Forside  /   Helse og Skønhed  /  Eksterne årsager til Acne

Eksterne årsager til Acne

Artikel skrevet af Centret for Helbredspleje

Eksterne årsager til Acne Årsager til acne kan være så forskellige som størrelser af disse grimme pletter. Hvad er de? En af de mest almindelige årsager, hvorfor acne vises der er problemer med hormoner. Dette problem, kan i sin tur, være forårsaget af nogle alder problemer (betyder puberteten alder, som er ofte forbundet med anfald af hormoner og mange acne pletter i hele alle krop), af p-piller eller af nogle hormonelle sygdomme osv.

Eksterne årsager til Acne

Men her skal vi tale om ydre årsager til acne, hvilket betyder, at dem, der ikke vedrører hormoner eller aktivitet af talgkirtler eller nogen andre organer (generelt på grund af de samme hormoner hyperaktivitet disse kirtler også bliver hyperaktiv og deres agitation forårsager generation af olie i store mængder, som provokerer kvælning af porer og acne som et resultat).

Så hvad er de eksterne årsager til acne? Det kan siges, at nogle af disse kommer fra vaner og adfærd på den person, der har acne, og de andre dem faktisk afhænger ikke af personen. For eksempel, kan sådanne skadelige vaner som picking og klemme akne navngives som en af de mest udbredte årsager til alle typer af acne. Hvis du følger sådan en vane, du vil spore en lukket cirkel - klemme en acne ofte fører til en ny (eller flere acnes, eller noget endnu værre som betændelser og endda ar).

Hudpleje

Dårlig hudpleje er også en af almindelige eksterne årsager til acne - især for folk, der gør nogle fysisk træning eller bare lever i varme lande. Det er fordi sved er en af de stærkeste udløser af udseendet af acne.

Den anden gruppe består af det meste miljømæssige faktorer - høj Støvafgivelse arbejdssteder, stråling, som usunde skønhed aids, dårlig arv osv. I de fleste tilfælde er disse faktorer meget vanskeligt eller endog umuligt at eliminere.

Dog kan man altid reducere ydre årsager til acne og forhindre dette hudproblem. Forebyggelse er lettere end medicin - universal reglen gælder for acne så godt. Selvfølgelig, hvis du fjerner enhver faktor, der kan forårsage acne og det kommer an på dig - vil du gøre et afgørende skridt fremad i din kamp.

Reducere ydre årsager til acne 


comments powered by Disqus