Center for Helbredspleje

Center for Helbredspleje

Internationalt Helsenetværk

Forside  /   Mandens helbred  /  Fødevarer, der forbedrer sex

Fødevarer, der forbedrer Sex

Fødevarer, der forbedrer Sex Fødevarer kan påvirke dit sexliv alot. Før de har en tung middag Tænk på eventuelle problemer kan du har. Ved at vælge de rigtige fødevarer kan du øge seksuel lyst eller forbedre kvaliteten af køn. Desuden kan visse typer af fødevarer hjælpe dig med at glemme alt om seksuelle dysfunktioner. Lugten af nogle fødevarer kan stimulere seksuelle lyst.

 • Jordbær

  Den bedste sundhed til gavn af jordbær er deres aphrodisiacal funktioner. Disse bær er en god kilde af kalium, som hjælper dig med at forbedre blodtilførslen til din penis og øge erektion.
 • Østers

  Det er ikke for ingenting østers er højt vurderet til at være gode motivationsfaktorer. De indeholder zink, B6, hvilket er godt for testosteron. Deres manglende bringer til lav sexlyst.
 • Laks

  Mens forbrugende fedtet laks, får din organisme værdifulde omega-3 fedtsyrer. Som et resultat, dit blod bliver mindre klæbrig og kan nemt flow til alle dele af kroppen, herunder penis. Laks og andre fede fisk som makrel, tun og ørred kan hjælpe dig med at forbedre sexliv, hvis spist regelmæssigt.
 • Vin

  Rødvin forsyner dig med nok antioxidant fytokemiske resveratrol, stof, som er god til sex, da det forbedrer dine arterier og giver mulighed for produktion af nitrogenoxid. Nitrogenoxid gør det muligt arterier at wide, og dette er den måde, "den lille blå pille" fungerer til at beskæftige sig med erektionsproblemer. Men som anti-impotens medicin fokuserer kun på meget små kapillærer, resveratrol giver mulighed for at udvide arterierne. Endnu, for meget vin vil gøre noget godt enten. For at nå det optimale resultat stop på et eller to glas - får man ellers står over for den omvendte effekt.
 • Kaffe

  Øget blodgennemstrømning, øget stofskifte, pumpe blod - alt dette, afledt af koffein i din foretrukne Java blanding kan hjælpe dig med held slå din erektionsproblemer.
 • Haven løg

  Du rådes til at spise nok løg og hvidløg, fordi de indeholder allicin. Dette stof hjælper dig med at forbedre sexliv, fordi det gør blodet mindre klæbrig og forbedrer sin omsætning, samt forhindrer dannelsen af træsko og blodpropper. Du er bekymret for, at lugten af løg kan næppe kaldes sexet? Intet problem, man skal bare bage nogle persille og pebermynte gum.
 • Chili

  Chili er en anden blodkar expander i stand til at krydre dit sexliv og hjælper dig med at få boost. Hold dette i tankerne, hver gang dit ansigt skyller når du spiser karry. Fra anatomiske synspunkt mekanisme af hard-on er intet andet end hydraulik: det er opnået ved rigelig jag af blod (væske) ind i penis blodkarrene (de lille rør). Derfor, den eneste ting, der kræves for succesfuld seksuel aktivitet er sunde blodkar (roer) og hjertet (pumpe).
 • Bananer

  Bananer er også godt for hjerter. Kalium, som de indeholder er godt for sundheden på mange måder. Det hjælper til at holde øje med blodcirkulationen, reducerer seksuelle dysfunktioner samtidig holde natrium niveau på et normalt tidspunkt. Kalium kan også modtages fra appelsiner eller kartofler hud.
 • Kirsebær

  De farverige plante kemikalier (anthocyaniner), kirsebær er så rig på beskytte arterievæggene fra fede plaques, hvilket fører til tilstoppede arterier og er den vigtigste grund af åreforkalkning. Mange andre farvestrålende bær og frugter som blommer, ferskner og nektariner vil hjælpe dig med at holde dine arterier smidig og dit kærlighedsliv blomstre.
 • Svinekød

  Svinekød er en stor kilde til vitamin B1, som er nyttige for dit nervesystem. Groft brød og bønner kan også stykke ud af en mangel på B1.

Forbedre Sex liv og behandle seksuel dysfunktion

I dag er der så mange muligheder at vælge fra, når det kommer til seksuelle dysfunktioner, for eksempel receptpligtig medicin eller naturlægemidler penis piller. Dog kan du løse problemet ved at være omhyggelige med at vælge, hvad du spiser.

Du bør spise nok sunde produkter, der indeholder zink, omega-3 fedtsyrer, vitaminer, samt grøntsager og frugt. Sådan en diæt er godt for hele din krop og hjælper med at forhindre mange problemer, seksuel dysfunktion blandt dem. Undgå fedtholdige produkter samt produkter med meget sukker og natrium. De forværre din generelle tilstand og seksuel dysfunktion også.

Find flere måder at behandle seksuel dysfunktion 


comments powered by Disqus