Forside  /   Helse og Skønhed  /  Medicin til acne behandling

Medicin for Acne Treatment

Artikel skrevet af <em>Centret for Helbredspleje</em>Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

© Jennifer Greenwood (2019-03-12)
Medicin for Acne Treatment Det er ikke så nemt at finde en passende acne behandling. Mange lidende mennesker ser for medicin for acne behandling, og ikke alle af dem er der succes med at finde den meget stof, der er nyttige og har virkelig naturlig oprindelse.

Medicin for Acne Treatment

Faktisk er der er forberedelser, der anses for at være naturlig og sikker, og har ikke meget eller endnu ikke har nogen bivirkninger. Men der er også medicin for acne behandling med bevist handling, stadig ikke så sikkert som naturlige. Blandt disse er retinoider, isotretinoin og selvfølgelig benzoylperoxid.

Benzoylperoxid

Benzoylperoxid er en kompleks handling stof, en af mange medicin for acne treatment. Det har været anvendt i acne behandling for mange år, og i dag er produceret under forskellige navne og forskellige varemærker (for eksempel, Clearasil er en af de mest almindeligt kendt). Komplekse handling af benzoylperoxid manifesterer sig i dens indvirkning på vækst og udvikling af bakterier og på huden.

Præparatet hæmmer vækst af nogle bakterier, og de andre er simpelthen dræbt af det. Effekt på huden udføres gennem oxiderende og skalering af hud, som hæmmer udseendet af acne. Nogle præparater, der indeholder benzoylperoxid også absorbere sebum, forhindrer follikler i kvælning.

Benzoylperoxid kan være af forskellig koncentration i stoffet, at du vil bruge, koncentrationer af 2,5%, 5% og 10% anvendes oftest. Selvfølgelig det præparat, der indeholder flere benzoylperoxid er stærkere og har mere kraftfulde handling, men du skal ikke har bedre effekt, hvis du anvender den stærkeste ene.

Acne behandling

Det er bedre at starte fra mildere medicin for acne treatment, ikke afhængigt af sværhedsgraden af din sygdom, og derefter, hvis du føler at større dosis af præparatet bør anvendes og den oprindeligt brugt en er ikke tilstrækkelig, tage den stærkere.

Men under alle omstændigheder er det bedre at konsultere en læge, for ikke at gøre skade med gode hensigter. Sagen er benzoylperoxid har nogle bivirkninger, for det meste vedrører udtørring af huden. Så at du har risiko for at få alt for tør hud efter akavet anvender forberedelse, hvilket kan føre til acne igen.

Medicin for acne treatment uden benzoylperoxid 


comments powered by Disqus