Forside  /   Helse og Skønhed  /  Makeup og Acne

Makeup og Acne

Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

Makeup og Acne Er der nogen forbindelsen mellem makeup og acne? Ja, makeup kan forårsage acne. Det er ikke en form for sensation eller noget. Det er en kendsgerning og alle de mennesker, der er bekymrede over deres hudpleje navnlig og sundhed i almindelighed ved, om det samme. Her taler vi hovedsagelig om kvinder, fordi sikkert alle "makeup spørgsmål" bekymring kvinder meget mere end mænd.

Og hver kvinde bør vide hvad makeup hun kan bruge til at undgå sådanne udbredt og irriterende problemer som acne. Kosmetik, der forårsager acne er imidlertid og trods alt, meget udbredt, og mange kvinder stadig bruger det og klager over at have acne bare uden at vide, hvad årsagen til deres problemer er.

Makeup og Acne

Faktisk ligger svaret, som det sker ofte, skal du blot på overfladen. Hudpleje må ikke være en besættelse, selv om det er i nogle tilfælde med kvinder. Men ikke desto mindre acne og "makeup acne" navnlig tendens til at blive vist hvis hudpleje er mangelfuld... eller dybest set handless.

Sådan famlende adfærd betragter det meste manuel fjernelse af acne, nemlig presse og plukke. Det er dog ikke relateret til vores vigtigste emne, selvom det bliver meget afgørende på grund af næsten samme årsager.

Hvad har vi mente taler om "ikke-obsessiv hudpleje"? Kosmetisk må ikke være et liv formål, er det ikke? Selvfølgelig er det godt at se godt ud, men der er tilfælde, hvor vi ikke gør os mere attraktive med makeup. Bortset fra, at din elskede person kan falde i kærlighed med en anden, når han endelig se dig uden maquillage, kan du bare forkæle din hud i en eller anden måde.

Eksempelvis anbefales det ikke at bruge for mange scrubs - de skrubbe din hud så meget, at det bliver alt for tynd og sårbar. Og også fint pulver anbefales også ikke - vil du disse pulvere til at komme ind i alle mikroskopiske huller på din hud? Fylde disse huller (eller porer eller hårsække) simpelthen er den første fase af dannelsen af akne.

Der er en forbindelse mellem makeup og acne - og det er bare en simpel illustration. Det samme er med kosmetiske midler indeholdende olie - en vigtig agent for porer-kvælning.

Ikke i panik hvis du har fået nogen dårlig hud. Tænk godt om makeup og acne.

Find den bedste acne behandling 


comments powered by Disqus