Forside  /   Helse og Skønhed  /  Indre årsager til hud akne

Indre årsager til hud akne

Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

Indre årsager til hud akne Som årsager til enhver sygdom eller bare årsager til noget, som vi får, og der er relateret til vores organer, kan acne være forårsaget enten af interne eller eksterne faktorer. Her er vi tilbøjelige til at gøre en vægt på indre årsager til huden acne.

Indre årsager til hud akne

Indre årsager til huden acne kan være virkelig ondsindede og mener - du bare ved ikke, hvor de kommer fra!

Hvis eksterne årsager til acne er forudsigelig til en vis grad, indre årsager til huden acne kan virkelig vises grønne felt - det kan synes at du overholde alle hygiejnebestemmelser, du har et brusebad regelmæssigt og efter at have en sport, uddannelse, du er helt klar over indholdet af kosmetik, at bruge og ikke bruge for mange forskellige scrubs, men alligevel acne pletter forekommer igen og igen.

Indre årsager til huden acne kan sammenfattes som følger:

  • Hormoner. Hormoner er forbundet med acne kaldes androgener. Disse er oprindelig mænd hormoner, men alle kvinder har dem til en vis grad. Og navnlig du er tilbøjelige til at have høje niveau af androgener, hvis du er i din ungdom. Nogle hormonpræparater kan også øge niveauet af hormoner i kroppen - nemlig p-piller. Normalt er androgener ansvarlig for talgproduktion, som kan blive navngivet som den næste årsag til huden acne.
  • Talgproduktion. Hormoner kan øge funktion af sebum kirtler beliggende i hele din krop og udvikler sebum (eller olie eller fedt). Høje sebum produktion kan være for meget for huden og olie i dette tilfælde kun smøre ikke huden (i. e. form for at gøre et beskyttende lag på huden), men også fyld hud porer, og på måde bumser vises, grimme udenfor og fedtet indeni.
  • Bakterier. Propionibacterium acnes er bakterier der lever på menneskers hud. Dette Kim kan udvikle biologisk aktive stoffer, der opløser talg. I dette tilfælde bliver huden sårbare og udsat for eksterne bidragydere til acne. Så her kan vi se symbiose af eksterne og interne årsager til huden acne - en "indre" bakterien giver forudsætninger for eksterne farer.
  • Den fjerde årsag er relateret til nogle unormale ændringer i follikler, som også kan relateres til hormoner. Undertiden vokser follikler for meget så at acne kan være dannet af væggene af disse hud porer vokset for meget.
Undgå hud akne 


comments powered by Disqus