrer cellevægge, så virus og bakterier har ringe chance for at trænge ind i cellerne. Ved hjælp af denne plante huden godt. Urten er blevet vildt spredt i de Forenede Stater, Canada og andre lande, men nu det findes også i Europa, Nordamerika og i nogle dele af Asien.

De er brugt af mund til at styrke kroppens forsvarsmekanismer og nedsætte længden og tegn på almindelige forkølelser og influenza. Det lindrer nogle hudproblemer som insektbid, eksem og psoriasis. Echinacea også hæmme generation af bakterier og purulence.

Red Clover

Denne plante er brugt til at rense blodet af toksiner. Det er kendt som en effektiv behandlingsmetode til hudlidelser takket være store mængder af vitamin B i det. Traditionel folkemusik læger anvendes til at hugge eller mash Rødkløver blomster, ellers de anvendes det på huden direkte til at behandle betændelser og bider af nogle insekter. I dag bruges denne plante i lotion, cremer og andre medicinske kosmetiske produkter hjælper til behandling af psoriasis og andre sygdomme.

Lakrids

Fordøjet i moderate mængder kan lakrids hjælpe dig til at behandle hud inflammation og rødme. Der er omslag med lakrids anvendes til behandling af smitsomme sygdomme i hud og dermatitis. Det bruges sammen med andre naturlægemidler rense og kosmetiske produkter til at lysne huden.

Cayenne

Cayenne peber er varmt og krydret hovedsagelig på grund af capsaicin, det stof, der også bruges til at lindre huden smerter og kløe. Dette er muligt på grund af reaktion af nerver. Cayennepeber kan endda gøre psoriasis gå væk. Det er en af de øverste cayennepeber fordele. Det stimulerer andre ingredienser og hjælper dem med at nå porerne i huden og talgkirtler hurtigere.

Naturlægemidler hudpleje

Ikke blande alle urter sammen og begynde at behandle din hudproblemer uden lægens råd. Men, mens du vælger en sikker og naturlig afhjælpe for din hud, Sørg for, det indeholder en eller flere urter til voksne hudpleje beskrevet i artiklen. Disse urter vil er medicinsk testet og helt sikkert hjælpe dig forkæle din hud og undgå hud betændelse i fremtiden.

Find sikker naturlægemidler acne behandling 


comments powered by Disqus