Forside  /   Helse og Skønhed  /  Årsager til voksen acne

Årsager til voksen Acne

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2019-04-08)
Årsager til voksen Acne  Årsager til voksen acne kan være så forskellige som størrelser af disse grimme pletter. Hvad er de? En af de mest almindelige grunde til, hvorfor acne vises er et problem med hormoner. Dette problem, kan i sin tur, være forårsaget af aldersbetingede problemer. Selv om dette sker ofte under puberteten alder, som er ofte forbundet med anfald af hormoner og mange acne pletter i hele alle krop, i tilfælde af acne hos voksne er dette ofte forårsaget af hormonelle forandringer eller ved p-piller.

Ligesom årsagerne til enhver sygdom eller bare årsager til noget, vi får, og der er relateret til vores organer, kan acne skyldes enten ved interne eller eksterne faktorer. Lad os starte med en vægt på indre årsager til acne hos voksne.

Indre årsager til Acne hos voksne

Indre årsager til acne hos voksne kan være virkelig ondsindede og mener - du bare ved ikke, hvor de kommer fra!

Hvis eksterne årsager til acne er forudsigelig til en vis grad, indre årsager til acne kan virkelig vises uden en grund - det kan synes, at du overholder alle hygiejnebestemmelser, har du et brusebad, regelmæssigt og efter at have en sport, uddannelse, du er helt klar over indholdet af kosmetisk, at bruge og ikke bruge for mange forskellige scrubs, men alligevel acne pletter forekommer igen og igen.

Internal causes of acne
Indre årsager til acne
Indre årsager til acne kan sammenfattes som følger:

  • Hormoner. Hormoner er forbundet med acne er kaldet androgener. Disse er oprindelig mænd hormoner, men alle kvinder har dem til en vis grad. Og navnlig du er tilbøjelige til at have høje niveau af androgener, hvis du er i din ungdom. Nogle hormonpræparater kan også øge niveauet af hormoner i kroppen - nemlig p-piller. Normalt er androgener ansvarlig for talgproduktion, som kan blive navngivet som den næste årsag til huden acne.
  • Talgproduktion. Hormoner kan øge funktion af sebum kirtler beliggende i hele din krop og udvikler sebum (eller olie eller fedt). Høje sebum produktion kan være for meget for huden og olie i dette tilfælde kun smøre ikke huden (i. e. form for at gøre et beskyttende lag på huden), men også fyld hud porer, og på måde bumser vises, grimme udenfor og fedtet indeni.
  • Bakterier. Propionibacterium acnes er bakterier der lever på menneskers hud. Dette Kim kan udvikle biologisk aktive stoffer, der opløser talg. I dette tilfælde bliver huden sårbare og udsat for eksterne bidragydere til acne. Så her kan vi se symbiose af eksterne og interne årsager til acne - en "indre" bakterien giver forudsætninger for eksterne farer.
  • Den fjerde årsag er relateret til nogle unormale ændringer i follikler, som også kan relateres til hormoner. Undertiden vokser follikler for meget så at acne kan være dannet af væggene af disse hud porer vokset for meget.

Eksterne årsager til Acne hos voksne

Lad os nu gennemgå ydre årsager til acne hos voksne, dvs dem, der ikke vedrører hormoner eller aktivitet sebaceous kirtler eller andre organer (generelt på grund af de samme hormoner hyperaktivitet disse kirtler også bliver hyperaktiv og deres agitation forårsager generation af olie i store mængder, som provokerer kvælning af porer og acne som et resultat).

External causes of acne
Eksterne årsager til acne
Så hvad er de eksterne årsager til acne hos voksne? Det kan siges, at nogle af disse kommer fra vaner og adfærd på den person, der har acne, og de andre dem faktisk afhænger ikke af personen. For eksempel, kan sådanne skadelige vaner som picking og klemme akne navngives som en af de mest udbredte årsager til alle typer af acne.

Hvis du følger sådan en vane, du vil spore en lukket cirkel - klemme en acne ofte fører til en ny (eller flere acnes, eller noget endnu værre som betændelser og endda ar eller hudpigmentering).

Voksen hudpleje

Dårlig voksen hudpleje er også en af almindelige eksterne årsager til acne - især for folk, der gør nogle fysisk træning eller bare lever i varme lande. Det er fordi sved er en af de stærkeste udløser af udseendet af acne.

Den anden gruppe består af det meste miljøfaktorer - høj Støvafgivelse arbejde steder, stråling, som usunde skønhed aids, dårlig arv osv. I de fleste tilfælde er disse faktorer meget vanskeligt eller endog umuligt at eliminere.

Ikke desto mindre, man kan altid reducere årsagerne til voksen acne og forhindre denne hudproblem. Forebyggelse er lettere end medicin - universal reglen gælder for acne så godt. Selvfølgelig, hvis du fjerner enhver faktor, der kan forårsage acne og det kommer an på dig - vil du gøre et afgørende skridt fremad i din kamp.

Makeup og Acne

Er der nogen forbindelsen mellem makeup og acne? Ja, makeup er en af årsagerne til voksen acne. Det er ikke en form for sensation eller noget. Det er en kendsgerning og alle de mennesker, der er bekymrede over deres hud produkter navnlig og sundhed i almindelighed ved, om det samme. Her taler vi hovedsagelig om kvinder, fordi sikkert alle "makeup spørgsmål" bekymring kvinder meget mere end mænd.

Acne caused by makeup
Akne forårsaget af makeup
Og hver kvinde bør vide hvad makeup hun kan bruge til at undgå sådanne udbredt og irriterende problemer som acne. Kosmetik, der forårsager acne er imidlertid og trods alt, meget udbredt, og mange kvinder stadig bruger det og klager over at have acne bare uden at vide, hvad årsagen til deres problemer er.

Akne forårsaget af Makeup

Faktisk ligger svaret, som det sker ofte, skal du blot på overfladen. At tage sig af din hud bør ikke være en besættelse, selv om det er i nogle tilfælde med kvinder. Men ikke desto mindre acne og "akne forårsaget af makeup" især tendens til at vises, hvis den voksne hudpleje er mangelfuld... eller dybest set handless.

Sådan famlende adfærd betragter det meste manuel fjernelse af acne, nemlig presse og plukke. Det er dog ikke relateret til vores vigtigste emne, selvom det bliver meget afgørende på grund af næsten samme årsager.

What is non-obsessive skin care?
Hvad er ikke-obsessiv hudpleje?
Hvad mener vi taler om "ikke-obsessiv hudpleje"?

  • Kosmetisk må ikke være et liv formål. Selvfølgelig er det godt at se godt ud, men der er tilfælde, hvor vi ikke gør os mere attraktive med makeup. Bortset fra, at din elskede person kan falde i kærlighed med en anden, når han endelig ser du uden maquillage, kan du bare forkæle din hud i en eller anden måde.
  • Det anbefales ikke at bruge for mange scrubs - de skrubbe din hud så meget, at det bliver alt for tynd og sårbar.
  • Prøv at vælge makeup til acne hud. Og også fint pulver anbefales også ikke - vil du disse pulvere til at komme ind i alle mikroskopiske huller på din hud? Fylde disse huller (eller porer eller hårsække) simpelthen er den første fase af dannelsen af akne.
Der er en forbindelse mellem makeup og acne - og det er bare en simpel illustration. Det samme er med kosmetiske midler indeholdende olie - en vigtig agent for porer-kvælning.

Resumé

Ikke i panik hvis du har en dårlig hud. Bare synes godt om årsager til voksen acne og vælge makeup for acne tilbøjelig hud at forebygge alle disse bumser.

Lær mere om årsagerne til acne og bumser 


comments powered by Disqus